Cobra 120mg eladó

Cobra-120mg (Vega-Extra)

4.241Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.

Kurv@ gyorsan kellett valami, hétfőn eszméltem rá és hétvégre már meg kell oldjam a gondjaimat, akkor találkozok egy lánnyal, akivel már megbeszéltük, hogy nálam alszik. Gondoltam több helyről megveszem, amelyik elsőre megérkezik azt átveszem, a többi meg majd visszamegy, max kifizetem a postaköltséget. Nem számított semmi, csak hogy MINÉL ELŐBB MEGLEGYEN! 

Két webshopból rendeltem egyszerre, mert nagyon sürgős volt, nem kockáztathattam, hogy nem küldik, gondoltam az egyik csak ideér, ha mindkettő gyorsan megjön akkor lesz tartalékom későbbre. Hát nem sült el jól. A kamagra-eshop.hu és a kamagra.hu oldal is egy orbitális átverés. Egyszerre jöttek, így gondoltam átveszem mindkettőt, szerintem egy csapat csak két külön weboldallal. Ugyanolyan csomagban jött a kettő, külsőre pont olyannak néztek ki mint az internetes képeken, a feladó is ugyanaz volt. 

Bevettem külön-külön napon mind a két oldalról rendeltet, semmi hatás pontosan tudom hogyan kell adagolni, így azzal nem lehetett gond, használtam már, így nem vagyok balfasz sem ebben. Hihetetlen milyen szerencsétlen vagyok, hogy sikerült pont 2 hamisítvánnyal foglalkozó weboldalt találnom. Sajnos, ahonnan eddig rendeltem az megszűnt.

A csaj nem volt elragadtatva azután a teljesítmény után amit nyújtottam neki az ágyban, mondhatni középszerűvoltam. Nagyon ideges vagyok, de nem tudok már ezzel mit kezdeni sajnos. Ráfutottam

Ismerősöm ajánlotta a kamagra-eshop.com oldalt, mondtam, hülye vagy? Onnan rendeltem és szart kaptam, semmi hatása nem volt. Ezután felvilágosított, hogy én a .hu-ról rendeltem, ami egy csaló banda, sok fórumos panaszkodik rájuk, hogy őket is átverték. De mondja, hogy ő a .com-ot mondja, az az eredeti webshop, akik eredetit árusítanak. Mondom biztos, mondja tuti! Vegyek belőle egy blisztert és meglátom. Megrendeltem délben és másnap már nálam volt a futár és hozta a diszkrét csomagot. Kipróbáltam és valóban igaza volt a havernak, ez tényleg eredeti és nagyon erős potencianövelő hatása volt. Hát ezt is kell figyelni gyerekek, megvan a tanúság. Nem mindegy a .hu és .com sem.

Akos

Rengeteg stressz ért mostanában, ezért nehézkes volt a szeretkezés a párommal. Sokszor voltak rossz napjaim, amikor egyszerűen nem lett merevedésem tőle. Ez rendkívül kellemetlen volt, elmondtam neki, hogy nem az ő hibája, de így is elég megalázó lehetett az Ő szemszögéből nézve is.

Az évfordulónk közeledett, így muszáj volt valami megoldást találnom, valahonnan már ismerős volt a Cobra 120mg, ezért válaszottam ezt, a kamagraakcio.com oldalról. 

Wao! Nem az, hogy visszatértem a régi formámba, hanem még sosem voltam ilyen jó! A feleségem csak ámult, de nem hülye így rájött hogy potencianövelő szert használok. Azt hittem, hogy nem fog örülni neki, nem szereti ha bármit is szedek, de ezt kifejezetten támogatta! 

Biztos hogy rendelek még.

David

Én számottevő hatásról tudok beszámolni. Merevedési problémáim voltak, a merevedésem nem volt elég tartós. Az aktus elején teljes erőből állt a falloszom, azonban néhány perc után mintha érdektelenné vált volna, kezdett elpuhulni. Míg a végén teljesen löttyedt lett, bevétésre teljes mértékben alkalmatlan. Az aktus befejezésére szinte soha nem került sor.

A kamagraakcio.com-on vásárlás után teljesen megváltozott a helyzet. A szexuális életem visszatért a régi megszokott kerékvágásba. Illetve szerintem még jobb is lett, erőteljesebbnek éreztem a merevedést. Sokkal erősebb volt az erekcióm és tartós is volt, az aktus végéig simán fennmaradt a kezdeti erőteljes keménység. És további aktusokra is képes voltam, végig erős keménységet produkálva.

Csabintó

A Cobra 120mg vásárlás utána igazi kobra költözött a gatyámba. Áll azóta amióta használom nagyon szuperül. Akkorákat dugunk a nőmmel, mint a kapcsolatunk elején. Állat lett a szex. Próbálja ki mindenki, nagyon jó. A kamagra-eshop.com webáruház teljesen megbízható.

Viktor

Én olyan átlagosnak nevezném a hatását. Érezhető vele keményedés. Potencia gondjaim nem voltak, csak szerettem volna szintet lépni ezen a téren. Talán valamiféle javulás tapasztalható, de semmi extra dolgot nem nyújtott. A gyogyszerrendeles.com webáruházból rendeltem meg.

Matyi

Szuper teljesítményt ad. Négy menet megy simán. Épp hogy elmegyek, tusolok és már áll is vissza. A 4. végén már érzem, hogy kicsit fáradtabb, de így is nagyon jól működik. Még az 5. is menne, ha bírnám szusszal. A viagraazonnal.com oldalról vásároltam, minden rendben volt a rendelés során.

Karpa

55 felett kezdtem el érezni, hogy nem úgy megy már a szex. A vágy még megvolt, de ha kicsit stresszesebb volt a napom, vagy többet ettem akkor már nem mindig állt fel, vagy csak nagy unszolásra jött össze a merevedés. Aztán folyamatosan csökkent a teljesítményem. Egy idő után már a második menet is nehezen jött össze. Pedig a feleségem még akkor is izgató nő volt, kívántam őt, de a szerszám már bizony nem úgy működött, ahogy szerettem volna.
A netről rendeltem gyógynövényes bogyót. Úgy gondoltam az elég lesz, annyira nincs nagy gond. Dokihoz nem akartam menni, ott ül mellette az asszisztens, előtte ciki ilyenekről beszélni. Maradt az, hogy magam próbálom megoldani a dolgot. De ezek a gyógynövényes termékek igazán semmit sem értek. Két fajtát próbáltam ki, de semmi eredmény.
Mit tehet ilyenkor az ember, leül a gép elé és keresget, olvasgat. Akkor találtam rá a kamagraakcio.com oldalra. Csupa jót írtak a Cobra 120mg rendelés utáni tapasztalatokról, egyértelmű volt, hogy ki kell próbálni. Árban sem volt annyira vészes, ettől sokkal drágább szereket is láttam a neten. Leadtam a rendelés és már másnap jött is a futár. Tök szuper gyors a szállítás. És nagyon egyszerűen volt csomagolva, szerencsére nem látszódott rajta, hogy mi van a csomagban. Nem szerettem volna, ha bármelyik szomszédom gyanút fog mit szedek.
Este izgatottam vártam már mi fog történni. Bevettem a tablettát és amikor ágyba bújtunk az asszonnyal már éreztem, hogy kezdek keményedni. Egészen máshogy működött a szerszám, mint előtte. Ismét fickósnak éreztem magam, nagyon jól esett a szex. Két menetig mentünk, de csodás élmény volt.
Közelítek a hatvanhoz, de a gyógyszerrel nincs gondom a szex terén. Ugyanúgy áll, mint korábban és érezhető a teljesítményemen is a hatása. Két három menet simán megy. Azóta rendszeresen szedem. Otthon mindig van legalább egy tartalék doboz. Nekem csillagos ötös.

Csabesz

Nekem egyenlőre nagyon bevált. A leírásnak megfelelő a hatása legalábbis nálam. Sokkal erősebb és tartósabb a merevedésem és a szerszámom is vaskosabb valamivel. Máskor is fogom használni, ha szükségem lesz rá. A ferfiassagfokozo.com helyen szoktam vásárolni. Néha vannak átmeneti potencia zavaraim.

Tomi

Csak akkor volt gondom a szexuális életemmel amikor túlhajtottam magam. Néha 400 km-t is lenyomtam naponta és 4-5 kemény tárgyalás is volt közben. Este fáradt voltam de azért próbáltam rámászni a nőmre. De aztán nem mindig jött össze.

Egy idő után inkább nem próbálkoztam, pedig amúgy kívántam őt. Aztán olvastam a generikus gyógyszerekről. Így találtam rá a kamagraakcio.com webáruházra. Úgy gondoltam érdemes egyet próbálkozni. És bejött nagyon. A fárasztó napok után is simán felállok, nem is akárhogy. Volt már olyan, hogy hétvégén vettem be, pedig akkor nem volt semmi gondom. De éreztem, hogy sokat dobott a szexen. Egészen más szinten tudtam teljesíteni.

Berci

Hú de ideges lettem! Kidolgozom a lelkemet egész nap gürizek, az egyetlen boldogságom az az volt, hogy éjszaka jókat tudtam szexelni. Ebből is kiégtem, a merevedésem olyan volt a lányoknak mint szarnak a pofon. Annyit se ért, hogy legalább eljussunk odáig, hogy betegyem nekik. A napi 14 órás fizikai munka (bútorszállítás) megtette a hatását. :-( Ekkor mondom rendelek valami kis fokozót. Hát bazdmeg ez hihetetlen..

LEHET VALAHONNAN EREDETIT IS KAPNI???????????????? 

Nem hiszem el! Át lettem b@szva!! A kamagra.hu volt az első aki lehúzott, majd amikor sokkal körültekintőbb lettem, akkor vásároltam a kamagraoriginal.to oldalról! 

Borzalmas! Semmi hatását nem éreztem az elsőnek, egyből ki is kukáztam a francba, hamis volt. 

A másodiktól sokat vártam, biztos voltam a dolgomban, de nem hogy működött volna, inkább csak lehozott az életről!! Úgy megfájdult a hasam attól a szartól, hogy legszívesebben felgyújtottam volna az egész blisztert.. Senki ne vegyen ilyen mocsok szar helyekről.. Most, hogy ezt leírtam újra fel is b@sztam magam.

Ideges

Soha nem használtam még ilyen szert. Közel vagyok már az 50-hez, nincs állandó partnerem. Van amikor hivatásos lányhoz megyek, vagy ha sikerül egy éjszakás kalandjaim vannak. Egy menet gond nélkül lement, a másodiknál már kellett egy kicsit bűvölni a fegyvert, hogy újra bevethető legyen. Sikerült egy csajt felszednem, aki igazi bombázó. Ő az aki egyszer nem elég. Mikor másodszor randiztunk meg akartam mutatni neki, hogy megy ez nekem sokkal jobban is, mint az első alkalommal. Megvettem egy dobozt a kamagragold.hu oldalról. És húúú, valami döbbenet volt. Az első menet után kaptam be. Amíg pihentünk, zuhanyoztam már használt is. A második menet sokkal jobb volt, mint az első. Úgy felállt, mint még soha. És jött a 3. akció is. Egy pillanatra sem gyengült a keménységem. Igazi csoda volt. A csajnak is tetszett, úgyhogy lesz még további randi is.

Petya

Nagyon jó cucc! Nem akartam se Viagrát se Kamagrát rendelni, sokat használtam már abból, valamint kicsit drága lett a pénztárcámnak. Ekkor találtam meg a Cobrát, hatásában talán még jobb is mint a Viagra! Mindenkinek ajánlom, nekem sokat segített a teljesítményemben!

Pisti

Sajnos nekem nem használt. Jó ideje gondjaim vannak az erekciómmal, rászántam magam, hogy rendeljek egy dobozzal. Hiába vettem be, egy pici bizsergést sem éreztem. De korrektek voltak, mert visszaküldtem a kamagra-rendeles.com oldalra ahogy kérték és pár napon belül a számlámon volt a pénz.

Tóni

Nagyon sok jót olvastam a termékről. Nekem semmi extra nem volt. Álltam tőle, működött, ment vele a szex, de semmi olyan nem volt, hogy leesett volna az állam. Nem mondom, hogy rossz a cucc, működik, de ennyi. A potencianovelowebaruhaz.com rendben volt.

Speci

Kétségbe voltam esve, mert szépen lassan kialakult nálam, hogy egyre gyengébb lett a merevedésem idős koromra, 59 évesen. Nem tudtam mit kezdjek, így elkezdtem az interneten olvasgatni arról, hogy mi lehet ennek a problémának a megoldása.

Ekkor találtam rá a potencianövelőkre. Őszintén teljesen kiesett a látóteremből, nem is gondoltam arra, hogy valaha ilyet fogok venni. Ezután muszájnak éreztem.

Megrendeltem a tutipatika.com oldalról egy adagot, de nem sok hatását éreztem, konkrétan semmi változást nem tapasztaltam. Nem tudtam hova tenni a problémát, ezért felvettem velük a kapcsolatot, amire nem válaszoltak. Gyanús volt nagyon, ezért tovább olvasgattam a fórumokat és kiderült, hogy ez egy hamisítványokat forgalmazó oldal! Ezután azonnal a kukában landolt az egész csomag, örültem, hogy megúsztam annyival, hogy nem volt hatása és nem lettek tőle olyan tüneteim amiket olvastam másoknál. 

A probléma ugyanúgy fennállt, a feleségemet valahogy ki kellett elégítsem, meg igazából magamat is, mert ez így nem volt állapot. További fórumos keresgélés után a viagraazonnal.com oldalra esett a választásom, mert csak jókat írtak róla. Itt már azzal kezdtem, hogy emailben írtam nekik, szinte azonnal válaszoltak azzal, hogy szerintük tökéletes választás a Cobra 120mg számomra, valamint tájékoztattak a szállítás részleteiről és a gyógyszer használatáról is. Egyből megvolt a bizalom feléjük, nyugodtan vártam a csomagomat. 2 nap alatt érkezett meg, a futár hozta nem átlátszó csomagolásban. 

Ha teljesen őszinte akarok lenni, picit féltem amikor bevettem az előző eset után. Nem kellett volna! A hatása pontosan olyan amit leírtak, 60 perc után olyan erős erekciónövelő hatása volt, hogy ilyet még soha nem éreztem 20 évesen sem! 6 óra után kezdtem érezni, hogy megy ki a szervezetemből, de nem is lehet ilyen hosszú ideig bírni. Legalábbis nekem már sok volt. Még reggel is erős merevedéssel ébredtem, pedig teljesen kielégültem este, nem semmi szer.

Laci

Rendben van a tabletta, pontosan az a potenciafokozó hatás amit vártam. Használtam már potencianövelőt, először rendeltem ilyen Cobrát a tablettak.com oldalról és bejött. Viszont úgy bedugult az orrom, mintha rátettek volna egy ruhaszárító csipeszt. Otrivinnel ez orvosolható persze. 

Furkó

Se hatása, se mellékhatása. Nekem ennyi volt ami jelentkezett, amikor a kamagra.hu oldalról rendeltem. Az olvasottak alapján lehet hogy hamisítványt kaptam és megúsztam csak annyival, hogy nem lett problémám. 

Daniii4

Patrik vagyok, sokszor a barátaim Pétriknek hívnak. A lányoknál nagy sikerem volt egészen 1 évvel ezelőttig. Ekkor vettem észre, hogy nem hoznak annyira lázba a lányok, vagy ha igen, akkor egyszerűen csak nem áll fel rendesen a farkam, csak úgy félig meddig, de sexelni tudtam így is. Mostanra sikerült megoldást találjak erre a gondra, mert végre eredeti terméket kaptam. Óriási köszönet a kamagra-eshop.com oldalnak! Másnapra kellett, így reggel dobtam nekik egy mailt és megoldották, hogy ott legyen amikorra kell! Nagyon jó kiszolgálás, rendes ügyfélszolgálat! Következő alkalommal beütöttem, hogy kamagra eshop és egy teljesen másik oldalra tévedtem a kamagra-eshop.hu .hu-s verziójára. Elég nagy design esés, de gondoltam ezek is ők, így rendeltem megint. 2 hét után kaptam meg és amikor kipróbáltam semmi hatása nem volt, egy kamu szart kaptam pedig ugyanúgy nézett ki. Olcsó húsnak híg a leve. Most már odafigyelek, hogy az eredeti .com-os oldalról vegyek mindig, ahonnan eredetit kaptam.

Pétrik

Nagyon köszönöm a szert. Isteni a vele az együttlét. Felhőtlenül bele tudok merülni az együttlétekbe. Nagyon jól ágaskodik a cerkám és végig kemény. Olyan mintha vastagabb is lenne ha nagyon beindul. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A harmadik menet végén érzem, hogy picit fárad, de mindenképpen ajánlom mindenkinek aki csodás együttlétekre vágyik párjával. A ferfibutik.com oldallal teljesen elégedett voltam.

Ádi

A választásom elsőként a Vidalista 60 majd a Cobra 120mg-ra esett potencianövelő vásárláskor, mert ez volt a legjobb ár/érték arányban azok közül amiket én kinéztem. Kiváló döntés volt tőlem, példa nélküli ennek a hatása, régen használtam már Viagrát és Cialist, de ahhoz tudom csak hasonlítani, szerintem sokkal jobb! A vidalista nagyon jó, csak hosszú volt nekem a hatása (2 nap). A cialisazonnal.com-ot választottam, sok hely közül szerintem innen jött meg a leggyorsabban és ami a legfontosabb innen eredetit kaptam.

Mátyás

A generikus-viagra.com oldalról kaptam, de utánzatot! Rossz hamis terméket küldenek, ami káros lehet az egészségre is! Nekem semmit nem segített. Semmi sem volt jó amit onnan kaptam, pedig 2 fajtát kipróbáltam (kamagra zselé és Cobra 120)!!!!!

József

Tyuhuuuuuuu! NA ez a nem semmi! Már értem miért Cobra ennek a cuccnak a neve! Olyan lett tőle nekem is a farkam mint egy kobra! Egész éjszaka készenlétben voltam, 4-szer dugtam meg a nőt, atomzsilett! Nem volt még ilyen velem, pedig soha nem panaszkodott senki rám:DD 

Biztos veszek még, mert ez az 5 darab amit elsőre rendeltem a ferfibutik.com oldalról, nagyon gyorsan elment! Remélem lesz még készleten, mert biztos hogy veszek egy nagyobb mennyiséget tarcsiba! 

Ne panaszkodjatok, hogy elhagy a párotok, vagy szarok vagytok az ágyban, vegyetek inkább ilyet! Nem semmi cucc tényleg, szavakat nehéz találni rá. A lányoknak se nagyon ment a járás a menet után :DD

Benii

23 vagyok úgy voltam vele, hogy csak feldobom egy picit a szexet, a barátnőm egyszer megcsalt, nem engedhettem hogy újra megtegye. Bár azt mondta nem, de szerintem emiatt! 

A tutipatika.com-ról és a kamagra.hu oldalról pontosan ugyanazt a Hamis, szutykokat kaptam, semmi hatással. Remélem találok gyorsan valamit és nem fog újra megtörténni :SSS

Gergő

A sajatgyogyszertar.com oldalról vettem szerencsére csak egy adagot, mert egy tabletta után éreztem, hogy valami nincsen rendben. Furcsa lett a közérzetem, majd 1 óra múlva iszonyú fejfájásom lett tőle. 

Ezután olvasgattam, hogy mi lehetett a probléma, nem gondoltam arra, hogy esetleg hamisítványt kaptam, pedig de! Semmi potencianövelő hatást nem adott, csak az előbb is említett rosszakat. Már előtte használtam Kamagrát, így tudom milyen a sildenafil hatóanyag hatásfoka, nem azzal volt a baj, hanem azzal, hogy ez egy utánzat volt szerintem. 

Puhi

A termék eredeti, kifejezetten jó hatása volt, 6 órán keresztül éreztem, hogy bármikor bárhol készen állnék arra, hogy lefeküdjek valakivel! Teljesen mindegy, fiatal, vagy felnőtt, minden férfinek ajánlom, én 31 évesen ,,már” használom alkalmanként! 

A kamagra-zsele.comot választottam, ők válaszoltak leggyorsabban az emailjeimre, még ha faszságot is kérdeztem. A termék 1 nap alatt jött meg futárszolgálattal, azt hiszem GLS. A tablettákra panaszom nem volt, nagyon intenzív!

Mirkó

Valakinek ötlete van arra, hogy mi lehet a probléma? Megvettem de semmi hatása nincsen. 21 vagyok, akartam egy kis teljesítményfokozást, mert túl gyorsan elmegyek. Hát nem sikerült, semmit nem éreztem, csak hogy megfájdult tőle a hasam és émelyegtem. Mi lehet a gond? Hamisat kaptam? A potenciavilag.com oldalról rendeltem.

Lóri

Sokat gondolkodtam, hogy rendeljek, vagy ne, sajnos utólag megbántam, mert rosszul lettem a használat után. :( 2 hetet vártam amíg megérkezett a kamagra.hu-ról rendelt csomag, de nem is bliszterben jött.. Nem tudom, hogy kinek lehet még hasonló tapasztalata…

Olcsy9

55 évesen Amerikából költöztem haza. Most 60 vagyok és kellett valamilyen serkentő a péniszemnek, hogy még tudjak létezni szexuálisan a hölgyek körében. A Cobra egészen jó választásnak tűnt VOLNA! Nem gondoltam, hogy valaha ilyet írok, de ahol euróban vannak megadva az árak az átverés! Én ráfaragtam teljesen! A kamagrabestellen.shop oldalról vettem ,,1 csík” Cobra 120mg potencianövelőt, de semmit nem kaptam! Kifizettem előre, leléptek a pénzemmel és nem tudom felvenni a kapcsolatot sem velük! 3 hónapja rendeltem, tehát még az sem lehet, hogy kicsit késik! Ezután hosszú fórumos olvasás után ajánlották a cialis-rendeles.com webshopot, amiben hála istennek én sem csalódtam, sőt, nagyon meg voltam elégedve!

Anti

Potencianövelőt akartam venni, erekcióm nem túl jó, blabla, szokásos történet, szerintem, aki ilyet vesz mindenkinek hasonló problémái vannak, nem akarom és nem is fogom részletezni ezt, csak segítséget szeretnék kérni valakitől.

Mást is átvertek a kamagra-rendeles.com-on? Az valahogy vegye már fel velem a kapcsolatot itt és írjon, mert fel akarom jelenteni őket, de nem vesznek komolyan, kellene még hasonló pórul járt megrendelő! Hamisítványokat árulnak és nem tudok mit tenni velük, a pénzem elnyelték, pedig több mint 20.000Ft-ot otthagytam náluk! Email, telefon kizárva, mert vagy nincs elérhetőség, vagy nem válaszolnak. A feladó valószínűleg egy stróman, akit nem lehet mucsaröcsögén sem megtalálni. 

Károly

Intenzív a hatása a kígyós potencia tabinak! Szerintem fogok még rendelni, nem tudom pontosan már honnan van, másik gépen rendeltem, majd visszanézem az előzményekből. Őszintén mindenkinek tudom ajánlani a Cobrát, nekem nincsenek gondjaim, nem olyan vagyok, de nagyon megdobta a teljesítményem az ágyban!

Márk

Kórházba kerültem, úgy elkezdett verni a szívem! 1 éjszakát bent kellett feküdnöm, kérdezték reggel, hogy pontosan mit ettem, vettem be. 

Részletesen elmeséltem, majd amikor elmondtam, hogy potencianövelőt, akkor az orvos azt feltételezte, hogy valami hamisítványt kaphattam, nem megfelelő hatóanyaggal, hiszen internet tele van hamissal. 

Szerencsém, hogy megúsztam ennyivel, másnap hazaengedtek, de borzalmasan megviselt! Nem kívánnám senkinek, hogy hasonlót átéljen. A kamagra-eshop.hu-ról volt a cucc.

Atesz

Valaki más is át lett már baszva a tutipatika.com által? Ha még nem, akkor azért írom ezt, hogy ne is legyen! 2,5 hét várakozás után érkezett meg a csomag, amiben egy 0 hatóanyagú tabletta volt. Elrágtam, de semmi hatás nem jelentkezett, nem hogy félórán belül, de soha. 

Jani

Mindenképpen szükségem lett volna valami potencianövelőre hogy ki elégíthessem a párom végre fél év szenvedés után, amikor egy egy alkalommal összejött, de nem voltam igazán merev! Néha-néha fordult elő, hogy volt merevedésem, de az is olyan volt, hogy ne is beszéljünk róla. Kobrát választottam, a generikus-viagra.com webshopról rendeltem 1 csomaggal, de kudarcot vallottam, semmi hatása nem volt! 

Direkt figyeltem a megfelelő adagolásra, az étkezésre, nem ittam előtte semmi alkoholt, stb.. Amikor aktushoz kerültünk a barátnőmmel, azelőtt vettem be 1-1,5 órával de ugyanúgy nem volt rendes merevedésem. Mondanom sem kell, hogy iszonyatosan kellemetlen volt, amikor felspanoltam teljesen magamat és a parteremet is, hogy most milyen jót fogunk szexelni és ehhez képest szó szerint semmit nem tudtam teljesíteni! Félek, hogy elhagy, szóval gyorsan kell kerestem valami más megoldást, egy jobb webshopot. A potencianövelős beszámolóknál nézelődtem és mindenki nagyon dícsérte a viagravasarlasszemelyesen.com weboldalt, így én is rendeltem onnan. Reggel megrendeltem, másnapra hozta a futár diszkrét csomagolásban, nem hittem a szememnek. Kipróbáltam és az első szem olyat ütött, hogy majd szétdurrant a makkom, nagyon nagy vérbőség és erekciónövekedés. Azóta innen rendelek minden hónapban és már kedvezményt is adtak, nagyon korrektek.

Armand

CSALÓK!!! A potenciavilag.com oldalról vásároltam 2 csomaggal (10 szemet), bevettem belőle kb 4-5 darabot de egyiknek sem volt semmi hatása. Mindenhogy próbáltam, ettem előtte, volt hogy éhgyomorra, volt hogy szénsavassal, volt hogy mentes vízzel vettem be, de sehogy semmi. Alkoholt sem ittam rá. Persze őket nem lehet elérni pénzt nem adnak vissza és még csak vissza se tudom küldeni nekik ezt a sz@rt… 

Ezután barátom mondta, hogy ajánl egy másik weboldalt, de ezeket a csalókat jelentsem fel, amit meg is tettem, majd vettem a másik levitra-rendeles.com weboldalról, ahol tökéletes tablettát kaptam. Az első szem is nagyon erős és intenzív volt, folyamatos farok állással. Ez eredeti volt, nem fér hozzá kétség.

Manu

Átbaxás! A kamagraoriginal.to oldal egy átverés vigyázzon mindenki! Nem érkezett meg a csomagom, majd hosszas írogatás után két hét múlva kiküldtek egy hatástalan sz@rt! A pénzt persze előre fizettetik bankkártyával. Most remeghetek, hogy a bankkártya adataim egy kémprogrammal nem e szerezték meg. Szerintem be is megyek az Unicredit Bankba és megváltoztatom a kártyámat, legalább legyen más a CVC kódja, hogy ne tudjanak vele visszaélni a jövőben mert sok ilyet hallottam már, hogy egy fél évre rá leszívják a bankkártyát.

Ádám

Nagyon rendben van a tabi! Sokat használtam már potencianövelőt és sokfélét, de nem gondoltam hogy ilyen áron is lehet kapni ilyen jót! 

Nekem a tapasztalataim alapján kb 1 órát kell várni arra, hogy megérkezzen a potenciafokozó hatása, de megéri! Figyelni kell arra, hogy időben vegyük be, ne együnk előtte zsírosat. 4-6 órát voltam ,,készenléti” állapotban, este 7 körül vehettem be és éjfél után ürülhetett ki a nagyrésze, mert azután a 3. menetre készülve már nem éreztem olyan durván, hogy megjönne a merevedésem, lehet már el is voltam fáradva a szexmaraton miatt. :-) 

Én is lettem már átverve, nem is egyszer. Amire emlékszem, hogy messziről kerüljem el a generikus-viagra.com-ot. Onnan semmit nem érő tabit kaptam, már nem tudom pontosan mikor, de nem hiszem, hogy változna az üzletpolitikájuk kicsit is. Nekem ami bejött az a diszkreten.com! Soha nem volt gond, mindig időben megérkezett minden és hatásos anyagot küldtek!

Gábor

ÁTVERÉS! VIGYÁZAT! A kamagra-eshop.hu oldal egy nagy kamu! SEMMIT NEM ÉRŐ TABLETTÁKAT KÜLDTEK! Örülök hogy nem lett semmi bajom attól, hogy bevettem! Faxomat! Arra is 2,5 hetet vártam, amire szíveskedtek kiküldeni. :-((

Csill

A feleségemmel 20 éves kapcsolatunk alatt volt rengeteg problémánk amit már megoldottunk, viszont a szexuális gondjainkat, melyek körülbelül 1 éve jelentkeztek nem sikerült egészen idáig. Ennek is hosszú rögös folyamata volt, mint mindennek, azért írom eme sorokat, hogy más emberek tudjanak okulni hibáimból.

A Cobra 120mg termékre esett a választásunk, ugyanis elsőre nem akartunk sokat rááldozni erre, csak egy tesztet adni, hogy miként hat bármilyen potencianövelő rám. 

A kamagrabestellen.shop oldalról vásároltam, megbízhatónak tűnt, főleg hogy teljes mértékben nemzetközi webáruházról beszélünk, több országban jelen vannak, több nyelven íródott a weboldal is. Magyarul írtam ügyfélszolgálatuknak emailt, magyarul is válaszoltak (valószínűleg valamilyen fordítót használtak, mert nehézkes volt értelmezni). Szimpatikusnak tűnt, így megrendeltem, nem foglalkoztam az előre fizetéssel, természetesnek tűnt. 

2 hét várakozás után kaptam egy levelet Postán a NAV bűnügyi igazgatóságától, hogy feladtak egy csomagot Hollandiából, melyet kinyitottak és hamisítványt találtak benne a szakértők, ezzel bűncselekményt követtem el “hamis áru behozatala” végett. Hirtelen ötletem sem volt, hogy mi történhetett és mi történik, így felhívtam az Vámhivatal ügyfélszolgálatát, ahol tájékoztattak részletesen arról, hogy mik a teendőim, stb.. Beküldtem minden adatot amit kértek, ezután személyesen hallgattak meg. Elmeséltem a teljes történetet a Huszti úti NAV kirendeltségen, szerencsémre nem akartak nagyon kekeckedni, azt mondták, hogy elengednek, a csomagot viszont megsemmisítik. Örültem is neki, ki tudja mi lett volna ha ezt beveszem. 

Megfogadtam, hogy semmilyen külföldi rendelésbe nem megyek bele ezután, főleg ilyen termékeknél, így kerestem itthon egy oldalt, amely a kamagrarendelespostan.com lett. Előtte természetesen írtam nekik és megkérdeztem melyik városból adják fel azt, mondták Budapestről. Innen már megérkezett 2 nap alatt a csomag, teljes diszkrét csomagolásban. A potencianövelő biztosan eredeti volt, hatása azonnal 1 óra múlva érződött, szinte még soha nem éreztem ennyire erős merevedést és kicsit vastagságban is megduzzadt a farkam a hatalmas vérátáramlásnak köszönhetően (ez sajnos másnapra már elmúlt). De megoldódtak a szexuális problémáink feleségemmel. 

Jelenleg még nem tudom, hogy fogok-e próbálkozni másfajta készítményekkel, ugyanis ez is tökéletesen ellátja feladatát, a Cobra ára ellenére. Szerintem elsőre sikerült megtalálnom az egyik legjobb ár/érték arányú potencianövelőt.

Joke

Fogalmam sincs honnan vettem de gec..jó! Pont az, amit ígérnek és pont úgy ahogy! Mellékhatásom egyszer volt, talán az első vagy a második tablettánál, hogy bedugult az orrom és nagy melegség érzés fogott el, de semmi komolyabb!

Remélem, hogy még tudok majd venni eredetit, mert nagyon jó cucc!

Zoli

Nem vagyok nagy kommentelő, azt előre leszögezném, 54 vagyok. Nem úgy működnek a dolgok ott lent mint régen, ezért akartam megoldást találni azzal, hogy veszek valami potencianövelőt, fogalmam sincs már, hogy miért a Cobra lett, talán csak a neve tetszett meg a kígyós bliszter, de tuti hamisat kaptam mert semmi hatást nem vettem észre. Bedobtam másnap két szemet és se hatás, se mellékhatás nem volt. tutipatika.com-ról rendeltem. Régebben a Kamagra rágótablettát rendeltem a kamagraazonnal.com oldalról, annak volt erős merevedést javító hatása és elvileg ebben a Cobrában 120mg sildenafil hatóanyagnak kellene lennie, de lószart sem ért.

Sanyi

Az utolsó reményem is elszállt! A párom megcsalt és teljesen megértem!   Semmit nem ért a tabletta amit vásároltam, a kamagra-eshop.hu oldalon. Amikor megígértem neki, hogy megpróbálok változtatni, azon, hogy végre ki tudjam elégíteni hosszabban. 

Egyáltalán nem állt már fel, illetve egyszer egyszer 2 percre, de utána lelankadtam, semmit nem teljesítettem.. Én meg most nem tudom mi legyen.. Talán keresek egy másik oldalt ahonnan valami hatásosabbat kapok.

Vida

Nóri vagyok. A páromat akartam meglepni, mert régóta nézegeti a potencianövelőket, de soha nem rendelte még meg egója miatt! Tudok róla, hogy milyen problémái vannak, őszintén nem gondolnám, hogy annyira szüksége lenne rá, de úgy voltam vele, hogy ez nekem is jó lehet!

Nem értettem, hogy miért nem vett még, mert már vagy 2 hónapja esténként olvasgat róla, nézegeti. A tettek mezejére léptem és megrendeltem a potenciavilag.com oldalról. 

Este amikor hazajött örült a meglepetésnek, csak azt kérdezte, hogy biztosan eredeti-e. Én rávágtam, hogy igen, miért ne lenne. Bevette, majd vártunk kb 2 órát, azt mondta, hogy semmit nem érez. 

Ekkor gondoltam arra, hogy valószínűleg nem volt eredeti és nem véletlenül nem vásárolt eddig. Tanultunk belőle, szerencsére nem volt drága és nem voltak tőle rossz érzései sem. Majd utána olvasgattunk fórumokon és a gyogyszerrendeles.com-ot ajánlották nagyon. Kipróbáltuk utolsó próbaként és onnan már jót kaptunk, mindketten igen elégedettek voltunk vele, részletekbe nem mennék bele :-D

Nóri

Nem szoktam véleményeket írni esküszöm, de a generikus-viagra.com oldalról rendeltem és nagyon szar volt! Kiverte a biztosítékot, hogy a panaszaimra még válaszra sem méltattak. Nem akarom lehúzni az oldalt, de szerintem mindenki óvakodjon tőlük, egy csaló férgek!

Vásárló

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

4.8/5

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

5.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Cobra ára:

6.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

3.400Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

4.241Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

8.800Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1 nap

Cobra ára:

5.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Cobra ára:

7.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

5.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Cobra ára:

5.389Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Cobra ára:

2.100Ft/doboz-tól

Szállítás: 7-8 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 12-13 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

5.240Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

5.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Cobra ára:

4.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Cobra ára:

4.715Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Ön is kíváncsi rá, hogy mennyiért tud eredeti gyártású, kiváló minőségű Cobra tablettát vásárolni?

Nem szeretné, ha olcsó, kínai hamisítványokkal becsapnák és végül többel kötné be? Akkor jó helyen van, mert most minden fontos információt megszerezhet a Cobra 120mg árak alakulását illetően. Sőt, pluszban még olyan tapasztalatokat, véleményeket is olvashat, amelyek megkönnyítik a döntésben és segítenek eloszlatni minden korábbi bizonytalanságát.

Az internet tele van olyan webpatikákkal, amelyek kihasználják a vásárlók járatlanságát és árérzékenységét és megpróbálják rájuk sózni a sok hamisítványt.

Nagyon figyelemfelkeltő és csábító tud lenni egy-egy olcsó Cobra 120mg hirdetés, amely a piaci ár alatt kínálja a terméket.

De mennyi a Cobra 120mg ára?

Ár összehasonlító oldalunk hasonló elven működik, mint az árukereső oldala, független szolgáltatóként tálcán kínáljuk a legjobb Cobra árakat, amelyeket így összehasonlíthat és eldöntheti, hogy melyik a legmegnyerőbb ajánlat.

Jelenleg az 5 szemes kivitel 5000-6000 Ft körül alakul, így szemenként az 1000-1200Ft-os ár az, ami reálisnak számít.

Ha azt látja, hogy néhány száz forintért is kaphat Cobra tablettát, akkor azt fogadja hitetlenkedve, mert annyiból nem lehet kihozni a jó minőségű tablettát, úgy, hogy az még haszonnal is legyen értékesítve.

Olyan előfordulhat, hogy ha egyszerre nagyobb mennyiségben bevásárol, például 100 szemet megvesz, akkor 1000Ft alá megy az ára, de önmagában jó minőséget ennyiért ne várjon.

Generikus termékek esetén számolhat azzal, hogy az eredeti összeg alatt kínálják, így Cobra esetében 1000Ft alá megy, de az nem összekeverendő a hamisítványokkal.

Weboldalunkon nemcsak az Cobra árakkal kapcsolatban tud tájékozódni, hanem ezzel párhuzamosan Cobra vélemények is várják. Olyanoktól szerezhez információt, akik már kipróbálták és tapasztalattal bírnak. Mind a tabletta hatását és használatát illetően, mind a forgalmazókat illetően.

Nézzen szét oldalunkon, hogy ne érhesse váratlan meglepetés és jó döntést hozhasson, amelyet később nem fog megbánni! 

Több helyen szétnézett az interneten, mert eldöntötte, hogy kipróbálja mire lenne képes az ágyban a Cobra 120mg tabletta segítségével? De nem sikerült dűlőre jutnia a bőség zavara miatt?

Valóban nincs egyszerű helyzetbe az, aki még járatlan a Cobra 120mg vásárlás terén, mert számos webpatika kínálatában szerepel, de nem könnyű megítélni, hogy melyik bolt forgalmaz eredetit.

Mit tehet akkor? A legjobb, ha minél több Cobra 120 vélemények gyűjtésével foglalkozó oldalt átnéz és tájékozódik előre. 

Ár összehasonlító oldalunkon is nagyon sok Cobra 120 tapasztalatok megosztásával találkozhat, így hiteles információhoz jutva.

Mit kell tudnia a Cobra 120mg használatát és hatását illetően?

 

 • 120mg szildenafilt tartalmaz, amely a Viagra hatóanyagaként került be a köztudatban. A Viagra 100mg mennyiségben tartalmazza, így még annál is erősebb hatásra számíthat
 • a hatóanyag teljes felszívódási ideje 60-70 perc környékére tehető

Nincs szabály arra, hogy csak azok használhatnák, akik potenciaproblémával néznek szembe, mivel nagyon sokan csak a szexuális teljesítmény növelése végett próbálják ki!

Szeretnék, ha partnerüket elcsábíthatnák és lenyűgözhetnék a teljesítményükkel és nem kellene semmin stresszelni!

Ha pedig kipróbálja, akkor meglátja milyen rendkívüli hatásra számíthat. Olyanokra lesz képes az ágyban, mint még talán soha! Attól pedig nem kell tartania, hogy esetleg káros hatással lenne a tabletta a jövőbeni teljesítményére, mivel nincs befolyásoló hatással. Hajszálpontosan arra lesz képes később, mint a tabletta szedését megelőzően!

Működést tekintve annyit kell tudnia, hogy két folyamat beindításáért felel, amelyek szexuális inger hatására kezdenek el dolgozni. Az egyik, hogy a hímvesszőben található simaizmok ellazulnak, a másik pedig, hogy a barlangos testek megtelnek vérrel és így a hímvessző kőkeménnyé duzzad.

Mindemellett még azon sem kell meglepődnie, ha átmenetileg megnő a hímvessző mérete és kevesebb időre lesz szüksége két aktus között regenerálódni!

Ha kíváncsi rá, hogy más férfiak milyen benyomásokat gyűjtöttek, akkor olvasson el minél több Cobra 120 véleményeket a tabletta hatásával kapcsolatban!A használat során ezekre figyeljen oda:

 • nem szabad naponta egynél több tablettát bevenni a túladagolás elkerülése végett
 • a tabletta egyéni igények szerint darabolható, így akár több alkalommal is felhasználhatja
 • nem szabad alkohollal kísérve bevenni és a hatóidő alatt sem ajánlott az alkoholfogyasztás vagy bármilyen drogfogyasztás
 • minél kevesebb koffeint fogyasszon és a grapefruit gyümölcsöt is kerülje
 • zsírosabb ételek pedig azért kerülendők, mert késleltető hatást fejtenek ki a felszívódásra

Kell mellékhatásoktól tartania, ha Cobra 120mg tablettát vesz be?

 

Szerencsére napjainkban már olyan minőségellenőrzésen mennek át a tabletták, hogy szinte alig-alig okozhatnak mellékhatásokat.

Ami néhány esetben előfordulhat:

 • a szem érzékenysége fényre
 • orrdugulás
 • bőrpír megjelenése
 • szájszárazság

Néhány esettől eltekintve pedig bátran dönthet Cobra 120mg rendelés és kipróbálás mellett:

 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van, szívinfarktusa volt
 • vese, májbetegség áll fenn
 • magas vérnyomással kezelik vagy mellkasi problémái vannak, amire nitrát tartalmú gyógyszert szed ( a nitrátok azért veszélyesek, mert a szildenafillal együtt képesek a vérnyomásra befolyással lenni és hirtelen rosszullétet okozni)
 • öröklött szembetegsége van

 

Cobra 120 mg tapaszalatok érdeklik? Akkor jó helyen jár! Oldalunkon amellett, hogy folyamatosan gyűjtjük a webpatikák Cobra 120mg árak változásait, rengeteg olyan véleményt is olvashat férfiaktól, akik már kipróbálták, így igazán valós képet nyújthatnak!

 

Milyen Cobra 120 árak találhatók az interneten?

 

Ahogy írtuk is számos online patika kínál eladó Cobra 120mg tablettát, de nem mindenki árul eredeti, Aurochem Gyógyszergyártó Vállalat által forgalomba hozott terméket!

Az 5 szemes kivitel 5000-6000 Ft körül mozog. Legyen figyelemmel arra, hogyha ennél feltűnően olcsóbb Cobra 120 ár jön önnel szembe, akkor az nem biztos, hogy az eredeti hatóanyagú, jó minőségű készítmény!

Ár összehasonlító oldalunkon remek lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy figyelemmel kísérje az egyes online patikák Cobra 120 árait és még pluszban információkat is gyűjtsön, azáltal, hogy megnézi a mások által közzétett Cobra 120 tapasztalatokat!

Soha ne ugorjon fejest elsőre az első megnyerő ajánlatra, mert nagyon könnyű csapdába esni! Olyan megtévesztő hirdetések vannak, amelyekről nem egyszerű eldönteni, hogy hiteles-e vagy sem! Az egészségét pedig minden bizonnyal Ön sem szeretné kockára tenni!

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft