Vitara 20mg

6.600Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.
1.5/5

Vitara 20mg ára:

6.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Vitara 20mg ára:

6.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Vitara 20mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Vitara 20mg ára:

9.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Vitara 20mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Vitara 20mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Vitara 20mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Vitara 20mg ára:

8.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Egyre inkább a bőség zavara jellemző az internetes vásárlások terén. Minden termékre rengeteg találat érkezik, sokszor jobbnál-jobb ajánlatok. Nehéz eldönteni, hogy melyik is a számunkra legkedvezőbb.

Amikor Vitara vásárlás mellett döntünk, akkor sem vagyunk könnyű helyzetben. Nemcsak azzal kell szembesülnünk, hogy sok online patika kínál eladó Vitara tablettát, hanem hogy olyanok is kínálják, akik nem garantálják, hogy eredeti a termék.

Sajnos az olcsó Vitara árak mögött sokszor hamisítványok bújnak meg, ezért a legjobb, amit tehet, ha előre információt gyűjt és tudja, hogy mi fán terem. 

A weboldalunkon közzétett információk ebben lehetnek igazán nagy segítségére. Egyrészt tájékozódhat a Vitara árak alakulásával kapcsolatban, ár-összehasonlító szolgáltatásunknak köszönhetően, másrészt a Vitara vélemények átolvasásával olyan információk birtokába kerülhet, amelyet csak azok tudnak, akik már kipróbálták és tapasztalatot gyűjtöttek.

Amivel érdemes mindenekelőtt tisztában lennie, hogy a jelenlegi piaci árak 6000-7000 Ft körül alakulnak. Ez az ár a 10 szemes 20mg vardenafilt tartalmazó kivitelre vonatkozik.

Ebből az árból nem nehéz kiszámolni, hogy szemenként 600-700Ft a reális ár.

Sokféle kiszereléssel találkozhat, minél nagyobb annál kedvezőbb ár lehet. De az biztos, hogy a 200-400Ft-ért kínált Vitara semmi jót nem takar magában.

Ennyiért ugyanis eredeti hatóanyagtartalommal bíró tablettát nem lehet haszonnal értékesíteni, így valami biztos, hogy sántít vele. Ne próbálja meg, mert csúfos kudarc lehet a vége, valamint még akár mellékhatásokat is elszenvedhet tőle!

Nagyon sok generikus változat van, amelyek nem összekeverendőek a hamisítványokkal! A Vitara árak is azért nyomottabbak, sokszor 400-500Ft-al olcsóbbak szemenként, az eredeti referenciakészítményhez, a Bayer Levitrához képest, mert más gyártó által kerülnek forgalomba. De minőségben nem marad el a Vitara sem a Levitrához képest.

Ne feledje, mindig tájékozódjon előre!

A feleségemmel megbeszéltük, hogy kipróbálunk valami kis teljesítményfokozó szerű dolgot, ami erősíti a merevedésem is, mert nem voltam olyan kemény, mint az elején. Ez lett a Vitara a kamagra-eshop.hu-ról. Ha őszinte akarok lenni, akkor kicsit jobbra számítottam. Sőt, valamire számítottam, de ez semmit nem ért. Próbáltam visszaküldeni, de amikor leírtam nekik, hogy hatástalan, visszakaptam tömören fogalmazva annyit, hogy ,,ezvan”. Érdekes hozzáállás, tanulópénznek jó volt.

Ha77rick

Kellett egy kis segítség, mert időnként nehezen állt fel. Volt mikor fél órát is próbálkoztunk mire megkeményedett a szerszám. Sokszor voltam elkeseredve, mert féltem egyszer teljesen csődöt mondok. Muszáj volt valamit kitalálni. Nem akartam dokihoz menni, ezért először drogériákban vásároltam. Az olcsóbb termékeket kerestem, általában mind gyógynövényes volt. Féltem is tőlük, hogy nem fog rendesen hatni és nem is volt alaptalan a félelmem. Olyan egetverő nagy eredményt nem értem el egyikkel sem. Kellett valami mást találni.

Így találtam rá a Vitara 20mg rendelés lehetőségére a kamagra-zsele.com oldalon. Egészen kecsegtető volt a leírása, de azért nagyon kétkedve rendeltem meg. Viszont ott volt a garancia lehetősége, az is a döntésem mellett volt.

A tablettát a leírásoknak megfelelően kezdtem el használni. Mellékhatás szerencsére nem jelentkezett. Egy órával a tabletta bevétele után kezdtünk el egymással foglalkozni a nejemmel. Gond nélkül felálltam és nagyon erős keménységet éreztem. Jól ment minden. Végre újra élveztem a szexet. És a feleségem is. Meg volt elégedve a teljesítményemmel. Azt mondta rég dugtam már meg ilyen jól.

Már a második dobozzal használom, ezután rendszeres vásárló leszek.

Ferkó

Vissza kellett hozni a régi állapotát a farkamnak. Kissé kezdett puhány lenni. Már nem állt olyan erősen és nem is birta olyan sokáig. Hosszas vajúdás után döntöttem a Vitara 20mg vásárlás mellett a kamagra-zsele.com oldalról. szerencsére nagyon bevált. Amióta szedem megint régi fickós a szerszámom. Mellékhatás nálam nem jelentkezett.

Bence

Azt tudom mondani, hogy meglepően hatásos. Eddig három alkalommal próbáltam, már az elsőnél erős erekciót értem el vele. A többi alkalommal is hozta hatását. Amint a feleségem előkapta melleit már állt is fel a szerszámom. És utána végig nagyon erősen meredezett. Bitang jól működik vele minden. A kamagraazonnal.com webáruház is rendben van teljesen.

Gazdi

B@sszátok meg ez haláli jó. Csak poénból rendeltem a havert akartam ugratni. De végül kipróbáltam és olyan kemény lett a f@szom mint még soha. Egy állat lett belőlem. A kamagraakcio.com webáruházból vásároltam ott is rendben volt minden.

Zsombi

Egy kis újdonságot szerettem volna belevinni a kapcsolatunkba a barátnőmmel, régóta együtt vagyunk, nem ugyanolyan a szex mint előtte. Ezért rendeltem Vitara 20mg-ot a kamagraakcio.com-ról! Huh, nem ezt vártam! Pozitív értelemben, ez csúcs! Olyat dobott rajtam, hogy el sem hiszem, hogy tudok ilyet teljesíteni :DD

Burga

A kamagraakcio.com netes üzletből vegyétek nyugodtan a tablettát. Nekem áll tőle a dorongom. Gyorsan helyre is jön ha elmentem, 10-15 perc után ismét keményedik. Nincs félnivalóm, hogy esetleg nem jön össze a szex. Mindig felállítja.

Ted

Ha ez a potencianövelő akkor valami nagy gond van velem mert nálam szinte semmi hatása. Azon túl persze hogy rettenetesen fájt tőle a fejem. A kamagra.hu oldalról rendeltem. Még gondolkozok hogy kipróbálok egy másik webáruházat egy másik hatóanyaggal mert ez nagyon nem jött be.

Bery

2 hetem volt, mire taliztam volna a csajjal. Jött haza németből, alig vártam, hogy együtt legyünk. 1 nagy probléma volt, hogy nem volt már merevedésem magamtól. Ezért rendeltem egy adag kamagra-eshop.hu-s vitarát, de nem jött meg addigra… Lemondtam a talit, várhatom a kövi hazajövetelét. Akkor sem innen fogom venni, mert miután 5 hét múlva megérkezett kipróbáltam és semmit nem ért.

Frici12

Nincs semmi különös benne. Potencianövelőnek fejlesztették, annak működik is. Annyit nyújt mint ami le van írva és amire számítottunk. Megy a dolog vele. A gyogyszerrendeles.com oldalon rendeltem.

Bence

Sajnos én semmilyen kedvező hatásról nem tudok beszámolni. A tesóm ajánlotta, hogy vegyem meg, ő feldobta a szexuális életét az ágyban. A sógornőm teljesen odavan az öcskösért amióta ezzel dobják fel az együttléteket. Sajnos én ebből nem tapasztaltam meg semmit. Még gondolkozok, hogy másik helyről is rendelek, mert az öcsköstől nem kérdeztem meg, hogy ő hol vásárolt. Én a neten kerestem rá a tablettára és így akadtam a levitra-rendeles.com webáruházra. De még egy próbát megérne máshol is megvenni, hátha az jobb teljesítményt nyújtana.

Skuca

Az utóbbi időben elég stresszes volt az életem. 45 évesen nem lenne szabad, hogy gondjaim legyenek ezen a téren, de bizony előfordult, hogy nem teljesen állt fel teljesen az árbóc rudam. Hiába győzködtem, nem sikerült. Kellett egy kis segítség, hogy jól működjön.

A kamagraazonnal.com oldalon találtam meg a megoldást. A Vitara nem csak Suzukiban jó márka. A szex terén is jól működik. Azóta amióta használom nem kell félnem, hogy félig felhúzott árbóccal nem tudok kifutni a kikötőből. Teljesen jól működik minden.

Lui

Sok-sok idő után végre! Ez az első dolog amit próbálok és működik! El sem hiszem, hogy végre valahára tudtam egy normálisat szeretkezni a feleségemmel. Nem volt egyszerű futam, de szerencsére sikerült a levitra-rendeles.com-ról beszereznem egy értelmes potencianövelőt!

lambo

Használtam már vardenafilos potencianövelőt, ez is ugyanolyan mint a többi. Tudja amit ígér, elsőre én azt ajánlom, hogy a 10mg bőven elég mindenkinek, ha nem akarnak fejfájással küzdeni mint én. a gyogyszerrendeles.com-ról vettem ezt most, rendbe volt minden.

zsebro

Nálam elég jól működik. Apró gondjaim voltak a szex terén, de ezeket helyre pakolta. Azóta nem hogy visszaállt a régi állapotába sokkal erősebb a merevedésem. Mindenképpen hosszú távon fogom használni és továbbra is a kamagra-zsele.com webáruházból fogok rendelni.

Roberto

Erre szokták mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve. A legolcsóbb áruházat kerestem ezért rendeltem a Kamagra Magyarország weboldaláról. Sajnos nem volt jó döntés. Nem használt semmit amit küldtek. Nem is tudom mi lehetett az, de a szerszámomra semmilyen hatással nem volt. Viszont a pulzusom nagyon felpörgött. Nem is mertem belőle többet szedni.

Miki

A feleségem vett nekem ,,ajándékba” egy csomag Vitara 20mg-ot, de nem igazán jött be nekem. Valakinek volt már hasonló tapasztalata? Nem mindig van merevedési zavarom, de amikor nincs akkor is használnia kéne valamit nem? Most kérdeztem, a kamagra.hu-ról rendelte.

Sándor

Aztakurvaa! Naggggyon tuti cucc! Fél adagot vettem be mert azért kicsit féltem attól, hogy biztosan működni fog-e, de működött! Még ez is olyan mennyiség volt, ami bőőőőőőőőőőven elég! 3 nap volt a szállítás sajnos, de nem baj. A kamagraazonnal.com-ról jött, nagyon rendben volt ezen kívül minden. 1 órával együttlét előtt vettem be és 2 intenzív szex után még bírtam volna simán! Ilyen létezik és nekem nem szólt eddig senki róla? :DD

CarGuy74

A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, azt vettem rajta észre, hogy egyre sűrűbben néz meg más nőket. Valahol normális, viszont velem egyáltalán nem akar szeretkezni. Már próbáltam mindent, biztos hogy nem az én hibámból van. Vettem szexi fehérneműket, mindent ami kicsit beindíthatja a fantáziáját. 

Semmi nem volt rá hatással, így muszáj voltam valami komolyabbhoz nyúlnom, ez lett a potencianövelő. Hátha ettől jobban megjön a kedve a szexhez és végre újra együtt lehetünk.

Nehezen tudtam neki ,,eladni”, hogy vegye be, de muszáj volt neki. Az orvos szóba se jöhetett, hallani sem akart róla, szerintem sehogy sem tudtam volna rávenni arra, hogy elmenjen.

Nem baj, megrendeltem egy csomaggal erről a kamagra.hu-ról, nehezen de megjött, majd hát elsőre semmit nem használt. Gondolkodtam, hogy mi lehet a gond, de nem igazán jöttem rá magamtól a megoldásra. Ezután beszéltem egy barátnőmmel és mesélte, hogy náluk a férj ismerte fel ezt és félt hogy elhagyja.. Gondoltam, hogy micsoda mázlista. Mesélte, hogy nekik nagyon jót tett, feldobta teljesen a szexuális életük. Kérdeztem, hogy honnan szerzik, ez volt a levitra-rendeles.com. Azt mondták, ez hivatalos oldal, mindig rendben volt nekik minden.

Meg is vettem innen, sokkal előbb meg is érkezett. Reggel megrendeltem és másnapra ott volt. Nem akartam elhinni. A férjemet elég nehéz volt rávenni, hogy újra próbálja ki, mondván hogy az első sem ért semmit, akkor ez miért fog. Megmagyarázni nem tudtam azzal, hogy lehet az előző hamisítvány volt, mert valószínűleg letépte volna a fejemet a helyéről, hogy ilyeneket vetetek be vele.

Végül be kellett vallania, hogy nem mondtam neki hülyeséget. Olyan, mintha visszatért volna az életbe. Sokkal boldogabbak lettek a mindennapjai is. Nem mondta el nekem azelőtt, de potenciazavar alakulhatott ki nála, és egyszerűen nem tudott normális merevedést előhozni. Nem is tudom, hogy ezt hogy nem vehettem észre. Ettől már nagyon kemény lett, azóta sokkal jobbakat szexelünk mint a kapcsolatunk elején. Nagyon élvezem én is és ahogy látom rajta valószínűleg ő is. 

Betti

Olyan csajt akasztottam, hogy a feneke csoda hogy nem szólal meg, olyan bitang! Nem vagyok túl öreg, viszont a szerszámom elég nehézkesen működik. Inkább azt mondanám rá, hogy működget. Ezért hogy normálisan tudjunk együtt lenni, kellett rendeljek, valami potencianövelőt. Ez lett a Vitara. Kurv@ jó! Sokkal keményebb vagyok mint előtte és a teljesítményem is megugrott. Szerencsére pont időben megjött a kamagra-zsele.com oldalról.  

KK4

Bárcsak megjött volna… Ideges voltam elsőre, de most már inkább csak szomorú, hogy nem tudom kipróbálni. A kamagrabestellen.shop-ról rendeltem, lehúzták a kártyámról a casht és egyáltalán nem kaptam cserébe semmit. Szokásos átverés

HalaMadrid

Próbálom rövidre fogni. Szeretőm van és imádok vele együtt lenni szexuálisan, de semmi több. A feleségemet szeretem, de neki nincs olyan jó teste, amire beindulnék. Ezért kellett rendelnem valami kis segítséget, mert már kezdett gyanakodni, hogy egyáltalán nem kívánom vele, miközben régen folyamatosan csak szexszelni akartam. Megrendeltem 4 tabi Vitarát a gyogyszerrendeles.com-ról, úgy gondoltam nekem ez a legjobb. Sikerült ezzel megoldanom ezt a problémát és minden sokkal jobb is lett! Délután beveszek egyet és mindkét nőre elég, úgy hogy még csak teljesítmény különbség sincsen a két szeretkezés között. Csodacucc! 

1981

A gyógyszertárból vettem mindig Levitrát, ezzel tudtam csak kielégíteni a páromat. Egyébként nem valami kemény a merevedésem, tehát nekem létszükséglet a potencianövelő. Kerestem valami olcsóbb megoldást, ez lett a Vitara, de rendesen ráfáztam! A kamagra-eshop.hu-ról rendeltem, már a szállítási időn teljesen sokkolódtam, hogy 2 hétbe telt mire kihozták ezt a kis csomagot. Semmi hatása nem volt neki, valószínűleg semmi hatóanyaga nincs!

mateos49

NEM ÉRKEZETT MEG A RENDELÉSEM! ÁTBASZOTT AZ A GYÁSZ KAMAGRABESTELLEN.SHOP! TÖBB MINT 3 HÓNAPJA RENDELTEM, ELŐREFIZETTEM, DE SEMMI!

HalászCS

Sokszor már odáig sem jutottam el, hogy az óvszert felvegyem. Sajnáltam nagyon, a gyönyörű feleségem egyáltalán nem tudtam kielégíteni. Láttam rajta, hogy vágyott rá, őszintén kicsikét féltem attól, hogy keres mást aki kielégíti, 20 év ide vagy oda. Tenni akartam érte, hogy legalább a próbálkozást lássa, ezért rendeltem egy csomag potencianövelőt a kamagraakcio.com oldalról. Huh gyerekek ez nagyon bika. Nem tudok rá mást mondani, csak ezt. Nagyon örülök hogy megvettem, nem tudok betelni vele, végre sikerült kielégítenem őt! 

Pityu

Elhagyott a párom, szerintem a szex miatt. Nem volt velem igazi valószínűleg a merevedési zavarjaim miatt. Sokszor volt, hogy egyszerűen nem voltam képes a szexre. Gondoltam, hogy kipróbálom ezt a Vitarát, de nekem nem igazán hatott semmit. A kamagra-eshop.hu-ról jött meg nagynehezen 2 hét után, de inkább ne rendeltem volna meg. Bevettem de semmi… Kukába dobott pénz.

Sports

Nem volt semmi hatása sajnos, pedig nagyon vártam rá.. 3 hét volt mire megjött és csak fejfájást okozott :( Nem ajánlom a kamagra.hu webshopot.

Ricsike

28 éves vagyok, a párommal 2 éve vagyunk együtt. Elég ,,kapós” lány, sok üzenetet kap naponta más-más fiúktól. Egyikre sem válaszol, de azért aggasztott engem, hogy mivan ha.. Azt vettem észre magamon, hogy annyira stresszelek rajta, hogy már a szex sem ugyanolyan mint a legelején.

Előfordult olyan is, hogy szeretkezés közben elmúlt az erekcióm, ami nem kicsit volt kellemetlen. Akármennyire is közeli viszonyban vagyunk ezt nehéz megmagyarázni neki és nem is várom el, hogy megértse. Mondhatni kötelező volt valamit kitalálnom, mert ez így nem folytatódhatott. 

Elmentem egy orvoshoz, aki felírt nekem Levitrát. Működött, sokkal jobb lett minden ettől, de nem tudtam finanszírozni egyszerűen. Annyira megemelkedett mindennek az ára, hogy ez volt az utolsó dolog, amire pénzt akartam költeni. Ezért próbáltam meg beszélni a barátnőmmel, hogy keressünk valami olcsóbb megoldást.

Én nem találtam, de 1 hónap után ő mesélte, hogy lehet átverték kb 40 euróval. Nem értettem, hogy miről beszél, aztán mesélte, hogy önállósította magát és rendelt egy csomag Vitara potencianövelőt a kamagrabestellen.shop-ról.  Abban bízott, hogy biztos jó lesz, hisz külföldi oldal, megbízható. Sajnos ez nem így van, utána olvastam erről és sok az átverés.

Sokkal körültekintőbbnek kellett lennünk, így felkerestem egy barátom, aki hetente váltogatja a párját és eddig csak sejtettem, hogy szed valamit, de mostanra kiderült, hogy ez tényleg így is van. Ő mesélt ezekről, meg el is mondta, hogy honnan szokott rendelni. 

A kamagra-zsele.com-ot ajánlotta. Kérdezte, hogy mit használtam előtte, mondtam hogy a Levitrát. Aztmondta, hogy kb hasonló a Vitara is, csak sokkal olcsóbban. Meglepődtem, hogy ennyire művelt ebben a témában, de nekem pont kapóra jött 😊) Meg is rendeltem innen, mivel bíztam benne, ezért már azonnal vettem 2 csomaggal, azthiszem 15 ezer forint körül lehetett.. Hétfő reggel rendeltem, csütörtökön csöngetett a futár, hogy csomagom jött.

Este ki is próbáltuk és tudja azt mint a gyógyszertári Levitra! Sokkal olcsóbb és egy ilyen rendelés nekem bőven elég 2-3 hónapra. Fél adagokat szedek, egy teljes pirulától nekem bedugult az orrom meg kipirosodtam.

RedTT

Nagggyon rendben van! Ez a potencianövelők Ferrarija! Biztos hogy nincsen ettől jobb. 5-6 órán keresztül csak szeretkezni akarok, nincs megállás. A kamagraazonnal.com-nak meg nagy pacsi, hogy 2 nap alatt kihozták a csomagot! 

Robi

A kamagra-eshop.hu-ról rendeltem. Ez volt a 8. oldal amit próbáltam, mindről hamis bóvli szart kaptam. Nincs nagy szükségem rá, de nem hagyott nyugodni, hogy egyszerűen nem találok normális helyet erre.. Hihetetlen basszameg.. 

mex

Amit mondanak róla, az hihető volt, ezért rendeltem két csomaggal a gyogyszerrendeles.com-ról. Ennek hatására múlt el a szorongásom, már nem aggódok azon, hogy nem fogok tudni teljesíteni. Nehézkes volt egészen idáig az erekció kialakítása nekem, de már nem szerencsére. Mellékhatásként nekem fejfájás jelentkezett, azt olvastam hogy ez normális, de nem is volt súlyos.

Béke!

Haverokkal 3 hét múlva utazunk Marbellára, ahol tervezünk egy kis játékot valamilyen csajjal :DD Ezért rendeltem egy csomag ilyen Vitarát a kamagra-eshop.hu-ról, még kipróbáltam magamban otthon, de egyáltalán nem lettem keményebb. Lehet nem sok hatóanyag volt ebben a cuccban..

ÁbelV

Hiányzott már ez a cucc a szexből nekem! 3 éve használtam utoljára potencianövelőt, vardenafilosat akkor is. Aztán abbahagytam, mert feleslegessé vált, nem volt lány akin tudnám használni. Most vettem újra Vitarát, ez valami új dolog, de nagyon fasza! 

OrAgr

Évek óta használtam Kamagrát, erről váltottam Vitarára. Sildenafil vs vardenafil. Nekem túl sok mellékhatásom volt tőle. Sok jót olvastam róla, reméltem, hogy ettől kicsit kevesebb lesz. A gyogyszerrendeles.com-ról meg is rendeltem és kipróbáltam. Hatásában kb ugyanazt tudja, viszont egyáltalán nem fájdul meg tőle a fejem, dugul be az orrom. Ez számomra a pont ideális. 

FUfuuu

2 év együttlét után volt az a pont, hogy muszáj voltam valamit kitalálni, mert egyáltalán semmi nem használt. Szexuális életünk egyenlő volt a nullával és ami a legszomorúbb, hogy miattam. Egyáltalán, semmi és senki nem hozott lázba. Nem tudom hogy mi a f@sztól alakult ez ki, de muszáj volt.

A merevedési zavarom egyáltalán nem oldotta meg. Inkább csak fejfájásom lett tőle, bár az is lehet hogy hamisítványt kaptam a kamagra-eshop.hu-ról és emiatt nem igazán volt rám hatással. 

Godlist

Nem annyira népszerű, mint a híres ,,kék tabletta”, viszont örülök is neki, mert legalább nem száll az egekbe az ára. Nekem tudja azt pontosan amit kell neki, feldobja a kapcsolatom a barátnőmmel. Sajnos ezek nélkül már egyáltalán nem tudok nemi együttlétet létesíteni, vagy fenntartani. 

Mprr

Úgy áll a farkam ettől, mint a cölöp! 4 óráig tart nálam a hatása, pont elég, hogy egy olyan éjszakánk legyen a párommal, hogy azt soha ne felejtse el :DD Jó lesz a memóriája is ettől, mert amióta megvettem a gyogyszerrendeles.com-ról, szinte minden nap beveszek egyet és nagyon intenzíveket szexelünk 😊

Cybi

A férjemnek akartam rendelni valami potencianövelőt, de sajnos nem sikerült. Illetve hát félsiker, mert megjött, de nem volt hatása rá Ez lehet az ő szervezete miatt van, vagy csak egyszerűen rossz helyről rendeltünk(kamagra.hu)? Hallott már valaki olyanról, hogy nem vette be valakinek a szervezete ezt?

nyuszi

23 vagyok, ritkán vannak gondok az ágyban, nem vész de azért néha felb@sz. Ezért vettem egy csomaggal ebből a Vitarából és pikk-pakk áll tőle a farok! Ez valami kurv@jó! A kamagraakcio.com-ról rendeltem, gyorsan meg is jött! Biztos hogy rendelek még, a barátnő(i)m nem panaszkodnak :DD Nem sokat teketóriázok, ha beveszem akkor utána 6-7 órán keresztül amint valami kis inger ér azonnal olyan merevedésem van, hogy a lányok már azonnal izgulnak :DD

szpíd

Szexshopból vettem ilyen gyógynövényes szarokat eddig, de nem igazán használtak. Bár még mindig többet, mint a hamis Vitara, amit a kamagra-eshop.hu-ról rendeltem. 

DrPP

Aztakurv@ ez nagyon durva! Nem volt időm sokat olvasgatni fórumokat, stb.. hogy mit tud, egy emberkénél olvastam, hogy a levitra-rendeles.com az milyen fasza, ott meg elolvastam a hatását a Vitarának. Ez teteszett meg legjobban, árérték arányban szerintem kb az egyik legjobb lehet. 2 nap alatt megjött, elkezdtem használni azóta már a faluban bika lettem :DD A kisboltos csajszi is örül, hogyha áthívom egy ,,italra”.

Rich9999

Olyat kerestem, ami nem olyan erős, durva. 58 éves vagyok, féltem már a szervezetem ezektől az erősebb potencianövelőktöl, mint amilyen a Viagra. Elméletileg nem kell aggódni, de én azért szerettem volna biztosra menni, ezért rendeltem a Vitarát a kamagra-eshop.hu-ról. Lassacskán jött meg, a csomagolás sem volt valami bíztató, de nem figyeltem ezekre a jelekre. Nem tudom mi lehetett ebben, de iszonyatosan elkezdett dobogni a szívem miután bevettem. A pulzusom az egekbe ugrott.. Ezen kívül semmi hatása nem volt a merevedésemre. Sokat nem is foglalkoztam vele, kivágtam az egészet a kukába a francba, valószínűleg valami kínai szar másolat lehetett..

DanielMoon

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

Volt már Önnel olyan, hogy úgy érezte szex után, hogy ez mehetett volna jobban is? Hogy milyen jó lett volna még nagyobb erőbedobással, nagyobb teljesítményt nyújtani?

Kevesen vannak azok, akik még sosem érezték azt, hogy milyen jó volna, ha sikerülne még nagyobb örömöket okozni párjának?

Nem kell ahhoz semmilyen merevedési probléma, hogy az ember elkezdjen azon gondolkodni, hogy kipróbálja a potencianövelést.

Amikor elkezdünk ebben gondolkodni, akkor nem vagyunk könnyű helyzetben, mert a kínálat igen széles. A nagynevű, márkás készítmények kezdve, a generikus termékekig bőven áll rendelkezésre a kínálatban. Az pedig, hogy mi mennyibe kerül nyilván nem mindegy.

Bayer Levitra a vardenafilt tartalmazó készítmények közül az egyik leghíresebb. Ennek generikus változata (vagyis ugyanaz a hatóanyag, ugyanabban a mennyiségben, de más gyártó által kibocsátva) a Vitara tabletta. Ismerje meg részletesebben! Jól teszi, ha tájékozódik Vitara vélemények elolvasásával, hogy nehogy hamisítványt kapjon kézhez, ugyanis működnek csaló webáruházak is!

 

Vitara 20 mg – általános jellemzők

 

  • 20 mg vardenafil hatóanyagot tartalmaz
 • 50-60 perccel az aktus előtt vegye be, de mivel az egyik leggyorsabb potencianövelőként számontartott, így akár már kicsit hamarabb is kifejtheti hatását
 • akár 5-6 órán keresztül is kifejti hatását

Amit nem mindenki tud:

 1. Nem kell hozzá erekciós zavar, hogy kipróbálja milyen érzés a potencianövelés! Sok, makkegészséges férfi csak azért dönt mellette, mert szeretne olyan felfokozott teljesítménnyel lenni az ágyban, amivel egyrészt magával is maximálisan elégedett lehet, másrészt párját is le tudja nyűgözni.
 2. A másik kérdéses dolog az szokott lenni, hogy történhet-e olyan, hogy függőség alakul ki a tabletta iránt és anélkül nem lesz képes a merevedés létrejönni. Semmi ilyesmitől nem kell tartania, semmi különbséget nem fog tapasztalni a tabletta szedését megelőző időszakhoz képest.Működési mechanizmusa: 

A hatóanyagnak köszönhetően a hímvessző simaizmai ellazulnak és megnő a vérellátás a barlangos testüregekben, aminek köszönhetően létrejön és tartósan és erőteljesen megmarad a merevedés. Fontos megjegyezni, hogy mindez csak szexuális inger hatására következik be.

Ha kíváncsi rá, hogy más mit tapasztalt, akkor olvasson Vitara véleményeket, hogy valósághű képet kapjon a tablettával és annak hatásával kapcsolatban!

Erre figyeljen használat közben:

 • 1 tablettánál többet ne vegyen be 24 órán belül, mert a túlzott hatóanyag bevitel mellékhatásokat okozhat

 

Ne fogyasszon: (mivel csökkenthetik a hatóanyag hatását ill. mellékhatások előfordulását okozhatják)

 • zsíros ételeket
 • grapefruit levet
 • alkoholt, drog száramazékokat

 

Vitara 20 mg mellékhatásai

 

Amennyiben betartja a használatára vonatkozó előírásokat, nem kell mellékhatásoktól tartania, mivel a tabletta kifejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy a mellékhatásokat csökkentsék. Előfordulhat:

 • bőr pír jelentkezése
 • enyhe fényérzékenység
 • arc kipirosodása
 • orrdugulás, orrfolyás

Abban az esetben, ha nem eredeti eladó Vitara tablettát választ, akkor könnyen előfordulhat, hogy egyéb mellékhatásokat is tapasztal, így legyen óvatos és körültekintő az online patika megválasztásában!

Vitara 20 mg használatának kizáró okai (gyógyszerek és betegségek)

 

 • szív, – vagy májbetegség 
 • veseproblémák
 • vérnyomás ingadozás
 • nitrát tartalmú gyógyszer szedése (mellkasi problémákra javallott) A nitrátok ugyanis a vardenafillal együtt hatást gyakorolnak a vérnyomásra, ami rosszullétet okozhat.

Kíváncsi rá, hogy más férfiak milyen Vitara tapasztalatokat gyűjtöttek? Akkor nézzen szét oldalunkon és tájékozódjon előre, hogy később ne érhesse meglepetés!

 

Az elhagyhatatlan kérdés: mennyi a Vitara ára?

 

Bárki is dönt Vitara rendelés mellett, annyi bizonyos, hogy jó üzletet szeretne kötni. Ár-érték arányban a legjobb döntést hozni. Ehhez az kell, hogy tájékozott legyen az online patikai Vitara árak alakulásában.

A jelenlegi piaci árak 6000-7000 Ft körül alakulnak, amely a 10 szemes 20mg vardenafilt tartalmazó kivitelre vonatkoznak.

Ne engedje, hogy megtévesszék az ennél jóval alacsonyabb Vitara árak, mert könnyen megeshet, hogy az valamilyen kínai hamisítványt takar. Azokkal pedig az a baj, mint általában az olcsó termékekkel, hogy nem biztos, hogy azt a hatást lehet elérni vele, amit szeretne.

Különböző Vitara vélemények elolvasása segítségére lehet a választásban és abban, hogy megfontolt döntést hozzon, amit később nem bán meg!

Ilyen Vitara tapasztalatok oldalunkon is találhatók, nézzen szét és aztán bátran dönthet Vitara 20mg vásárlás mellett!

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft