Bioniche Pharma Sibu-Med 20mg

13.400Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.

Azért osztom meg a tapasztalatom, hátha valakit érdekel. Nekem eddig nagyon jó! Néhány hete szedem csak és már 9,3 kilóval vagyok kevesebb. Rengeteg vizet kell inni és szerintem ébredés után azonnal bevenni a legcélszerűbb. Nekem nagyon megdobja az energiaszintemet és könnyebb felkelnem is vele, kicsit pörget mint 3 kávé. Mellette nem diétázok. Én a fogyibogyi.com-ról rendeltem és nagyon elégedett vagyok, a szállítás nagyon gyors volt, 2 nap. 

Monika95

Ezt rendeltem most a Genesis-es helyett, nekem nagyon bejön! 2 hónapja használom, eddig leadtam 10,5 kilót, úgy hogy különösebben nem sportolok, nem csinálok semmi ilyesmit. Én a gyogyszerrendeles.com-ról vettem.

Zsu

Nem jó dolog túlsúlyosnak lenne. Nagyon magas volt már a BMI indexem is. De a tükörben is láttam, hogy szörnyű ahogy kinézek. Utáltam magam. Nagyon elindultam a lejtőn, állandóan ettem, jöttek a csokik, sütik. Utáltam már levetkőzni. Kerestem megoldást. Egyik ismerősöm ajánlotta a gyógyszert. Gyorsan rendeltem is azhttps://eredetisibutramine.com eredetisibutramine.com webáruházból. Nagyon bíztam benne, hogy segíteni fog. És szerencsére nagyon bevált. Elvonta teljesen a farkas éhségem. Nagyon visszaesett az étvágyam, sokkal kevesebbet ettem. Gyorsan meg is indult a fogyás. Ma már csak enyhén vagyok túlsúlyos, de ez nekem, aki állandóan dagi volt ez teljesen megfelel. Már most sokkal jobban érzem magam.

Edit

Igazán azt nyújtja amit leírtak. Az étvágyat csökkenti valamennyire. Kevesebbet eszek azóta. Már fogytam is vele. Egy hónapja szedem. Nem olyan extra a hatása de azért lehet vele fogyni. Szedem tovább.

Dalma

Többször sikerült már lefogynom de mindig visszahíztam. Sőt volt amikor kicsit több is visszajött, mint előtte. Már feladatam a fogyókúrát, amikor egy facebook csoportban olvastam a gyogyszerrendeles.com oldalról rendelhető Bioniche Pharma Sibu-Med tablettáról. Többen mondták, hogy nekik segített. Gyorsan meg is rendeltem és kipróbáltam. Valóban csökkenti az étvágyat és tartós fogyást eredményez. Már több hónapja abbahagytam a szedését, de egy deka sem jött még vissza. Az is szimpatikus volt, hogy gyorsan abba tudtam hagyni a szedését, nem kellett folyamatosan csökkenteni az adagokat.

Évi

Valamit érezni. Egy hónapja szedem kb. Igazán fogyni sikerült, de nem egy nagy dolog. Amit leírtak azt tapasztalom. El vagyok vele. Egyenlőre nem akarom abbahagyni a szedését. A slimex.hu oldalon keresztül vettem meg.

Mary

Elkezdtem használni a tablettát és sikerült lefogynom. Naponta szedtem, csökkent az étvágyam és kevesebbet kívántam. Mindig maradt a tányéron az ételből pár falat. Ma már 25 kilóval vagyok könnyebb, ennyi volt a cél. A tablettak.com oldallal teljesen elégedett vagyok.

Lali

Ettől semmit nem fogytam. Tudtam, hogy átverés az egész mégis rendeltem. Tiszta balek vagyok. A sibutramine.info.hu vettem meg az árut, nem ajánlom senkinek, hogy vásároljon belőle. Csak kidobtam a pénzem és hiába reklamáltam náluk semmire nem válaszoltak.

Zsolti

Csak jókat tudok mondani. Két hónapja szedem már ledobtam 10 kilót. Eddig semmi nem használt ennyire. Teljesen elfojtja az étvágyat. Korábban naponta sokszor sokat ettem. Most is igyekszem többször enni, de csak kis adagokat tudok. Nincs nagy étvágyam és gyorsan azt érzem, hogy jól laktam. Pár falat elég néha. Sajnos még 15 kiló kell az álomalkat eléréséhez, de bízom benne, hogy menni fog. A sibutramineelado.com webshopon keresztül rendeltem nekem rendben volt minden.

Móni72

Fiatalon mindig kis karcsú voltam. Aztán mindig volt valami esemény ahol rajtam maradt egy kevés plusz kiló. A gyerek szülése, egy-két kellemes nyaralás, hatalmas ünnepi étkezések, amik után egyre ritkábban álltam oda fogyózni, hogy ezeket ledobjam. A végén 20 kiló plusz volt rajtam, ami a 158 kilómhoz képest nagyon sok.

Mikor a lányom száján egyszer kicsúszott, hogy dagi vagyok akkor néztem mélyen magamba. Úgy voltam valamit kell tennem. Sokat keresgettem az interneten, különböző fogyókúrás trükköket olvasgatva. Igazán egyik sem győzött meg. A sibutramine hatóanyag nagyon vonzónak tűnt. Azért vágtam bele. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz eredményes, de nagyon gyorsan érezni lehetett a hatását. Egy hónap után már kézzel fogható fogyást tapasztaltam úgy hogy étrendet nem váltottam. Azóta visszanyertem a régi alakomat így teljesen elégedett vagyok vele.

Niki

Sok negatív hatást olvastam ezekről, de úgy éreztem, hogy meg kell rendelnem, nem tudtam már mit kitalálni. Sajnos nekem egyáltalán nem jött be, valami nouveaux sibu-t küldtek a zenslim.hu-ról, egy óriási kamu lehet.. Fogyást egyáltalán nem értem el, folyamatosan ideges és feszült voltam tőle, hogy nem fogyok, hatása semmi, étvágy elnyomás semmi.

MBA

Sikerült fogynom 3 hónap alatt 12 kilót. Nem voltam éhes, nem ettem annyit. Ami kellemetlenségként éreztem, hogy rendszeresen volt szájszárazságom. Próbáltam inni rendszeresen és nagyon sok szőlőzsírt használtam. Két hónapja hagytam abba, nem jött vissza semmi. Összességében hasznosnak értékelem, a mellékhatás kezelhető volt. A sibutraminevasarlas.com oldallal is minden rendben volt.

Marcsó

Néhány fórumon olvastam, hogy az emberek tanácstalanok, hogy honnan rendeljenek. Én a fogyasztoszerrendeles.com-ról vettem és bejött! 3 hónapos kúra alatt fogytam 17,5 kilót, ami hihetetlen siker számomra.

anni

Sziasztok! 33 éves vagyok, 2 hónapig használtam ezt a Sibu-med 20mg-ot, nem mertem tovább. Igazából semmi negatívat nem tapasztaltam még, de túl gyorsnak tűnt, hogy ennyi idő alatt leadtam 12 kilót. Most kicsit pihentetem, és 2 hónap múlva újra elkezdem. Megszűnt teljesen az éhségérzetem, egyáltalán nem akarok enni, de azért tudok, ha úgy gondolom hogy muszáj. Én döntöm el, hogy mikor és mennyit egyek, ami eddig egyáltalán nem ment. Utoljára az eredetisibutramine.com-ról rendeltem, viszont nagyon sokáig tartott a szállítás (10 nap), ha találok egy másik oldalt akkor szerintem azt fogom választani következőre.

Eva

Többször fogyóztam már életemben. Mindig visszaszedtem amit leadtam. Igazi hullámvasút volt amit átéltem. Most sikerült elérnem, hogy lefogyjak és egyenlőre úgy néz ki, hogy ez végre tartós fogyás. Már fél éve befejeztem a gyógyszer szedését amit a sibutramine-rendeles.com oldalon vettem meg, de még egy kiló sem jött vissza azóta. Nem kívánom továbbra sem úgy az ételt és nagyon jól érzem magam a bőrömben.

M

37F vagyok, 120 kilóról indultam a kúra elején. Most 97 vagyok, 4 hónap után. Most fejeztem be, de szerintem fogom még folytatni egy kis kihagyás után. Rengeteg vizet kell inni, mert én folyamatosan azt éreztem, hogy ki fogok száradni. De ezt írták és a sibutramine-rendeles.com-on, ahonnan rendeltem. 

Ferenc8885

Csak akkor éreztem erősebb mellékhatásokat, amikor növeltem az adagot. Mindig ilyenkor, kb 1 hétig voltak aktívak ezek a rossz tünetek, de utána elmúltak, amint kicsit ,,hozzászokott” a szervezetem. 1 hónap alatt fogytam 5 kilót. Teljesen elveszi az étvágyamat, kicsit pörget mintha kávéznák. Mindenképp ajánlom, hogy mindenki próbálja ki, ezzel lehet igazán fogyókúrázni. A tablettak.com-ról rendeltem.

Jude

2 hete kezdtem el a Bioniche Pharma Sibu med 20mg sibutramine-t használni. Ma reggel mértem magam, 7 kiló deficitben vagyok. 106-ról 99-re csökkentem. Eddig teljesen mindegy volt, hogy mit ettem, vagy hogy mennyit sportoltam, egyszerűen nem tudtam fogyni. Ettől végre sikerült elkezdeni a folyamatot, kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz a vége. Ami kicsit gyötör engem, a hányinger. Nem mindig jelentkezik. Olyankor szoktam bevenni egy deadalont, az elmulasztja a tüneteket. Szerencsére sikerült megbízható forrást találni a sibutraminevasarlas.com-al, eddig minden kérdésemre válaszoltak az ügyfélszolgálatnál, szinte azonnal, pedig voltak hülyeségek, ami utólag esett le. Szállítás gyors volt, másnapra megkaptam.

Marien

Nagyon rossz alkatot örököltem az anyámtól. Igaz a nagyi is túlsúlyos volt. Igyekeztem tenni ellene, hogy én ne legyek olyan, mint ők voltak. De a sok diéta nem vezetett nagyon eredményre, általában csak a további hízást állította meg.

Mindenféle komoly diéta nélkül sikerült 72 kilóra lefogynom. Számomra ez a 165 centimhez nagyon jó arány. Vannak tőlem vékonyabbak is, de ahonnan én kezdtem ahhoz képest ez nagy eredmény. És csak a tablettát szedtem rendszeresen ahogy le volt írva. Betartva minden utasítást. És végül sikerült. Már egy hónapja nem szedem és nagyon jól érzem magam. A venynelkul.com oldalról rendeljetek bátran.

Kitty

Nekem hamisítványt küldtek ki a zenslim.hu-tól. Egyáltalán nem használt, bárhogy is próbáltam adagolni. 2 héten keresztül szedtem, ez alatt 1 kilót híztam. Nem tudom hogy van ez, vagy hogy kellene működnie, de abban biztos vagyok, hogy nem így. Jövő héten megyek vérvételre, hogy megnézessem, nem lett-e komolyabb bajom ettől a szartól.

Giorgio

Már a párom sem úgy nézett rám mint régen, akkor döntöttem el, hogy most ideje változtatni és elkezdeni fogyózni. Régen amikor még rendszeresen edzettem, mozogtam a súlyom egyáltalán nem jelentett gondot, bármennyit ehettem. Mostanra csak az maradt meg, hogy bármennyit eszek, viszont nem sportolok sajnos, a szülés teljesen megváltoztatta ezt bennem. 

Egy ismerősöm ajánlásával rendeltem az adipexretardrendeles.com-ról egy csomaggal ebből a Bioniche Pharma Sibu-med 20mg-ból és egyáltalán nem bántam meg. Reggelente veszem be, egy pohár vízzel. Ezután egész nap csak a vízre vágyom, semmi másra. Eleinte az is nehéz volt, hogy egyáltalán egyek valamit és ezért lettem egy kicsit rosszul. Elkezdtem figyelni az étkezésemre és eddig 10 kiló fogyásnál tartok.

Dalma

Az első két nap semmit nem ettem szinte, egyáltalán nem volt étvágyam. Ezután kezdtem el étrendet összeállítani magamnak és emlékeztetőt írni a telefonomba, hogy egyek. Nem gondoltam, hogy valaha ilyen problémám lesz, mindig azzal küzdöttem, hogy túl sokat eszek. Örülök hogy kipróbáltam, biztos hogy fogok még rendelni a fogyasztoszerrendeles.com-ról. Teljesen telítettnek érzi magát az ember tőle és rosszul lesz agyilag, ha az evésre gondol, mint mondjuk egy kiadós ebéd után akarnál megint enni.

Miri

7. hétnél járok, naponta 2 tabit veszek be, reggel és délelőtt. 8 kilót fogytam eddig, úgy hogy egyáltalán nem sportolok. Meggyőző nagyon, fogom még használni az biztos. Én a sibutramine.me oldalról rendeltem, a szállítás szerintem egy kicsit sokáig tartott, csomagautomatába kértem és 2 hét alatt érkezett meg. 

Kitti

Szia mindenkinek! Gyerekkorom óta küzdök túlsúllyal, iskolában is csúfoltak miatta, az egész fiatalkorom emiatt volt megkeserítve. Nincsen semmilyen betegségem, egyszerűen csak nagyon szeretek enni és ha tehetném egész nap csak ezt csinálnám. Megismerkedtem mostanában egy fiúval, aki pontosan nem tudom, hogy miért jött össze velem, viszont szerettem volna neki megfelelni 100%-osan, ez pedig nem mehetett ezzel a súllyal.

24 éves vagyok és 101 kilogramm voltam. Elkezdtem keresgélni a neten megoldás után. Kipróbáltam körülbelül 14 féle diétát, egyiknek sem volt olyan hatása, hogy említésre méltó legyen vagy a végén utána ne hízzam vissza amit leadtam. Végül ebben a súlyban maradtam, de legalább már elkezdtem edzeni járni. A személyi edzőm állított nekem össze étrendet, de egyszerűen nem tudtam tartani, bárhogy is próbálkoztam. Naponta 3-4 ezer kalóriát vittem be és ebben körülbelül 1500-2000 volt. 1-2 napon keresztül tudtam ezt hozni, viszont azután teljesen abbamaradt. 

Egy barátom mondta, aki hasonlóan túlsúllyal küzdött és a konditeremben ismerkedtem meg vele, hogy neki segített sokat ez a Sibutramine. Gondoltam, hogy én is kipróbálom, viszont azt nem tudtam, hogy honnan rendeljek. Napok teltek el azzal, hogy keresgéltem mindenhol, hogy melyik a megbízható oldal, de egyszerűen nem találtam értelmes véleményeket. Talán ezért is írom ezt a beszámolót, hogy másnak ne legyen ezzel problémája. Végül a fogyibogyi.com-ot választottam, ez tűnt a legszimpatikusabbnak.

Körülbelül 2 nap alatt érkezett meg a gyógyszer, másnap el is kezdtem a kúrát. Az első 1-2 napban teljesen elfelejtettem enni, annyira nem volt étvágyam. Én naponta 2 tablettát veszek be, egyet ébredés után azonnal, a másodikat pedig késő délelőtt, vagy délben. Próbálok figyelni arra, hogy nagyjából ugyanabban az időben vegyem be. Pár nap után teljesen beállt az étkezésem is, elkezdtem figyelni rá, mert iszonyatosan kiszáradtam amiatt, hogy nem ettem semmit. 

3 hónapos kúrából most tartok 10 hétnél, tehát már 90%-ban végeztem. A személyi edzőm nagyon csodálkozik, hogy ilyen eredményt tudtam elérni, nem tudja hogy fogyasztószert szedek, de nem is szeretném elmondani neki. 80 kilónál járok, szerintem mire befejezem a reális 78 körül lesz.  Nagyon sokat nőtt az önbizalmam ennek köszönhetően, teljesen megváltozott az egész életem. 60 kilóra szeretnék lemenni ebben az évben, ami előreláthatólag sikerülni is fog. Szerintem utoljára 12 évesen lehettem ennyi, csak akkor jóval alacsonyabb is voltam. Amit ajánlok mindenkinek, hogy figyeljen rá, az a folyadékbevitel és az időben elalvás és kelés. Csak akkor jó, hogyha kora reggel be tudjátok venni, úgy nem lesz gond az alvásotokkal sem és normálisan is tudtok étkezni. 

Luca

Én a zenslim.hu-ról rendeltem, azt hittem genesis-t kapok, mert azt használtam már és bejött, de valami nouveauxot kaptam. Egyáltalán nem hatásos, semmi változást nem érzékeltem, még mellékhatásaim sem voltak. Hatástalan fos ez, a pénzem persze nem adták vissza.

Joe

A vírus miatt, rengeteget voltam otthon és unalmamban csak ettem. 1 év alatt híztam körülbelül 15 kilót, amit gyorsan szerettem volna leadni. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy rendeljek ilyen szibutramint a tablettabolt.com-ról. 3,5 hónap alatt sikerült leadnom minden diéta és erőfeszítés nélkül a felesleget amit felszedtem, örülök neki nagyon!

Kattti

A személyi edzőm ajánlotta, hogy kezdjek el szedni fogyasztószert, mert a -20kg-ot csak úgy fogom tudni elérni értelmezhető időn belül. Heti 5 napot edzek, kis súlyokkal nagy ismétlésszámban. Erős vagyok, viszont nagyon zsíros, azt szerettem volna, hogy izom legyen rajtam inkább. Megrendeltem a sibutramine.info.hu-ról és el is kezdtem használni. A 3 hónapos kúra alatt 17 kilót sikerült leadjak, úgy hogy nagyon szigorú voltam magammal az étkezésben. Nem esett nehezemre ezzel, mert akkor és annyit ettem amennyit akartam, egyáltalán nem kívántam többet, telített voltam egész nap, a kaja gondolatától is hányingerem lett. Közel a cél, a következő negyedévben valószínűleg sikerül elérni, de már most sokkal jobban nézek ki.

Joci

A babám születése után 25 kilót híztam, ami nagyon sok. Nem tudtam volna leadni ezt egymagamban, vagy edzegetéssel. Sajnos a terhesség alatt túl sokat ettem, amit utólag megbántam. Vettem ilyen tabit a sibutramineelado.com-ról és elkezdtem haladni a célom felé. Enélkül szerintem nem sikerülhetne, 1 hónap alatt fogytam 5,5 kilót eddig. 

Tündi

Én szájszárazságon kívül szinte semmi negatívat nem tapasztaltam, ami megnyugtatott, mert sokaknál olvastam, hogy megfájdult a fejük, nem tudtak aludni. Kevesebbet gondolok a kajára és nem is eszek annyit mint régen. Mindenképpen ajánlom, én a fogyasztoszerrendeles.com-ot választottam, ezzel is minden rendben volt.

Bettike986

Én régen a genesis-t használtam, 1 éve sok felesleget sikerült leadnom ennek köszönhetően. Sajnáltam, hogy már nem kapni, mert felszedtem megint egy kis felesleget sajnos, de a venynelkul.com-on olvastam, hogy ez nagyjából tudja ugyanazt. Tényleg hatékony!

Indi

Egyszer rendeltem eddig a sibutramine.cc-ről és hatásos volt! 2 napon belül elkezdett használni, most várok az újabb adagra, 10 napja rendeltem. Most már tényleg megérkezhetne, szeretném végre elkezdeni újra.

Le0

Nekem semmi hatása nem volt sajnos, bár nem is azt kaptam amit rendeltem a zenslim.hu-tól. 3 hete szedem, de semmi hatást és semmi mellékhatást nem érzek. Valószínűleg hamisítvány volt, egy ismerősöm is ezt mondja nekem. 

Dominik

Több mint 30 kilót fogytam 1 év alatt fogyasztószerekkel. Először a Genesis Sibutramine-t használtam, most pedig ezt a Bioniche Pharma Sibu Med 20mg-os Sibutramine-t szedem. Nagyjából ugyanazt a hatást tudja, nekem legalábbis. Mellékhatásaim ugyanazok voltak, ugyanúgy kicsit feszültebb voltam, pörgetett, de egyáltalán nem vészes, ezért az eredményért azt kell mondanom, hogy tökéletesen megéri. Én eddig mindig a sibutramine-rendeles.com-ról vásároltam, időben megjött mindkét alkalommal. 

Falls

Rendszeres sportolás mellett is folyamatosan csak híztam, már nem tudtam mit kezdeni vele addig amíg nem jött szembe velem egy slimex.hu-s hirdetés a sibumedről. Tényleg olyan mint amit írnak róla, rohamléptekben kezdtem el fogyni, 3 hónap alatt leadtam 18 kilót, ami kicsit soknak tűnik, de szerencsére még striáim sem lettek. Eleinte nehéz volt velem a férjemnek, mert kicsit ingerültebb voltam, de ez pár nap alatt elmúlt.

Zsani

Az első hónapban fogytam 5 kilót, eleinte olvastam fórumokon, meg a vitalitis-info.info-n ahonnan rendeltem, hogy ez lehetséges, de ha teljesen őszinte akarok lenni, soha nem hittem el, hogy diéta és sport nélkül megvalósítható. Még hátra van a kúra 2/3-a, ha így haladok gyorsan elérem a célom. 😊 

borzos

Változott az étrendem, próbáltam nem enni olajos ételeket, valamint a szénhidrátot a lehető legalacsonyabbra csökkenteni. Eleinte nem ment, viszont amikor megrendeltem a sibutraminevasarlas.com-ról ezt a cuccot, olyan volt, mintha soha nem is lett volna bajom az étkezésemmel. Azonnal elkezdtem fogyni végre de kajára sem tudtam nézni. Úgy éreztem magam, mint aki bevágott 3 db BigMac menüt 3 liter kólával, teljesen telítődtem. Ennek ellenére a testem jelzett, hogy korog a gyomrom, de éhségérzetem semmi nem volt.

K0ck41987

Az összes létező diétát kipróbáltam már, de nekem csak a Bioniche Pharma sibu – med 20mg működött. Azt hiszem a kamagrabolt.com-ról rendeltem, egy ismerősöm ajánlotta. 11 kilót adtam le 2,5 hónap alatt.

Kevin90

34 éves vagyok, két gyerekem van és soha nem figyeltem a súlyomra. A két terhesség iszonyatosan megviselt, rengeteget (tényleg túl sokat) ettem és csak híztam és híztam. A férjemen látom már, hogy nem kíván úgy, egyáltalán nem is fekszünk le egymással. Sokszor marad el éjszakánként, félek hogy megcsal és nem vagyok neki elég jó. Nem tudok egyszerűen az edzésre sem figyelni, mert annyi időt elvisznek a gyerekek. Teljesen tanácstalan voltam, akkor kaptam egy ismerősömtől tippet, adott egy diétát nekem. Azt mondta ez neki segített, viszont nagyon nehéz betartani. 

Tényleg szinte 0 szénhidrát volt benne, ami nekem az étkezésemnek nagy részét tette ki egészen eddig. Talán pár napig bírtam, utána egyszerűen feladtam és belenyugodtam abba, hogy ilyen leszek és nincs több lehetőségem, egyedül maradok. Az egyik nap találkoztam egy másik barátnőmmel és ő ajánlott nekem egy oldalt, hogy nézzek szét rajta. A fogyasztoszerrendeles.com volt az. Teljesen őszintén nem bíztam ezekben a készítményekben, viszont már annyira reménytelennek éreztem a helyzetem, hogy muszáj voltam, ő a sibutramine és phenterminet ajánlotta, hogy érdemes kipróbálnom.

Megrendeltem és el is kezdtem szedni 2 nappal később. Reggelente vettem be és már éreztem, hogy megváltozott az étvágyam. Egyáltalán nem akarok és nem is tudok annyit enni, mint eddig. Megörültem neki nagyon, hogy végre valami ami tud segíteni és elkezd működni. Reggelente veszek be egy szemet belőle, így még az ébredés is sokkal könnyebben megy, mintha kávét innék egyben. Az egész napom nagyon pörgős ezzel, talán ez is segít abban, hogy ne tudjak annyit enni. 

Az első hónapban 7 kilót fogytam, úgy hogy nagyon keveset ettem, szinte semmit. Energiám nagyon sok volt, viszont nem aludtam olyan jól, estére úgy éreztem magam, mint egy élőhalott. 

A második hónapban teljesen elmúlt az álmatlanság, viszont egyszer egyszer megfájdult a fejem, ami ugyancsak frusztráló volt, de ez könnyen ,,javítható” volt egy fájdalomcsillapítóval. Itt már többet ettem, mert elkezdtem figyelni rá és összeállítottam egy étrendet. 7 kilót fogytam. Most 61 kilogramm vagyok, majdnem tökéletes súlyban. A férjemmel is teljesen megváltozott a viszonyunk, nem gondoltam volna, hogy csak ez tartotta vissza őt abban, hogy újra olyanok lehessünk mint egy friss házaspár. Idegesít, hogy nem mondta el, viszont örülök, hogy végül sikerült megoldást találnunk. Még utolsó 3. hónapban folytatom a kúrát, de már így is elégedett vagyok.

Csilla

20mg-ot szedek be reggel és 10-et délben. Így tudom csak tartani magam, hogy ne egyem tele magam ebédkor. Éjszakák kicsit nehezek, akkora elmúlik a hatása, de egy kis önuralommal azt is megálltam és mostanra már nem is akarok annyit enni. Én a reductilrendeles.comról vásároltam, szerintem nem volt annyira jó a leírása a terméknek, mert inkább máshonnan tájékozódtam az adagolásról, de legalább viszonylag gyorsan megjött és a tabi jó volt.

Petra

Véééégre! El sem hiszem, hogy ennyi szenvedés után sikerült leadnom 15 kilót, ráadásul ezt 2 hónap alatt! Áldom az eget, hogy megtaláltam a sibutramine-rendeles.com-ot!!!!

N4nd1

Néhány falatot megeszek és utána nem érzem, hogy sok szükségem lenne többre, nálam ez nagy szó. 6 hete szedem, napi 40mg-ot kettéosztva. Még annyira a külsőmön nem látszik, csak a súlyomon, hogy megszabadultam 9 kilótól. Nekem a gyogyszerrendeles.com-ot ajánlották, onnan vettem, 7 nap alatt jött meg.

leda

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

Hosszú ideje álmodozik arról, hogy megszabaduljon az évek alatt felszedett plusz kilóktól?

Sok-sok hónapot szenvedett már át, kínozta magát a gyötrő éhséggel, de mégsem elégedett az eredménnyel?

Mit szólna hozzá, ha megismerhetne egy olyan lehetőséget, -amely ugyan csodát nem ígér, nem fog varázsütésre lefogyni minden odafigyelés nélkül- de megkönnyíti az életét és nem fogja folyamatosan a késztetést érezni a nassolásra, így a felesleges kalóriák bevitelére.

Bizonyára hallott már a Reductil néven vásárolható készítményről, amely szibutramin hatóanyagot tartalmaz. Ennek egy újabb kiadás a Sibu-Med 20mg készítmény, amelynek gyártója a BionichePharma.

Amit még tudnia kell, hogy mielőtt bármilyen weboldalon dönt Sibu-Med 20mg rendelés mellett, hogy könnyű belefutni nem az eredeti, kiváló minőséget forgalmazó forgalmazó online boltba. A hamisítványokkal járó következményeket pedig senkinek sem kell bemutatni. Az egészség mindenki számára fontos, így nem érdemes kísérletezni a nem eredeti termékekkel!

Legyen körültekintő és figyeljen arra, hogy a BionichePharma cég által forgalomba hozott, 20 mg hatóanyagot tartalmazó készítményt vásárolja meg!

Sibu-Med vélemények érdeklik? Nézzen szét weboldalunkon és tájékozódjon!

 

Milyen hatása van a Sibu-Med 20mg tablettának és mit érdemes tudni a használatáról?

 

 • 20 mg szibutramin a hatóanyaga
 • kb. 4 hónap használatot követően érdemes 3-4 hét szünetet tartania, amelyet követően minden gond nélkül folytathatja a szedést

 

A szibutramin az agyba olyan üzeneteket generál, amelyek jóllakottságról adnak számot, ezzel meggátolva az éhségérzetet.

Emellett vízhajtó hatása is van, amivel a zsírégetést támogatja. Figyeljen arra, hogy nehogy dehidratált állapotba kerüljön, fogyasszon bőségesen folyadékot!

 • étkezések előtt bő folyadékkal vegye be (ajánlott reggeli előtt)
 • 24 órán belül maximum 2 tabletta az ajánlott (az is csak 80 kg felett)
 • éjszakára már ne vegyen be tablettát, mert álmatlanságot okozhat
 • ne fogyasszon alkoholt a tablettával egyidejűleg, mert mellékhatásokat okozhat

Mekkora súlycsökkenés érhető el Sibu-Med 20mg segítségével?

4 hónap alatt 15-20 kg a várható súlycsökkenés, de már az 1. hónapot követő használat során tapasztalhatja a látványos súlycsökkenést. 5-6 hét után már a környezetében is feltűnést fog kelteni a változás! 

Fontos hangsúlyozni, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás az életének a része kell, hogy legyen, mert varázslatra a Sibu-Med tabletta sem képes, de nagyban megkönnyíti és támogatja a fogyókúráját.

További Sibu-Med tapasztalatok olvashatók weboldalunkon, nézzen szét bátran!

Kell-e mellékhatástól tartania Sibu-Med 20mg szedése esetén?

 

A szibutramin hatóanyaghoz az emberi szervezet kiválóan alkalmazkodik, így nagyon alacsony a mellékhatások előfordulási esélye, akkor is csak átmeneti jelleggel jelentkezhet:

 • bőrszárazság (ezért is különösen fontos a bőséges folyadékutánpótlás)
 • fejfájás
 • emésztési problémák

 

Vannak- e a Sibu-Med 20mg tabletta használatát kizáró betegségek, gyógyszerek?

 

A következő fennálló helyzetekben érdemes konzultálnia kezelőorvosával:

 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • táplálkozási zavar áll fenn Önnél
 • pajzsmirigy rendellenessége van, arra gyógyszert szed
 • idegrendszeri problémái vannak
 • magas vérnyomása van

Érdemes tudnia, hogy a cukorbetegség nem kizáró ok, viszont terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott a használata.

Ha kíváncsi olyan (BionichePharma) Sibu-Med 20mg tapasztalatokra, amelyek olyanoktól származnak, akik már kipróbálták, akkor nézzen szét weboldalunkon és gyűjtsön információt!

 

Sibu-Med 20 mg árak

 

Mindig nagyot nyom a latba Sibu-Med vásárlás előtt, hogy mennyi az ára a terméknek éppen. Mindig keressük a legjobb árakat, de azért óvatosságra intjük ezzel kapcsolatban, mert a gyanúsan olcsó Sibu-Med árak, könnyen lehet, hogy rossz minőségű hamisítványt takarnak magukban.

Ár összehasonlító oldalunk a segítségére tud lenni abban, hogy eligazodjon az árakat illetően. Elöljáróban annyit tudunk mondani, hogy jelenleg a 10 szemes változat átlagára 2500-3500Ft között alakul.

Az lehet, hogy nagyobb mennyiség esetén kedvezményes árat talál, de ha ennél az árnál lényegesebb olcsóbb eladó Sibu-Med tablettát talál, akkor vegye fontolóra, hogy nem-e átverős oldallal van-e dolga. A Sibu-Med vélemények segíthetnek a további tájékozódásban!

Felejtse el az éhezéssel járó kényelmetlenségeket, a sikertelen fogyókúrákat! Legyen újra olyan alakja, amilyet megálmodott! A Sibu-Med tabletta segítségével mindez valósággá válhat!

3.9/5

Sibu-Med 20mg ára:

17.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Sibu-Med 20mg ára:

22.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Sibu-Med 20mg ára:

13.590Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Sibu-Med 20mg ára:

15.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Sibu-Med 20mg ára:

13.400Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Sibu-Med 20mg ára:

14.740Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sibu-Med 20mg ára:

13.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Sibu-Med 20mg ára:

12.864Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sibu-Med 20mg ára:

13.400Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Sibu-Med 20mg ára:

12.864Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sibu-Med 20mg ára:

14.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Sibu-Med 20mg ára:

12.060Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sibu-Med 20mg ára:

23.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Sibu-Med 20mg ára:

12.730Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sibu-Med 20mg ára:

17.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Sibu-Med 20mg ára:

13.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Sibu-Med 20mg ára:

16.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Sibu-Med 20mg ára:

13.400Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Sibu-Med 20mg ára:

13.802Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Ha úgy döntött, hogy elindul a gyors és hatékony fogyás útján és ehhez segítségül a Sibu-Med 20mg tabletátt vásárol, akkor nagyon jól teszi, ha vásárlás előtt szétnéz a weboldalunkon.

Nemcsak a Sibu-Med 20mg árak alakulását követheti nyomon, hanem számtalan információhoz juthat olyanoktól, akik már kipróbálták a terméket.

Így nem érheti olyan meglepetés, amire nem volt felkészülve. A tájékozódás nemcsak azért fontos, hogy megtudhasson minden a hatással és használattal kapcsolatban, hanem azért is, hogy elkerülhesse azokat a forgalmazókat, akik nem eredeti, hanem valamilyen olcsó, kínai hamisítványt próbálnak meg eladni önnek.

Miért nem szabad nem eredeti Sibu-Med 20mg tablettát vásárolni?

 1. teljesen bizonytalan, hogy milyen összetevőket tartalmaz, így akár olyan is lehet benne, ami súlyosabb mellékhatásokat okoz és tartós panaszai lesznek tőle
 2. hatalmas csalódás érheti, ha hiába várja a súlycsökkenést, de az nem következik be, mert a hamisítvány nem tartalmazza kellő mértékben a hatóanyagot (vagy egyáltalán nem) 

 

Tudnia kell, hogy jelenleg a 10 szemes változat átlagára 2500-3500Ft között alakul. Ebből következik, hogy szemenként 250-350Ft-al számolhat egységáron. 

Különböző kiszerelésű ajánlatokkal találhatja magát szembe, azon ne lepődjön meg, ha nagyobb kiszerelésben akár 50-100Ft -al is kedvezőbb egységár jöhet ki. Egyéb esetekben viszont, ha 100-150Ft-ér már kínálják a tablettát, akkor elkezdhet bizalmatlankodni, mert az már olyan Sibu-Med ár, amely mellett nem lehet kisebb tételben haszonnal értékesíteni, így valami valószínűleg nem stimmel az áruval.

További segítséget jelenthet, ha Sibu-Med vélemények átolvasásával első kézből származó információkat gyűjt. Sokat tanulhat belőlük, a biztonságos vásárlás lebonyolításától kezdve egészen addig, hogy hogyan tudja a leghatékonyabban használni, mire érdemes figyelnie.

Nézzen szét weboldalunkon,- mint független szolgáltatói oldalon- nem fogja megbánni!

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft