Varderapid 40mg

8.990Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.
3.3/5

Varderapid 40mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Varderapid 40mg ára:

12.964Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Varderapid 40mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Varderapid 40mg ára:

9.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Varderapid 40mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Varderapid 40mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Varderapid 40mg ára:

11.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Varderapid 40mg ára:

12.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Varderapid 40mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Varderapid 40mg ára:

9.800Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Varderapid 40mg ára:

10.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Varderapid 40mg ára:

9.440Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Varderapid 40mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Egyre inkább árérzékenyebbé válunk, mindenkinél minden forintnak helye van. Nem véletlen, ha Varderapid rendelés előtt is megnézzük, hogy hol mennyibe kerül.

Ár összehasonlító szolgáltatásunkkal -melyet független, minden befolyástól mentes- módon teszünk- is azt a célt szolgáljuk, hogy a vásárlók tisztába kerülhessenek az aktuális piaci árakkal és tájékozottságra tegyenek szert.

Emellett pedig még vásárlói Varderapid vélemények is megosztásra kerülnek, amelyek segíthetik mind a vásárlással, mind a használattal kapcsolatban eligazodni.

A jelenlegi Varderapid árak 9000-11000 Ft környékére tehetők a 10 szemes kivitelt illetően. Ebből roppant könnyen kiszámítható, hogy 900-1100Ft-ba kerül átlagosan egy szem. 

A Varderapid a Bayer Levitra hatóanyagával megegyező, így annak generikus változataként terjedt el. De azt ráadásul dupla mennyiségben tartalmazza. A generikus termékek árai 200-500Ft-al mindig olcsóbbak tablettánként, mivel nem terheli a termékeket magas reklámköltségek.

Abban az esetben viszont, ha olyan hirdetést lát, ahol már 400-500Ft-ért kínálnak Varderapid tablettát már oka lehet gyanakodni arra, hogy eredeti-e a termék.

Sajnos nagyon sok olyan hamisítvány kering az online tereken, amelyek nem garantáltan használhatók sem biztonságosan, sem hatékonyan.

Pedig bizonyára Ön sem azért döntött potencianövelő vásárlása mellett, hogy azon kelljen aggódnia, hogy vajon működni fog-e, amikor szüksége van rá. Vagy éppen, hogy fog-e mellékhatást okozni.

Tartsa magát távol a hamisítványoktól! Erre a legjobb módszer, ha folyamatosan figyeli az árakat és tudja, hogy mi a realitás! Emellett még felhasználói tapasztalatokra is alapozhat, mert azok mindig első kézből származó, hiteles információk.

 Nézzen szét weboldalunkon, mert bőven talál hasznos információkat, amelyek segíthetik a helyes döntés meghozásában!

Sokáig használtam Bayer Levitra 20mg-ot és szerettem nagyon a hatását. Ezután rendeltem meg a Varderapidot a tablettabolt.com-ról, ami összességében fele annyiba kerül, mivel elegendő belőle fél adag is. Így is pontosan tudja azt mint a nagytesó!

WinstonCh

Idén lettem 23 éves, kifejezett problémám nincs a szexel, csak ha éppen új lánnyal kerülök intim kapcsolatba, előfordul hogy túlizgulom és nagyon nehezen vagy egyáltalán nincs merevedésem. Van olyan is, hogy szeretkezés közben egyszer csak elvesztem a fejem és a semmiből lelankadok. Elég ciki főleg ha olyan lánnyal vagyok együtt aki ezt nem érti meg.

Ennek megoldására akartam potencianövelőt vásárolni, de ez sem volt olyan egyszerű, mint gondoltam. Az orvosom elhajtott, hogy ilyen fiatalon még ne próbáljak ilyeneket szedni. Lehet ha magándokihoz mentem volna, akkor ő simán felírja, csak az nagyon drága lett volna.. Bár valószínűleg a potencianövelő is a gyógyszertárból.

Nem volt mit tenni, elkezdtem netről keresgélni valamilyen lehetőséget, hogy megszerezzem. Szembejött valamelyik oldalon velem a kamagrasex.eu, nemzetközi szállítással. Gondoltam, hogy mi baj lehet igazából, kipróbálom.

Minden rendben ment az oldalon, kifizettem előre kártyával, majd vártam hogy jöjjön. Rövidre zárva igazából soha nem érkezett meg. A kártyámat letiltottam, mert valamiért eltűnt róla még 5 ezer forint, lehet ellopták az adataim. Biztos ami biztos azért nem akartam kockáztatni, hogy ezek voltak vagy nem. Meg sem próbáltam visszaigényelni, egyértelmű volt hogy erősen átvertek.

Mindezek ellenére még mindig meg akartam venni valahonnan a netről, ezért keresgéltem. Végre amikor találtam egy magyar oldalt nagyon megörültem. Ez volt a diszkreten.com, innen is rendeltem Varderapidot, talán ez az egyik legjobb ár/érték arányú tabletta szerintem. Nagyon gyorsan megérkezett, konkrétan ha 2 napot kellett várjak lehet sokat mondok. Címemre rendeltem, diszkrét volt a kézbesítés és a csomagolás is, egyáltalán nem lehetett belelátni a zacskóba, sőt még csak kitapintani se lehetett, hogy mi lehet benne.

A tabletta pedig nagyon jó! Egyszerűen megszűnt minden aggodalmam, félelmem a szextől. Mindig mielőtt belekezdünk, azelőtt kb félórával kell bevegyem és megvagyok egész estére. Nem kell hogy sokáig hasson nekem, mert ritka az, hogy több egymást követő napon szeretkezek valakivel. Mellékhatásaim nekem nem nagyon jelentkeztek, egyszer mintha kérdezte volna az egyik lány, hogy mitől pirosodtam így ki, lehet az ennek volt az oka. Azóta semmi kellemetlent nem éreztem ettől, még ezt sem.

Baar9

Teljesen felszabadultan lehet vele élvezni a szexet. Mielőtt a diszkreten.com oldalra rátaláltam volt néha, hogy nem tudtam végig nyomni egy menetet. Időközben elfáradt a cerkám. Zavart a dolog, kellett megoldás. A Varderapid rendelés teljesen megoldotta a helyzetet. Azóta nem kell félnem, hogy nem fog menni végig. Egész végig karóként ágaskodok.

Miki

Mindig szerettem volna valami extrát nyújtani az ágyban. Ezért gondoltam, hogy kipróbálok valamit, ami segít ebben. A neten rendeltem a diszkreten.com webshopon keresztül, a csomag gyorsan megjött. Aztán megleptem vele a csajom. Nagyon jól sikerült. Sokkal jobban ment minden és sokkal keményebb is voltam. Eddig kétszer használtam, de tökéletes.

Milo

Imádom a vardenafilt! Nekem sokkal kevesebb mellékhatásom van tőle, mint a szildenafilos és tadalafilos potencianövelőktől. A hatásában azt tudja amit le is írnak róla a gyogyszerrendeles.com-on ahonnan én is szoktam vásárolni. Este 8 körül szoktam bevenni és hajnalig mehet a menet! Ha nem eszek előtte semmit, akkor van az hogy 45 perc jelentkezik a hatása, egyébként meg egy óra alatt szokott körülbelül. 

Yarwarrior

Nem volt még ilyen jó a szex, mint ettől! Ha előbb tudom, hogy ettől végre ki tudom elégíteni a barátnőmet, biztos hogy előbb is rendelek. A kamagraazzonnal.com-on vásároltam, gyorsan meg is jött a csomag.

Simply69

Lehet vele csapatni rendesen. Ha beveszem egy 30-40 perc után már bele lehet vágni a dologba. Azután áll nagyon keményen, lehet pakolni a nejemnek. Utána pedig elég 120-15 perc és jöhet a következő menet. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. A venynelkul.com a kedvenc webshopom lett.

Viktor

A teljesítményemen szerettem volna nyomni felfelé egy kicsit. Mikor a csajom bekapta a szájába a szerszámom lefagyott egy pillanatra. Azt mondta ilyen keményet még nem érzett. Azután amikor beraktam neki akkor jött a következő meglepi neki. Azzal is meg volt elégedve. Jól sikerült az együttlét. Öt menetet bírtam. Elég gyorsan felálltam a két menet között. Nekem nagyon bejött az egész. A kamagragold oldalról vásároltam.

Szilveszter

Erdélyből költöztem Budapestre amikor megismertem ezt a szép nőt akivel együtt vagyunk már 2 éve. Szerettem volna egy kicsit feldobni a szeretkezést, ezért gondolkodtam, hogy rendelek valami potencianövelőt. Valamiért a Varderapid tetszett meg, ezért meg is vettem a kamagrasex.eu oldalon. 

A szüleim kint élnek Romániában, hozzájuk rendeltem, így olcsóbb volt a szállítás is és gyorsabb is. 1 hónapom volt kimenetelig, gondoltam addig csak megjön. Szóltam faternak, hogy várok egy csomagot, figyeljenek oda. Mire mentünk ki semmi nem volt, ezért írtam nekik egy üzenetet. Semmi válasz nem jött vissza, gondoltam csak sok rendelés lehet.

Azóta eltelt még 3 hónap és semmi nem jött. Előre fizettem, ezért az egész pénzt elvesztettem amit erre költöttem. A barátnőmnek nem mondtam el, nem vesztettem sokat, de elég rossz érzés.

Bence

5 óra kőkemény merevedés! Ezt tudta nekem. Régóta használom a Levitrát, ahelyett rendeltem a Varderapidot ugyanúgy a kamagrazsele.hu oldalról. Csak ki akartam próbálni, de maradok ennél. Sokkal de sokkal olcsóbb. 

Mager

Sokat vagyok külföldön a munkám miatt. Olyankor kell egy kis kikapcsolódás. De az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a hosszú út után nem mindig jól működik a szerszámom. Otthon nincs vele baj, az asszony nem panaszkodott rá és én sem éreztem volna hogy puhább lennék. De már vagy háromszor előfordult, hogy amikor több napos út után megérkeztem a célhoz és szerettem volna lazulni egy kedves lányka karjában nem voltam elég merev. Úgyhogy vittem magammal a ferfibutik.com oldalon megrendelt csodaszert.

Nagyon jó volt, hogy lehetett csomagpontra kérni a szállítást, így az asszony nem látta mit vettem. A kamionban meg elfért a kis doboz. Már egy hónapja használom, eddig egyik lánynál sem okozott csalódást. Mindig már környékre megyek és más lányokkal hoz össze a sors. Örömem leltem bennük, jó volt a szex velük.

Kamionos

Hú basszameg! Most végeztünk a csajommal az ágyban, úgy hogy kb 3 órája kezdhettük. Nincs sok levegőm őszintén, de ez valami atom! Olyan merevedésem volt hogy szerintem még a fiatal srácok is megirigyelnék.. 2-szer dugtunk, kettő között eltelhetett 10 perc nagyjából, olyan gyorsan regenerálódtam. A venynelkul.com-ról rendeltem, egy problémám volt, hogy kicsit lassan jött meg a csomag, de őszintén leszarom, ha ilyet tudok tőle dugni.

szeXXisten

Kicsit kipirultam tőle, de semmi extra. Most először használtam, de lehet csak emiatt jött ez elő nálam. A kamagra-viagra-cialis-elado.com oldalról rendeltem, asszem le is volt írva hogy lehet ilyen. Kb 20 perc volt mire működött éhgyomorra.

bardi

Tegnap jött meg a rendelésem a kamagragold.info.hu oldalról 2 hét után. Körülbelül ezt vártam a tablettától, mint amit teljesítettem az este. Elmulasztotta a zavart, hogy nem tudott rendes merevedésem kialakulni a stressztől.

Vikir92

Ki akartunk próbálni a feleségemmel valamilyen potencianövelőt, mivel már több mint 20 éve vagyunk együtt és már nem olyan a szex mint a legelején. 

Nagyon jó ötlet volt! 5-6 órán keresztülre visszahozza a fiatal koromat, talán még egy kicsit erősebb is a merevedésem, mint még fénykoromban. Nem is kell vele sokat foglalkozni, csak megrendelni (én a tablettak.com-ról vásároltam) és bevenni kb fél órával az együttlét előtt. Mellékhatás nekem elsőre jelentkezett csak, akkor is enyhe fejfájással ,,megúsztam”.

József

Ez egy álom! Egyszerűen nem tudok betelni vele, folyamatosan csak szedni akarom. Meg kell állnom, mert egyszer kicsit többet vettem be mint a maximális adag, és iszonyatosan megfájdult a fejem. Szerencsére megnyugtattak, gyorsan írtam a kamagra-eshop.com-nak ahonnan rendeltem is, hogy normális mellékhatás ilyenkor, csak figyeljek arra, hogy máskor ne adagoljam túl.

ArvaFiu

Imádtam régen lányokat nézegetni, folyamatosan, napi szinten többször is kivertem. Egy idő után már nem hozott lázba annyira semmi. Teljesen felborult az ízlésem a nőkről. Amikor megismerkedtem a mostani barátnőmmel sok ideig tartott, mire ágyba kerültünk, folyamatosan csak húztam az időt, hátha találok valami megoldást rá addig. Nem sikerült, ezért csak megpróbáltam, de csúnyán leégtem. Azt mondta nem kell aggódnom, látott már ilyet, ami először kicsit furcsán jött ki, de mondta, hogy csak rendeljek egy potencianövelőt, ő akit ismer az Varderapidot szedett. A vitalis-info.info-t mondta, meglepődtem, hogy ennyire művelt a témában. Összességében viszont örültem neki, mert megoldódtak a gondjaim. Amikor beveszek egyet, utána 5-6 óráig egyáltalán nem kell aggódnom ilyenek miatt, mert teljesen rendbejön minden a merevedésemmel. 

Hipster

Használtam már ilyet, csak nem emlékeztem, hogy honnan rendeltem. Utána találtam meg a kamagrapatika.com-ot, szerintem onnan vettem elsőre is. Eredeti a cucc, egészen jó a hatása, nekem jobban bejön mint a Via

Matteoo

Ha igazi bika akar lenni valaki az ágyban, az ilyet használ! Nagyon komoly!! Nekem az erekcióm erőssége kb. duplázódhatott, semmi nem tud megingatni :DD Ha látok egy jobb női segget azonnal működésbe lép a kobra és jóóóó nagyra nő. Szerintem kicsit még nagyobb is mintha nem használnék ilyet. Szerencsémre gyorsan meg is jött, mert türelmetlen típus vagyok, a kamagra-eshop.comról kaptam. Mellékhatásokra figyelni kell, mert ha bika adagot veszel be bika lesz a fejfájás is :S 

Feri

Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a kapcsolatommal, mert legszívesebben azt mondtam volna a feleségemnek, hogy keressen magának valakit, aki ki tudja elégítnei, mert én egyszerűen nem vagyok rá képes. Nem hoz lázba egyáltalán, nincs merevedésem. De úgy általánosságba semmi. Azon gondolkodtam, hogy ez nem is feltétlenül az ő hibája, vagy hasonló, lehet a kor hozta magával. 45 éves vagyok, nem gondoltam hogy ilyen fiatalon ez előjön nálam. Ezután a problémám kiküszöbölésére a tablettak.com-ról rendeltem egy csomag Varderapidot, hátha..  Működik tényleg! Visszatértem végre, többször akarnám csinálni mint ő pedig ilyen sose volt még :DD

UnpaidBills55

Elég félénktípus vagyok, ezért rendeltem Varderapidot. Valahogy amikor szituációban vagyunk soha nem jön elő az erekcióm. Legalábbis nem normálisan. Amikor megérkezett a csomag a gyogyszerrendeles.com-ról, alig vártam hogy kipróbáljam. Mostanra már a félénkségem is elmúlt, ritkábban kell ilyet is bevegyek, mert tudom hogy mire lehetek képes!! 

Dominik

A feleségem rendelt nekem a kamagrasex.eu-ról, hogy végre ki tudjam elégíteni. Őszintén elég sértő volt számomra és az is, hogy csak akkor mondta már el, amikor kiderült, hogy átverték, mert nem küldik ki a csomagot. Ráadásul még arról sem beszélt sosem, hogy valami gondja lenne velem.. Egy ideig haragudtam, de muszáj voltam belátni, hogy ha így érzi, azzal nem tudok mit tenni, csak nem akart megbántani. Inkább kerestem én egy megbízhatóbb oldalt, ahonnan ki is küldik a csomagot, ez lett a kamagrazsele.hu. Azóta látom rajta, hogy sokkal jobban élvezi az együttlétet.

Niko92

Cialis volt a kedvencem! Ez addig volt így, amíg állandó partnerem volt, de olyan lett a teljesítményem, hogy nem bírtam magammal és megcsaltam. Így most már minden héten más-más lánnyal fekszem le, kicsit feleslegesnek érzem a 2-3 napos hatást. Elég nekem valami éjszakai cucc. Ez lett a Varderapid. Sokkal erősebb a hatása nálam, mint a Cialisnak és még csak mellékhatásom sincs tőle egyáltalán. Bőven elég ez számomra. Fontos nekem a gyors szállítás, így már kitapasztaltam, hogy a kamagraazonnal.com a legjobb erre. Gyorsan megjön és még eredeti is a termék, igazából ettől több nem kell szerintem :DD

Kroko2

Féltem nagyon az online rendeléstől, nem mondom hogy ezek után sűrűn fogok ilyet venni, de mindenképpen könnyebb mint orvoshoz szaladgálni receptért.. Ráadásul nem is kapni Varderapidot csak sima Levitrát. Nekem sokkal jobban bejön ez a nagyobb hatóanyagtartalom meg hogy csak felet elég bevenni. Lassan fogy legalább! A venynelkul.com-ról rendeltem, kb 2 hét alatt jött meg nekem a csomag.

Floutr

Egy barátomtól kaptam próbára egy fél adag gyógyszertári Levitrát. Nagyon tetszett!! Elmondta mennyibe kerül, nem akartam elhinni. Én úgy voltam vele, hogy megoldom magamnak inkább, megrendelem a netről. Olvastam, hogy van egy dupla adag hatóanyagtartalommal rendelkező is, ez a Varderapid. Meg is rendeltem a vitalis-info.info oldalról, lassacskán akart megjönni, de úgyse fizettem ki úgy voltam vele, hogy átverni nem fognak :DD Amikor megérkezett akkor örültem nagyon, mert kipróbálás után ugyanazt a hatást tudta, mint amit kaptam. persze kicsit erősebben, mert ebből 20mg-ot vettem be, abból csak 10-et. Így sem volt semmi mellékhatásom tőle!! Azóta áldom az eget, hogy elfogadtam azt a fél adagot :DD

Derek8

Ez valami oltári!!! Végre nem kell szenvedni a farkammal hogy normálisan felálljon! csak beveszek egy ilyet aztán félóra múlva én uralom a nőt! Bármit megtesznek már, annyira élvezik!

Unityyy

Körülbelül 2 éve próbálkozunk a feleségemmel valamit kitalálni a problémámra. Alapvetően csak ritkán jelentkező probléma volt nálam a potenciazavar. Egyszer-egyszer történt olyan, hogy nagyon durván előjött, de előfordult szex közben is. 

Aztán ahogy telt az idő, egyre gyakoribbá váltak ezek az esetek. Sűrűn kellett abbahagynunk az együttlétet, mert nem tudtuk folytatni miattam. Illetve hát a péniszem miatt.. Ennek megoldására kellett valamit kitaláljunk. Eleinte elleneztem azt, hogy elmenjek dokihoz, de be kellett egy idő után látnom, hogy muszáj. 

Amikor elmentem az elsőhöz rendkívül kellemetlen volt, éreztem rajta azt a ,,lenézést” emiatt. Nem is tudom, hogy valaki hogy mehet orvosnak, ha ilyen a hozzáállása, de lenyeltem. Elsőre felírt nekem 4 szem Levitrát. Tájékoztatott a pontos adagolásról, stb stb.. Szépen besétáltam a gyógyszertárba, ahol az embereken is láttam, hogy megnéznek, hogy mit váltok ki.

Iszonyatos rossz érzés ez.. Összességében egyébként a tabletta nagyon jól működött, pontosan hozta azt amit kell neki és ettől a 4 szemtől sokkal jobb lett a szex mint valaha. A feleségem nagyon örült, meg én is hogy van végre megoldás. 

Görcsbe rándult viszont a gyomrom amikor arra gondoltam, hogy vissza kell menjek ahhoz az orvoshoz, majd ugyanez a procedúra a gyógyszertárban is.. Egyszerűen nem tudtam rávenni magam, ezért inkább megrendeltem internetről.

Első körben lehúzták a kártyám a kamagrasex.eu oldalon, ezt nem is kell nagyon ragoznom, elutaltam, nem jött semmi, kész. Következő körben kerestem valami magyar oldalt, ahol diszkréten és gyorsan szállítanak.. Ezek után nem akartam hogy még a szomszédok is megnézzék, hogy mit rendelek, esetleg a futárok ezen röhögcséljenek. Ez lett a kamagra-eshop.com

Körülbelül 3 napba telt, mire megérkezett a csomag, semmiség volt.. A csomagolás is megfelelő volt,  egyáltalán nem lehetett átlátni, semmi. Végül a Varderapidot vettem meg, szimpatikusabb volt és olcsóbb is jóval. Egyáltalán nem bántam meg! Azóta csak ezt veszem, hatásában tudja ugyanazt, mint a Levitra!! 

Bazsififty

Nem tudom mit vártam tőle, de biztos hogy többet nyújtott! Visszaadta az önbizalmam 100%-ban. Nem tudok elképzelni olyan férfit, akinek ez nem kéne.

Sirocco

Elmúltam 50 nem egyszerű ebben a korban fenntartani az erekciót sajnos. Volt egy nap, amikor hosszú éjszakának néztem elébe egy gyönyörű hölggyel. Egyáltalán nem akartam csalódást okozni ezért rendeltem Varderapidot a kamagrazsele.hu-ról. Szerencsére még időben, mert nagyon nehezen jött meg. Este 7-8 körül vehettem be és egész éjszaka tudtam volna menetelni ezzel! 3 menet után hagytuk abba, mert már nem bírta tovább a partnerem. Azért ez nem rossz!!

Sanyi

Ez durva basszameg! Ilyen betonbiztos dolgot nem éltetek még mint a merevedésem volt ettől a cucctól az biztos :DD Azóta már tonnaszámra rendelem és veszem be őket. Persze ésszel mert amikor sokat vettem be minden bajom volt, nem szabad túladagolni. Fél tabi bőven elég mindenre, ezzel meg lehet váltani a világot is. A kamagraazonnal.com-ról vásároltam, kicsit késett a szállítás de nemgáz!

FrédiésBéni

Tudja nagyjából szerintem amit kell neki. A kamagra-viagra-cialis-elado.com ról vásároltam 2 héttel ezelőtt, valamikor a napokban jött meg, aznap este már ki is próbáltam. Kb 5 óráig volt hatása, utána éreztem, hogy már nem ugyanolyan mint az elején. Abban az időben viszont kemény voltam!

TwentyThree

Annyira ki akartam próbálni, de nem jön meg a csomag.. A pénzt is elutaltam, de nem küldik. A kamagrasex.eu-ról vettem, de szerintem lehúzás volt

Ricco

Levitra húzós áron van nekem, ezért vettem a Varderapidot. Nem próbáltam még netről rendelni, ez volt az első, a kamagrapatika.com-ról. Sztem kb rendben volt minden, nem volt nagy gáz. A gyógyszer meg tudja a hatását, hozza azt amit a Levitra is, csak sokkal olcsóbban. 

Barni

Ilyen gyógynövényes szarokkal próbálkoztam, mielőtt rátaláltam a Varderapidra. Lóf@szt nem értek ennek a hatásához. És még árban sem érték meg jobban. Találtam egy jó oldalt, a diszkreten.com-ot, ahonnan olcsón gyorsan beszerzem. Szerencsém volt, hogy pont jókor rendeltem ki tudtam próbálni szinte azonnal. Durva! Kőkemény farok, iszonyatos teljesítmény. Ezt érte el nálam. Meg egy kicsit bedugult az orrom, de az ki a f@szt érdekel? :DDD

Drukk3rr

Havonta kétszer tudunk kefélni a feleségemmel, a többi az kudarc. Vagy valami közbejön, vagy a farkam mondja, hogy nem-nem. Erre kellett a Varderapid és ezt legalább megoldotta. Féltem, hogy nem jön meg vagy kamu cucc lesz mert annyira nem volt bizalomgerjesztő a tablettabolt.com webshop, de szerencsém volt.

Krisztián

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

Célul tűzte ki maga előtt, hogy partnerét minden korábbinál nagyobb élvezetben részesítse és ezzel saját önbizalmát is növelje?

Adódott már az életében 1-2 olyan szituáció, amikor nem úgy teljesített, ahogy szeretett volna? 

Ez a két élethelyzet fordulhat elő gyakran, amikor úgy döntünk, hogy kipróbáljuk a potencianövelőt. Ezt azért is fontos az elején leszögezni, mert sokan azt hiszik, hogy csak azok használhatják, akik merevedési zavarral néznek szembe. Szó sincs erről, hiszen olyan férfiak is előszeretettel vásárolják, akik csak szeretnének minden korábbinál nagyobb szexuális teljesítményt nyújtani.

Teszik ezt azért, hogy nőjön az önbizalmuk és büszkék lehessenek a férfiasságukra, ahelyett, hogy azon rágódnának, hogy miért nem tudtak nagyobb teljesítménnyel lenni az ágyban és párjukat a csúcsra juttatni.

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy ha sokáig használnak valamilyen potencianövelőt, akkor később nem fognak tudni nélküle merevedést produkálni. Ezt el kell felejteni, mert nincs semmilyen befolyásoló hatással a jövőre.

Az egyik lehetőség erre a Varderapid tabletta, amely nem véletlen hódít töretlen népszerűséggel. Javasoljuk, hogy minden Varderapid 40mg vásárlás előtt, tájékozódjon Varderapid vélemények olvasásával, hogy ne érhesse váratlan meglepetés. Sok ugyanis a hamisítvány az online piactereken, így észnél kell lenni. 

 

Varderapid 40mg- általános tudnivalók

 

 • 40mg varderapid hatóanyagot tartalmaz
 • hatását már kb. 60 perc után képes kifejteni
 • az intenzív hatás a bevétel utáni 4-6 óráig fog tartani

 

A vardenafil hatóanyag működése:

Elsőként a hímvessző simaizmainak elernyesztésében játszik szerepet, majd megnöveli a barlangos testek vérellátottságát, ezzel létrehozva és tartósan fenntartva az erekciót

Ahhoz, hogy a hatóanyag kifejthesse hatását szexuális inger is szükséges.

A tabletta használatára vonatkozó tudnivalók

A Varderapid tabletta használata semmilyen rejtett kockázattal nem jár, de mindig tartsa szem előtt a használatra vonatkozó utasításokat.

 • 24 óra alatt ne vegyen be egynél több tablettát, mert az a hatóanyag túladagolásához vezethet
 • kerülje el a zsíros ételek és a grapefruit lé fogyasztását, mert azok késleltethetik a hatóanyag felszívódását.
 • nem ajánlott az alkohol, – és drog fogyasztás, mert nem ismert mellékhatásokat eredményezhetnek

Ha további Varderapid tapasztalatok érdeklik, akkor nézzen szét oldalunkon, ahol talál ide vonatkozó információkat!

 

Kell mellékhatásoktól tartania Varderapid használata esetén?

 

Mindenekelőtt fontos kiemelni, hogy csak eredeti eladó Varderapid tabletta az, amiben megbízhat. Minden hamisítvány magában hordozza a lehetőséget arra, hogy komolyabb mellékhatások fordulhatnak elő.

Az eredeti tabletta mellékhatásokat alapvetően nem okoz. Elhanyagolható esetszámban és gyors lefolyásban okozhat enyhe tüneteket, úgy, mint:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • arcpír jelentkezése
 • enyhe mértékű fényérzékenység

Abban az esetben viszont konzultáljon orvosával a szedést illetően, ha a következő betegségek valamelyikében érintett: 

 • szív, – és érrendszeri betegség,
 • vese, – máj betegség, 
 • vérnyomás problémák,
 • öröklött szembetegség

Ha magas vérnyomással kezelik és nitrátot tartalmazó gyógyszert szed, akkor azt tudnia kell, hogy a nitrátok képesek kölcsönhatásba kerülni a vardenafillal. A reakció során hirtelen vérnyomás csökkenést tapasztalhat, így óvatosságra intjük.

 

A termék kizárólagos gyártója az indiai székhelyű Nanda Laboratories Ltd, erre mindig legyen figyelmmel mielőtt Varderapid 40mg rendelés mellett dönt!

 

Mennyi a reális Varderapid 40mg ár?

 

Mindannnyian árérzékenyek vagyunk, ugyanakkor azt szeretnénk, ha a pénzünkért cserébe valóban azt kapnánk, amiért fizettünk. Ezért is fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a már-már gyanúsan olcsó Varderapid árak miért kell, hogy bizalmatlanságot keltsenek.

Ár összehasonlító oldalunk a segítségére lehet abban, hogy tájékozódni tudjon az árakat illetően. Elöljáróban annyit, hogy a jelenlegi árfekvés 9000-11000 Ft környékére tehető a 10 szemes kivitelt illetően. Nagyobb tételű vásárlás esetén találhat jobb árakat, de ha ennél lényegesebb olcsóbb Varderapid ár jön Önnel szembe, akkor elkezdhet gyanakodni, hogy vajon eredeti-e vagy sem.

Ha Varderapid vélemények érdeklik, akkor is nézzen szét oldalunkon, mert olyan első kézből megosztott Varderapid tapasztalatok találhatók nálunk, amelyekért hálás lehet a jövőben, hogy előre tudott róluk!

 

Szeretné fokozni a teljesítményét vagy javítani rajta?  Nyűgözze le párját a bravúros teljesítményével! Próbálja ki minél hamarabb!

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft