West Bengal Sibutramine 20mg

16.000Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.
2.6/5

West Bengal Sibutramine ára:

21.200Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

West Bengal Sibutramine ára:

16.100Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

West Bengal Sibutramine ára:

16.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

West Bengal Sibutramine ára:

21.200Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

West Bengal Sibutramine ára:

16.700Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

West Bengal Sibutramine ára:

15.200Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

West Bengal Sibutramine ára:

16.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

West Bengal Sibutramine ára:

16.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

West Bengal Sibutramine ára:

17.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

West Bengal Sibutramine ára:

16.800Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

West Bengal Sibutramine ára:

16.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

West Bengal Sibutramine ára:

16.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

West Bengal Sibutramine ára:

14.400Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

West Bengal Sibutramine ára:

15.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

West Bengal Sibutramine ára:

16.480Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

West Bengal Sibutramine ára:

15.360Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

West Bengal Sibutramine ára:

17.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Elhatározta magát, hogy West Bengal Sibutramine tablettát vásárol, de nem tudja, hogy merre induljon el?

Nagyon egyszerűnek tűnik, hogy a keresőbe beírjuk és az első kedvező ajánlattal éljünk. De sajnos a helyzet nem ilyen egyszerű és kézenfekvő. Aki ütötte már meg a bokáját az tudja, hogy az olcsó West Bengal Sibutramine árak nem mindig a legjobb választás.

Sok olyan online patika kínálja úgy termékeit, hogy a minőségre nem vállalnak garanciát, sem felelősséget. Így pedig nagyon bizonytalan tőlük vásárolni, mert a hamisítványok rizikót hordoznak magukban.

Egyik oldalról bizonytalan, hogy milyen hatásmechanizmussal bírnak, tartalmazzák-e a hatóanyagot az előírás szerint. Másik oldalról ott a mellékhatások előfordulásának kockázata, akinek senki sem szeretné kitenni magát.

Mindig tájékozódjon előre a West Bengal Sibutramine árakkal kapcsolatban!

Ehhez minden segítséget megkap weboldalunkon, ahol online patikáktól függetlenül megtalálja a piaci árakat és lehetősége nyílik azok összehasonlítására.

Ez nagy segítség lehet azoknak, akik még korábban nem vásároltak online West Bengal Sibutramine tablettát.

A jelenlegi piaci árak szerint a 10 szemes adag 2000-2500 Ft körül található. Viszonylag olcsó készítménynek számít, tablettánként 200-250Ft körüli árával.

Ráadásul minél nagyobb mennyiségben veszi meg egyszerre, annál kedvezőbb ajánlatot kaphat. 100szem felett akár már 200Ft alatt is megkaphatja.

Azért itt is vigyázni kell, mert 100Ft alatt már nem lehet gazdaságosan kihozni az előállítás és forgalmazás költségeit, így az ilyen ajánlatokkal legyen nagyon óvatos!

Ha nem tudja, hogy jó választás-e Önnek a West Bengal Sibutramine vásárlás, akkor mindenekelőtt tájékozódjon a tabletta hatásával és használatával kapcsolatban is az árak mellett! Ebben is a segítségére tudunk lenni, a West Bengal Sibutramine vélemények menüpontban további hasznos információt talál! Nézzen szét, hogy később ne legyen problémája!

Nem jár sikerrel a fogyókúrákban? Sorozatos kudarcok érik, miközben nem elégedett az alakjával?

Koplalásból áll az egész élete és kezd elege lenni belőle?

Vessen véget a gyötrő éhezéseknek és szabaduljon meg szenvedés nélkül a pluszkilóitól!

Elhoztunk Önnek egy olyan fogyasztószert, amivel gyorsan és hatékonyan tud megszabadulni súlyfölöslegétől és nem fogja többé kínozni az éhségérzet és a nassolás utáni vágy.

West Bengal Sibutramine 20mg tablettával elfelejtheti a kisördögöt, ami ott motoszkál a fejében, hogy kapjon be valamit és így rengeteg fölös kalóriától kímélheti meg a szervezetét!

Szeretne meggyőződni, hogy milyen előnyökkel jár Önnek a tabletta? Tájékoztató anyagunk segíthet ebben, de olvashat további Sibutramine véleményeket is!

FONTOS INFORMÁCIÓ

Amennyiben szétnézett már az interneten, bizonyára találkozott már gyanús weboldalakkal. Hibás fordítás, feltűnően alacsony árak… mind-mind arról tanúskodik, hogy nem megbízható bolt. 

Könnyű beléjük futni, ráadásul vásárlás esetén még könnyebb csalódni bennük, ugyanis nem az eredeti eladó készítményt kínálják, a nem megfelelő mennyiségű hatóanyaggal. 

Legyen óvatos, és mielőtt West Bengal Sibutramine rendelés mellett dönt, tájékozódjon! Ahogy nevéből is következik, a termék gyártója a West Bengal Gyógyszergyár, ezt mindig tartsa szem előtt!

 

Milyen általános jellemzői vannak a West Bengal Sibutramine tablettának?

 

 • hatóanyaga 20 mg szibutramin

A szibutramin az agyunk részére olyan üzeneteket továbbít, amelyek csökkentik az éhségérzetet és telítettségérzetet keltenek.

Ezzel megszünteti azt az égő vágyat, hogy gyorsan valamit be kelljen kapnunk. Így elkerülheti, hogy ott álljon a hűtő előtt vagy a kamrában és felesleges kalóriákat vegyen magához.

Emellett még zsírégető hatása is van, amely szintén segít abban, hogy csökkenjen a testsúlya.

Mit kell tudnia a West Bengal Sibutramine tabletta hatásáról és használatáról?

 

 • reggeli előtt bő folyadékkal vegye be
 • 80kg alatt 24 órán belül maximum egy tabletta az ajánlott mennyiség, 80 kg fölött maximum kettő szem
 • negyedévente minimum 1 hónap szünet tartása ajánlott, aztán tovább folytatható a fogyókúra
 • vízhajtó hatással is bír, ezzel is gyorsítva az anyagcserét és a zsírégetést
 • fokozottan figyeljen a folyadékpótlásra, hogy elkerülje a kiszáradást

 

Mekkora súlycsökkenést tapasztalhat?

 

Embere válogatja az elért hatást, de a tapasztalatok szerint egy 3 hónapos aktív használat mellett 15-20 kg súlycsökkenéssel számolhat.

Fontos tudnia, hogy a fogyasztószer használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Erre továbbra is figyelmet kell fordítani!

 

Kell-e mellékhatásoktól tartania West Bengal Sibutramine szedése esetén?

 

A szibutramin hatóanyag az emberi szervezet számára könnyen emészthető és feldolgozható, ezért csak nagyon elenyésző számban okoz mellékhatást, azt is gyors lefolyásban. Ami előfordulhat:

 • a bőr kiszáradása (ezért is fontos a folyadékpótlás)
 • fáradékonyság
 • emésztési gondok

Vannak- e kizáró tényezői a Sibutramine 20 mg szedésének?

 

 • terhes vagy szoptat
 • szív, – és érrendszeri problémái vannak
 • gondjai vannak az idegrendszerével
 • gyomorbántalmai vannak

A cukorbetegség nem kizáró ok, sok más fogyasztó szerrel ellentétben!

 

Ha Sibutramine 20mg tapasztalatok érdeklik, akkor nézzen szét az interneten és keressen a témában, oldalunkon is talál ilyen információkat!Legyen körültekintő, és figyeljen a megfelelő hatóanyag megjelölésére, és csak olyan boltban döntsön West Bengal Sibutramine vásárlás mellett, ahol megfelelő információval látják el a termékről.

West Bengal Sibutramine vélemények érdeklik? Ár összehasonlító oldalunkon tud további információt gyűjteni és olyan érdekességeket olvasni, amelyet csak olyanok tudnak megosztani, akik már kipróbálták.

 

West Bengal Sibutramine 20mg árak alakulása

 

A jelenlegi piaci árak szerint a 10 szemes adag 2000Ft körül alakul. Ha csak kipróbálni szeretné akkor elegendő lehet ez a mennyiség, de ha hosszabb távra tervez, akkor érdemesebb nagyobb kiszereléssel kezdeni.

Arra viszont figyeljen, hogy ne tévessze meg az ár-érték arány. Nehogy csőbe húzzák egy tetszetős ajánlattal és a végén többel kösse be.

Legyen óvatos és előrelátó mindig. Honlapunkon számos információt talál, hogy mire kell figyelni és mit kell tudni a biztonságos és hatékony használathoz!

 

Nyerje vissza önbizalmát, és legyen újra kirobbanó formában, amivel elbűvölheti környezetét, mindezt szenvedés és éhezés nélkül!

Próbálja ki, nincs veszítenivalója! Emberek százezrein már segített, miért pont Önnek ne segítene? 

2 hónapig olvasgattam róla körülbelül, mire úgy döntöttem, hogy na most megrendelem az eredetisibutramine.com oldalról. 6 hét alatt 7 kilogrammot fogytam. Mellékhatásom egyáltalán nem volt tőle, pedig ez volt az elsődleges amitől aggódtam. Nem éreztem egyáltalán még szájszárazságot sem, pedig ez volt az egyik leggyakoribb negatív tünet amiről olvastam. Csökkent az étvágyam is.

Niki

Régebben Sibu-Med 20mg-ot használtam, most ki akartam próbálni ezt a West Bengal-os sibutraminet. Hát szerintem visszatérek az előző verzióhoz, attól sokkal többet fogytam. Nem voltam annyira éhes és a fogyasztó hatása is erősebb volt szerintem. Rendelni mindig a fogyasztoszerrendeles.com-ról rendelek, onnan mindig eredetit kaptam és gyorsan ki is szállították. 

Tündi

Hízni nagyon könnyű volt. Ahogy idősödtem mindig könnyebben felrakódtak a pluszok és ezzel együtt sokkal nehezebb volt leadni. Amíg fiatalon a 45- kilónyi többletet simán leadtam pici diétával meg mozgással 50 évesen már nem megy úgy. Hiába diétázom rendületlenül nem használ. Néha van egy pici sikerélményem, de gyorsan vissza is jön sajnos.

A sibutramine-rendeles.com oldalról vettem meg a West Bengal Sibutramine fogyasztószert. Már másnap meg is érkezett. Használatával sokkal könnyebben ment a fogyás. Mellé diétáztam és így szedtem a gyógyszert. Meglepően gyorsan elkezdtem fogyni. 25 kilót adtam le három hónap alatt. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Semmilyen mellékhatást nem éreztem.

Mmm

Teljesen olyan érzésem van a gyógyszer szedése óta, mintha soha nem lennék éhes. Eddig hatalmasakat kajáltam, sok volt a nasi is. Süti, csoki jégkrém jöhetett minden mennyiségben. Képes voltam még éjfélkor is kajálni amikor felébredtem és wc-re mentem. Mindig a hűtő felé tettem egy kört és vettem ki valamit enni.

Amióta a tablettát kipróbáltam minden megváltozott. Már az elején éreztem a hatását. Nagyon gyorsan kialakult a teltség érzet. Szinte töredékét eszem már csak annak, amit korábban ettem. Nagyon visszaesett az étvágyam. És már nem is nagyon kívánom a kaját. Azt érzem, hogy tele a pocak és nem igazán szeretnék már enni. Van amikor úgy kell magamba tuszkolni a kaját, hogy egyek már valamit. Nagyon sokat fogytam már, lassan abba kell hagynom a szedését, mert túl sok lesz a leadott kiló.

Gyöngyi

Én nem tudom, nekem sokkal erősebb volt a genesis sibutramine, csak már nem kapni sajnos. most kipróbáltam ezt a west bengalosat sibutramine.ws oldalról, ez sem annyira rossz, viszont közel nem olyan erős az étvágycsökkentő hatása. A sibu med ami még jó.

mom

Beállítottam a napi adagomat, reggel 6kor szoktam bevenni egy egész tablettát, ezután pedig dél-1 óra között szoktam, ahogy éppen időm engedi. Így egész nap szinte semmit nem eszek, csak amennyit muszáj. Egy barátnőm is elkezdte használni, ő sokkal gyorsabban elkezdett fogyni, mint én, bár ő a Sibu-Med sibutramine 20mg-ot szedi.  Nekem 3 hónap alatt 6 kg ugrott le, neki ugyanennyi idő alatt 11 kg. Azért elég jelentős a különbség. Mind a ketten a tablettabolt.com-ról vásároltunk, kicsit mondjuk sokáig tartott a szállítás.

szandika94

Eddig is használtam fogyasztószereket, amiket drogériákban vettem meg. Ezek gyógynövényes tabletták voltam, illetve teákat is ittam. Igazán nem fogytam velük, viszont nem is híztam. Nekem már az is nagy eredmény volt. Aztán egy idő után már nem használtak, elkezdtem felszedni még néhány kilót havonta. Így is husisabb voltam, de azt az alakot még el tudtam fogadni. De azután feljött még néhány hónap alatt plusz 10 kiló, ami már nagyon sok volt.

A sibutraminevasarlas.com oldalon találtam meg a megoldást a problémámra. A gyógyszer mellett igazán nem használtam semmit. Nem diétáztam és nem edzettem. Viszont érezhetően sokkal kevesebbet ettem. Nem volt úgy étvágyam és gyorsabban kialakult a teltségérzés is. És jött az eredmény is. Az első hónapban lement 3 kiló. Nekem az is jónak tűnt, de a másodikban már 8-tól sikerült megszabadulnom. Három hónapig szedtem és összesen 18 kilóval lettem könnyebb. Ez minden várakozásomat felülmúlt.

Madame Yvonne

Attól féltem, hogy majd vissza fogom hízni amit ledobtam. Korábban XXL-es méretem volt és a gyógyszer segítségével L-esre kellett cserélnem az össze ruhámat. Már három hónapja befejeztem a tabletták szedését, de azóta egy fél kló sem jött vissza. Nagyon örülök  mostani súlyomnak és úgy érzem ezt sikerül is tartanom.

Maci

Nagyon jó! 4,5 kilót fogytam, úgy hogy még alig kezdtem el használni! A gyogyszerrendeles.com-ról rendeltem. Egy nagy gondom van vele, hogy iszonyatosan kiszárad a szám tőle.

Pann1

Nem olyan rég kezdtem el szedni, viszont egyáltalán nem gondolok szinte evésre. Ezelőtt az egész napom körülbelül azzal ment el, hogy csak ettem és ettem. 5 nap alatt már 1 kilót ledobtam, ami nagyon nagy szó, mert egyáltalán semmi nem használt eddig, bármilyen diétát is folytattam.  Ezek mellett egyébként rendszeresen megyek el sétálni, amit később futásra szeretnék majd átváltani, amint a térdem is úgy gondolja, hogy már elbír engem. Nagyon várom, hogy mi lesz a végkifejlet! Én a sibutramine.cc oldalt választottam.

Fanny

Sajnos nem jól választottam. Az adipexretardrendeles.com oldalt nem ajánlom senkinek. Megrendeletem a tablettát és vártam, hogy megjöjjön. De csak nem akart megérkezni. Két hét után írtam az ügyfélszolgálatnak, de nem érkezett válasz. Írtam még egyszer, de arra sem reagáltak. Telefonszám nincs megadva az oldalon. Innen senki se rendeljen!!!!!

Gaby

Ez a ,,kék” pirula, nekem kicsit gyengébb, mint a fehér Sibu-Med 20. Korábban azt használtam, ezelőtt volt egy negyedéves kúrám vele, ott 10 kilót sikerült leadnom. Ezzel 5-öt sikerült és bár még mindig van hova fejlődnöm, nagyon örülök hogy legalább ezt sikerült már elérnem. Következőre szerintem megint a Sibu Med-et veszem, a fogyibogyi.com oldalról, az sokkal érezhetőbb volt.

bea

87kg vagyok, szülés után vagyok fél évvel. Nagyon fontos lenne számomra, hogy visszatérjek normális súlyba, így az utcára is kellemetlennek érzem kimenni. A célom 65kg, ami felé nagyon jól haladok, mivel elkezdtem a tablettak.com-ról használni ezt a sibutraminet. Eddig 7kg ment le 2 hónap alatt, de hamarosan vége a kúrának. Remélem a fennmaradó kilókat még sikerül összehozni. 😊

Linda

37 éves vagyok, 2 gyerekem van. Az első gyerek után 86 kiló voltam, akkor kezdtem el használni a Genesis Sibutramine-t. 3 hónap alatt lefogytam 63kg-ra, 23 kilót leadtam, nagyon jól működött ez a gyógyszer. 

Most született meg a 2. gyerek és nehezebben viseltem az egészet, sokkal többet ettem, és 90 kilóra sikerült visszafogyjak szülés után. A cél megint a 63 lett volna, csak ez most sokkal de sokkal nehezebben ment. Az ukrán orosz háború miatt a Genesisnek a termékét egyáltalán nem tudtam sehonnan beszerezni, onnan sem ahonnan eddig rendeltem. Sajnáltam, de muszáj volt keresnem valami mást. Gondoltam, hogy maradok ugyanúgy a Sibutraminenál, csak most átállok a West Bengalosra. 

A sibutramine-rendeles.com-ról vettem, szimpatikusak voltak, az előző webshop ahonnan vásároltam teljesen megszűnt. A szállítás tényleg nagyon gyors volt, csomagautomatába rendeltem és 2 nappal később már kaptam is az sms-t hogy megérkezett a csomagom. Annyi hátránya volt ennek, hogy mindenképpen kártyával kellett fizessek.

A tablettáról meg vegyes véleményeim vannak. Azt leszögezném még az elején, hogy biztos, hogy hatásos, mert nekem is működött, csak nem olyan erős szinten, mint az előző. Attól hetente átlagosan 2 kilót fogytam, ettől 1-1,5-et tudok. Nincs meg az az erős jóllakottság érzés, mint előtte, ugyanúgy éhes vagyok, viszont nem annyira és próbálom megállni. Elkezdtem mellette diétázni, így sokkal hatásosabb. 

Én nagyon kimerült voltam amikor elkezdtem ezt szedni, viszont a kávé mindenképpen segített. Legalábbis ebben, a diétában annyira nem :DD Mindenben átálltam teljes kiörlésűre, és inkább több fehérjét eszek és sokkal kevesebb szénhidrátot. 

Alapvetően nagyon szerettem csokit, hasonló cukros édességeket enni, ezektől teljesen megszabadultam. Persze eszek még cukrot, viszont közel nem annyit, mint előtte. Körülbelül 10edét. 2-3 naponta megiszok egy pohár kólát és nekem az tökéletesen elég. A kávét is cukor nélkül iszom. A férjemmel együtt sikerült ezt megcsinálnom, sokat segített, hogy ő is velem diétázott, a gyorséttermektől teljesen elbúcsúztunk, most már 2-3 havonta van csak, hogy kajálunk egyet, akkor is csak salátát eszem. Eleinte nagyon de nagyon nehéz volt megállni ezeket, de a megszokás igazából beleépült a napi rutinba és így már egyáltalán nem nehéz. A 3 hónapos kúra alatt 18 kilót sikerült leadnom. Most egy kicsit szüneteltetem és 2-3 hónap múlva újra elkezdem, csak akkor valószínűleg már nem ennyire keményen mint most. 

nyuszi

Az egész napos pörgés a baba miatt sokat segített, viszont a Sibutramine is nagyon. 11 kilót fogytam 3 hónap alatt a sibutraminevasarlas.com oldalról vásárolt tablettával. Kiszárad a szám folyamatosan, viszont semmi más rosszat nem éreztem.

Zsuzsa

Sziasztok! 2 hete használom a sibutramineelado.com oldalról rendelt tablettát, 2 kilót fogytam ezalatt az idő alatt. Bár még annyira nem látszik, de a számok mutatják, ami nagyon megnyugtató!

Anni23

Nekem fél napra elnyomja az étvágyamat, viszont mivel reggel veszem be, nehéz megállni az éjszakai étkezéseket. Egyszer megpróbáltam bevenni egyet kora délután, ilyen 4-5 óra körül, viszont aznap egyáltalán semmit nem aludtam. Egyébként ha valaki meg tudja állni ezt, annak tökéletes, én még nem tudom, valami megoldást kitalálok még. Egyébként a sibutramine.me oldalról rendeltem.

viknr

Sokkal jobb a Sibu-med!! aki már próbálta az tudja, 1,5-2szeres a hatása, mint ennek. Nem tudom már, hogy miért vettem ezt, lehet csak ki akartam próbálni. Én mindig is a fogyasztoszerrendeles.com-ról vettem, csak bennük bízok, eddig mindig eredetit küldtek és nagyon gyorsan itt volt! 1 éve használom, most volt az első és utolsó ebből a West Bengalosból, következőre vissza a Sibu-medhez.

Valika

Elkezdtem fogyókúrázni, kipróbáltam már mindenféle diétát de tényleg. Egyszerűen semmi nem használt. Rendszeresen elkezdtem sportolni, viszont mindent feladtam, amikor láttam, hogy 2 hónap alatt az eredmény 2 kiló volt. Sok évbe telt volna, mire le tudok adni annyi súlyt, hogy elfogadható legyek magam számára. Nem tudom megállni egyszerűen ezek mellett, hogy ne egyek. Nem régen találtam meg ezt a sibutramine-t, amitől elsőre féltem, viszont egyáltalán nem bántam meg, hogy megrendeltem az adipexretardrendeles.com-ról. Újra elkezdtem mozogni és diétázni, mellette szedem ezt. Sokkal könnyebb minden, annyi hogy kicsit fáradtabb vagyok általánosságban, de én azt mondom, hogy ez teljesen megéri. A teljes kúra alatt 13 kilót fogytam, mindenféle nagyobb erőfeszítés nélkül. Sokkal de sokkal rosszabb volt enélkül a fogyókúra, ezzel meg mintha egy álom lenne de tényleg.

madárka

A férjemen látom már, hogy nem úgy néz rám, mint régebben. Féltem nagyon, hogy elhagy, ezért gyorsan elkezdtem diétázni, de tudtam hogy gyors eredményt csak valami szerrel érhetek el. Ez lett az. Heti 2 kilót adok le, amióta elkezdtem használni. A sibutramine-rendeles.com-ról vettem.

Mari

Sok helyen olvastam olyanokat, hogy valakik iszonyatosan büdösek lettek tőle, de én szerencsére nem. Azért kellett igazából, mert soha nem volt olyan a kajálásnál, hogy elég. Mintha nem érezte volna a testem, hogy mikor vagyok tele, vagy az agyamnak nem küldött volna ilyen jelet a gyomrom. Fogalmam sincs, hogy ez hogy működik, de nagyon aggasztó volt. Elkezdtem ezt használni a superkamagra.hu oldalról, azóta nem tudok annyit enni végre. Rengeteg vizet kell inni mellé, mert nagyon könnyen kiszárad az ember. Ezen kívül nekem sokkal sűrűbben megfájdult a fejem, de alapvetően sokszor szokott, így mindig van nálam egy algopyrin, amit be tudok venni erre.

joo

Tartósan semmi nem működött, csak mindig valami fogyasztószer. Nekem az a tapasztalat, hogy a genesis sibutramine a legjobb, csak azt már nem kapni. ezért próbáltam ezt a vitalitis-info.info-ról, ez sem rossz, de nem annyira hatékony, mint az elődje. 

Bogii

Nagyon szuper! El sem hiszem, hogy ilyen könnyedén le tudtam adni 7 kilót 2 hónap alatt! Most kicsit abbahagytam, mert a nyáron rengeteg helyre utazunk, szeretnék ennyi csalást belevinni és normálisan étkezni, viszont a beachbody tökéletesen meglett ezzel. 😊 Nekem egy barátnőm ajánlotta a fogyibogyi.com-ot, én onnan vettem és elégedett is vagyok teljes mértékben! 

kokorina

Egy hónapig 20mg-ot használtam, csak úgy hogy reggelente veszem be. Nem annyira hatékony, mintha kétszer venném, viszont annyira nincsenek is mellékhatásai így. Annyi, hogy könnyedén dehidratált leszek és folyamatosan egész nap csak vizet iszom, de az szerencsére nem hizlal. Én két webshopot próbáltam ki eddig, az egyik a kamagrabolt.com volt, a másik a reductilrendeles.com volt. Mind a kettőről igazából lassan jött meg a csomag (10 nap), emiatt próbálkoztam csak, de úgy látom, hogy ez ilyen általános probléma lehet. 

Roland

Nagyon sokat csökkent az étvágyam amióta elkezdtem ezt szedni, viszont nem olyan pihentetőek az alvásaim, ezért a napokban fáradtabb is vagyok. Az étvágycsökkentő hatása mindenképpen jó, sokkal könnyebb a fogyás ezzel. Egy barátommal egyszerre kezdtünk bele a diétába, csak ő a Sibu-Medre esküszik. Én 105, ő 110 kilóról indult, és 3 hónap után, én 91, ő 92 volt. Valamivel hatásosabb szerintem az ő választása, következőre valószínűleg én is azt fogom használni. Mind a ketten a sibutraminevasarlas.com-ról vettük egyébként, nagyon rendben volt a szállítás.

kirki

Sziasztok! Most kedden lesz harmadik hete, hogy elkezdtem szedni ezt a West Bengal Sibutramine-t. A fogyókúrákat, amiket neten olvasni, meg mindenféle nagy praktiákat el lehet felejteni, nekem semmi nem működött de kicsit sem. Minden nap 5:30-kor beveszek egyet ébredés után azonnal. 8:00-kor eszek valami reggelit, annyira nem sokat, mert nem is tudok. Utána ebéd előtt beveszek még egyet 11:30-kor, és utána eszem csak, határozottan kevesebbet, mint azelőtt. 

Őszintén nem először használok fogyasztószert, ezelőtt a Genesis Sibutramine-t használtam a sibutramine-rendeles.com-ról. 2 nap alatt jött meg onnan a csomag, minden rendben ment. Viszont annál azért jóval erősebben éreztem az étvágycsökkentő hatást, mint ennél, viszont sajnos nem lehetett ilyet kapni. Akkor 74 kilóról fogytam le 58-ra, a 3 hónapos kúra alatt. 

Most ezt az eredetisibutramine.com oldalról rendeltem, 2,5 hét volt mire kihozták, azthittem már soha nem érkezik meg. viszont sokkal másabb az egész érzetem. Nem tudom, hogy ez mitől lehet, viszont rengeteg vizet kell igyak, mert folyamatosan azt érzem, hogy kiszáradok. Naponta 5 litert is megiszok, de úgy hogy már nem is esik igazán jól. Most a fogyás 80 kilóról indult, a cél ugyanúgy ez az 56-58 volt, de igazából a 60-nak is nagyon örültem volna már. Nagyon feszengtem, hogy ilyen túlsúlyos vagyok, az összes ruhámat újra kellett válogassam. 

Ettől eleinte mellékhatásaim voltak, ingerlékeny voltam a férjem alig tudott elviselni. Ez szerencsére csak az első pár napban volt így, utána talán 1-1,5 hét után elkezdtek ülepedni ezek a mellékhatások is. Az étkezésemre sokkal jobban figyeltem, mint az előző kúra alatt, viszont még így sem értem el ugyanazt az eredményt, mint korábban. 

A már említett 80 kilóról 63-ra sikerült lefogyni, ami még mindig nem rossz teljesítmény, viszont én kicsit többet vártam magamtól is és a tablettától is. Emellett szerintem rendszeresen el kellene járni sportolni, mozogni. Összességében nem rossz, de ha valaki tudja honnan lehet még eredeti Genesis Sibutramine-t vásárolni, az szóljon.

Zsófi

Nekem eddig nagyon jó, 5,8 kilogrammnál tartok, 1 hónap alatt. Mindig ébredés után veszem be azonnal, naponta rengeteget sétálok és futok, valamint rengeteg folyadékot viszek be. Én a tablettabolt.com-ról rendeltem, viszonylag gyorsan megjött.

Ttii

Szinte csak nők véleményét olvastam eddig ezekről a fogyasztószerekről. nekem a tapasztalataim alapján a sibu-med sokkal hatásosabb mint a westbengalos sibutramine. mind a kettőt ugyanonnan, a gyogyszerrendeles.com-ról vettem, tehát a forrásom ugyanaz. sokkal többet fogytam (5 kilóval) a 3 hónapos kúra alatt, azzal. mindenképpen azt fogom használni, most decemberben indul majd a következő kúrám, az ünnepek alatt kíváncsi leszek, hogy mennyit fog hatni.

Tomi

Nekem sokkal több energiám van amióta használom. Ez nagy előny, nagyon kimerült voltam eddig, de ez lehet csak placebo nálam. Nagyon kedvező hatása van, konkrétan alig eszek. Nekem a sibutramine.cc oldalról küldték, 2 hét alatt érkezett meg.

Body512

Használtam már a sibutraminevasarlas.com-ról sibu-medet, azzal 10 kilót fogytam a kúra alatt, valamint most elkezdtem ugyaninnen a West Bengal Sibutramine-t. még csak 2 hónapnál járok, viszont ,,csak” 6 kilót fogytam. Ez sem rossz, de ha arányaiban nézzük az előző sokkal hatásosabb volt.

fifi

2 hete kezdtem el, amit eddig tapasztalok, hogy sokkal több folyadékot iszok, mert egyszerűen folyamatosan szomjas vagyok. Talán ezzel pótolja a szervezetem a ,,kimaradt” energiát, amit az ételtől nem kapok meg. Szinte alig eszek egy nap, körülbelül 1000-1200 kalóriát fogyasztok. Ez a duplája volt, mielőtt elkezdtem használni. Sajnos sokat kellett várni, hogy el tudjam kezdeni, majd 2 hét volt mire kihozták a csomagomat a tablettak.com-ról.

Szilvia4

Sokkal könnyebb ezzel mint fogyókúrával. 1 éve volt, hogy kipróbáltam először a Genesis Sibutramine-t, azzal 3 hónap alatt fogytam annyit, mint diétával 1 év alatt. Most West Bengal-t vettem a sibutramine.ws-ről, ezzel kicsit lassabban fogyok, de így is sokkal kevesebbet kell egyek. Általában ébredés után szoktam bevenni egy egész tablettát, majd ebéd előtt egy felet. 

Rózsa

Összevissza ingadozott eddig a súlyom, mert mindig amikor sikeres volt egy kúra, utána elengedtem magam teljesen és visszahíztam. Ezzel annyit fogytam, hogy tehetség kellett volna ahhoz, hogy visszahízzak :DD Szerintem mindenki máshogy reagál rá, nekem egyáltalán nem volt semmi szárazság érzetem, bár így is rengeteg vizet iszok. Nekem a sibutramineelado.com-ról jött a rendelésem.

patrik

Majdnem 11 kiló, 3 hónap alatt! Hihetetlen, még sosem volt ilyen intenzív a fogyásom. Rendszeresen járok futni, mindenféle diétát kipróbáltam már, de eddig semmi nem jött be annyira, mint a sibutramine a fogyasztoszerrendeles.com-ról. Biztos hogy fogom még használni. Ezt a pár hónapot kell kibírjam, hogy ne hízzak nagyon vissza.

Annika

Egy év alatt 2 különböző gyógyszert próbáltam ki. Az első negyedévben szedtem a Sibu-Med-et, amikor fogytam 10,5 kilogrammot. Ezután volt 3 hónap pihi, majd a következőre elkezdtem ezt a West Bengalt, mert nem volt épp raktáron a sibu-medből a sibutramine.me-n. Ezzel 7 kilót sikerült fogynom, valamivel erősebb volt az étvágyam. Most megint jön egy kis pihi, és kezdem újra majd, újra a sibut.

Szabi

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft