Adipex-P árak

Adipex-P 37.5mg (TEVA)

26.600Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.
3.4/5

Adipex-P 37,5mg ára:

28.560Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

39.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

29.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

28.560Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

33.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

27.440Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

33.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

33.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

28.280Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

30.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

32.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

28.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

30.800Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

28.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

33.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

30.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

25.200Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

33.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

25.480Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex-P 37,5mg ára:

29.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

35.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Adipex-P 37,5mg ára:

26.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Eredeti TEVA gyártású Adipex-P 37,5 mg fogyasztószer árak érdeklik? Szeretné megtalálni az arany középutat, ahol a jó minőség és a kedvező ár találkozik?

Akkor jó helyen van, mert weboldalunk célja épp az, hogy információval lássa el azokat, akik Adipex-P vásárlás előtt állnak. 

Annak, akinek még nincs jól bevált online patikája, nem árt, ha előre tájékozódik, mert nagyon széleskörű a kínálat és sajnos nem minden üzlet jár el tisztességesen.

Sok olyan eladó Adipex-P hirdetéssel látni, amely csábítóan hangzik ugyan az árak miatt, viszont cserébe nem az eredeti gyártó, eredeti termékét kínálják.

A hamisítványok pedig nagy rizikóval járnak, mert

 1. vagy működnek vagy sem, bizonytalan a hatóanyagtartalmuk, nem kell bemutatni senkinek mekkora kudarcérzést okozna, ha várná a hatást, de az elmaradna a rossz összetevők miatt
 2. még súlyosabb helyzetet okozhat az, ha olyan mellékhatások lépnének fel, amelyek egyébként nem fordulhatnának elő.

Önnek sem hiányzik, hogy így járjon, ugye?

Ár összehasonlító oldalunkon- patikáktól függetlenül- megtalálja az Adipex-P árak tájékoztató bemutatását. Szétnézhet, tájékozódhat és könnyű lesz a döntését meghoznia.

A TEVA által gyártott termék 37,5 mg mennyiségben tartalmazza a hatóanyagot és 5000-6000 Ft-ba kerül a 10 szemes mennyiség. Vagyis szemenként 500-600Ft-al lehet számolni.

Ha ezt tudja, akkor könnyű lesz eligazodni az árakkal kapcsolatban, függetlenül attól, hogy hány szemes kivitellel találkozik.

Mint minden esetben, itt is igaz, hogy a nagyobb tételben történő vásárlás kedvezményesebb. Ebben az esetben akár 50-100Ft/ szem kedvezménnyel is számolhat.

Generikus változatok esetén lehet még olcsóbb árat várni, ekkor ugyanazt a minőséget kapja, csupán a gyártó vállalatban lesz különbség. Ebben az esetben sem ritka a 100-200Ft árkedvezmény sem.

Nézze más mások, hogyan vélekednek a termékről az Adipex-P vélemények menüpontban!

Az elmúlt évek alatt felszaladt Önre jónéhány felesleges kiló? Nem elégedett a jelenlegi testsúlyával, de úgy érzi már mindent kipróbált, hosszú hónapokat éhezett, de nem ért el látványos és tartós eredményeket?

Szeretne végre találni egy olyan módszert, amellyel kínzó gyötrelmek nélkül érhet el súlycsökkenést? Amikor nem kell többé koplalnia és éheznie, de mégis fogyhat és látványos eredményeket érhet el?

Ismerje meg az Adipex-P kapszulát, mely nagyszerű társa lehet a fogyókúrában, azzal, hogy segít a teltségérzet kialakításában és étvágycsökkentő hatással bír!

Ha kíváncsi rá, hogy más milyen Adipex-P tapasztalatokat gyűjtött használat közben, akkor nézze meg az oldalunkon található Adipex-P vélemények rovatot és tájékozódjon!

 

Mit érdemes tudnia általánosságban az Adipex-P kapszuláról?

 

 • hatóanyaga a fentermin, amit 37,5 mg mennyiségben tartalmaz
 • hivatalos gyártója a TEVA Gyógyszergyár
 • hatását fokozatosan fejti ki: ennek köszönhetően minimum 8 órán keresztül érzi hatását

Milyen hatással van Önre az Adipex-P kapszula?

 

Biztosan Ön is járt már úgy, hogy bármibe kezdett is bele, ott járt a fejében, hogy jó volna valamit nassolni. Képzelje el, hogy ott áll a hűtő előtt, vagy épp a kamrában, tudja, hogy nem szabadna ennie most éppen semmit, de nagyon nehéz uralkodni magán.

Nincs egyedül ezzel az érzéssel. De a jó hír, hogy az Adipex-P kapszula segítségével ezen könnyen úrrá tud lenni.

Ugyanis szerepe épp abban nyilvánul meg, hogy az agya olyan üzeneteket kap, amelyek miatt nem fogja ezt érezni, nem fog sóvárogni. Ezzel pedig sok-sok fölösleges kalória bevitelét tudja megakadályozni.

Emellett vízhajtó hatással is bír, segítve a zsírégetést.

 

 • 24 órán belül ne vegyen be 2 kapszulánál többet 
 • egyéni kitapasztalás kérdése, de akár elegendő lehet, ha reggel bevesz egy kapszulát, mert az egész nap képes lehet kifejteni a hatását
 • ügyeljen arra, hogy mindig a főétkezéseket megelőzően, bő folyadékkal kísérve vegye be
 • különösen ajánlott, hogy figyeljen a folyadékbevitelre, ezzel is elkerülve a dehidratált állapotot
 • este lefekvés előtt néhány órával már ne vegye be, mert álmatlanságot tapasztalhat

 

Mekkora súlycsökkenést érhet el az Adipex-P kapszula segítségével?

 

3-4 hét szükséges ahhoz, hogy az első látványos súlycsökkenést tapasztalja, amit már a környezete is észrevesz, de ettől függetlenül már a 2. hetet követően fog a mérleg eredményeket mutatni.

A 3. hónap végére pedig legalább 15-20 kg súlycsökkenés, ami elérhető. Ez már olyan látványos eredmény lesz, hogy a környezete is a csodájára fog járni az átalakulásának és saját maga is sokkal jobban fogja érezni magát a bőrében.

Az előírások szerint a 3.hónapot követően tartson 3-4 hét szünetet a szedésben!

Kell-e mellékhatásoktól tartania Adipex-P kapszula szedése esetén?

 

Szerencsére az emberi szervezet könnyedén alkalmazkodik a fenterminhez, így csak ritkán és átmeneti jelleggel fordulhat elő mellékhatás, ami a következő lehet:

 • fejfájás
 • fokozott hajlam az idegességre
 • megemelkedett pulzusszám
 • álmatlanság

Vannak-e a Adipex-P kapszula használatának kizáró esetei?

 

Állhat fenn olyan betegség és gyógyszer szedése, amikor érdemes kezelőorvosával egyeztetnie a szedést illetően:

 • idegrendszeri problémái vannak
 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
 • gyógyszeres kezelés alatt áll vérnyomás problémája miatt

Ha terhes vagy szoptat, akkor ne használja a terméket! 

 

Láthatja Ön is, hogy nem jár kockázattal az Adipex-P kapszula szedése, megvásárlásával viszont jelentősen megkönnyíti a dolgát, ha fogyni szeretne.

Azonban a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint a rendszeres testmozgás fontos, hogy az életének része legyen!

Adipex-P 37,5mg árak

 

Mindenki keresi az olcsó árakat, mikor vásárolni készül, de azt vegye figyelembe, hogy sajnos sokan hamisítványt forgalmaznak, és nem eredeti eladó Adipex-P hirdetések is elérhetők az online piactereken.

Ennek kiküszöbölésére a legjobb, amit tehet, ha tájékozódik az árakat és az elvárásokat illetően. A TEVA által gyártott kapszula 37,5 mg mennyiségben tartalmazza a hatóanyagot és 5000-6000 Ft-ot kérnek el a 10 szemes mennyiségért.

Ha ennél az árnál sokkal olcsóbb Adipex-P ár jönne Önnel szembe, akkor nyomozzon az online patika után és ellenőrizze annak hitelességét!

Az oldalunkon található ár összehasonlítások és Adipex-P vélemények szintén segíthetik abban, hogy jó döntést hozzon!

Visszaszerzett önbizalom, lenyűgözött ismerősök? Igen, az Adipex-P kapszula ezt adja Önnek! Ha most Adipex-P 37,5mg rendelés mellett dönt, akkor nem kell kínoznia magát többé éhezéssel! Nézzen utána, hogy mások milyen Adipex-P tapasztalatokat tapasztalatokat gyűjtöttek és próbálja ki Ön is bátran!

Korábban használtam már phentermine-t, csak magnus-t. Körülbelül ugyanaz a hatóanyag, nekem nagyon tetszik! Nagyon felgyorsítja az anyagcserét, kajálok és utána szinte azonnal megyek a wc-re és kijön. Folyamatosan, mégha nem is eszek akkor is jóllakottnak érzem magam, étvágy semmi. Én az adipex.ws oldalról rendeltem!

Geri

3 gyerek után eléggé meghíztam, valamint az étkezésem se tudom normál állapotra visszaállítani. Ennek segítségére rendeltem a fogyasztoszerrendeles.com-ról egy csomag Adipex-P-t, bíztam benne, tudtam hogy a TEVA gyártja. 2 hónap alatt sikerült tökéletesen beállítanom a diétámat és emellett fogytam is legalább 13 kilót. Eddig nagyon jó, még 1 hónapot szedem!

Brigitta

Nagy segítséget nyújtott a fogyókúránál a tablettak.com-on megrendelt szer. Csökkentette az étvágyam és ugyanazt ettem mint korábban, de jóval kevesebb fért belém. Meg volt amikor étkezés is kimaradt, mert nem voltam éhes, nem kívántam mondjuk az uzsit. Néhány hét alatt már látható fogyás indult be. 3 hónapig szedtem, nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy elérjem azt az alkatot, amit szerettem volna.

Manó

Ha engem kérdeztek én mindenkinek ajánlani tudom. 120 kilót vertem és nehezen tudtam dolgozni. Fizikai munkától teljesen kidöglöttem és sokszor alig kaptam levegőt. Utána jött a az Adipex-P vásárlás a gyogyszerrendeles.com oldalról és már az elején sokkal kevesebbet tudtam enni.

Mivel láttam az eredményt sikerült magamat is ráerőltetni a diétára. Nagyon sok salátát ettem, light sonkát ettem szalonna helyett, elhagytam a csokit és a csipszet. Amikor már tudtam reggelenként egy kis torna is belefért. Az elején az sem ment, mert nem volt hozzá erőm. Két perc mozgás után kiköptem a tüdőmet. Már 20 kiló leadása utána tudtam edzeni is. Soha nem sikerült addig elérni ilyen mértékű fogyást. De egyre lelkesebb lettem és folytattam. Mostanra 82 kilóra mentem le és ezt tartom is már két hónapja. Pedig már nem szedem a gyógyszert.

Ami mellékhatásként jelentkezett, hogy a hasamon és a karjaimon picit lóg a bőr. Annyira nem zavar, de látható. De az egész életem megváltozott. És ez kárpótol mindenért. A közérzetem is sokkal jobb. A házimunkától ne dőlök ki. Simán ki tudom takarítani az egész lakást egy ütemben.

Mami

Hamis szart kaptam, ebben biztos hogy nem igazi phentermine van, mert az nem ilyen! Sürgősen szerettem volna fogyni, a nyár előtt. Ezzel semmit nem értem el, csak hogy teljesen gallyra vágta az idegrendszerem. Ferfipatika.to-ról rendeltem, csak azért írom le, nehogy más is belefusson ezekbe.

Tibci

Ha fogyni akartok akkor ez nagyon tud benne segíteni. Nálam nagyon bejött, nem is kellett hozzá más, csak a kapszulákat dobáltam be. Nem érzetem semmilyen mellékhatást, nagyon gyorsan látható volt a zsír olvadása. Volt mit leadnom, de több, mint 40 kilótól szabadultam meg. A sibutraminevasarlas.com oldalról a rendelés jó.

Ágnyis asszony

Az első kapszulát általában kora reggel szoktam bevenni, a másodikat pedig kora délután (13:00 körül). Így egyáltalán nem érzek semmilyen mellékhatást. 120 kilóról indultam, negyed év alatt sikerült már 90-re lefogyni. Szerintem csökkentem a dózist és folytatom tovább. Nagyon gyorsan meg is jött szerencsére a fogyibogyi.com-ról még amikor rendeltem.

Best

Határozottan tudom mondani, hogy fogytam vele. Már lassan két hónapja szedem és 10 kilótól többtől szabadultam meg. Igazán akkor jött meg a hatása, amikor rásegítettem. Elkezdtem kevesebb kalóriát tartalmazó ételeket vásárolni és napi fél órát szobabicikliztem. Igazán akkor kezdtek el jobban leesni a kilók rólam. Az étvágyamat szabályozza, sokkal kevesebbet tudok enni és kevesebbszer is vagyok éhes. Meg vagyok vele elégedve. Én a tablettashop.com oldalon találtam rá.

Ani

Ez egy hatástalan sz@r. Nekem nem hogy csökkentette volna az étvágyam talán még többet is ettem. Semmi pozitív hatás nem jelentkezett nálam. Azt a kevés hitemet is elvette, amiben még bíztam, hogy valaha is sikerül lefogynom. Nem tudom másoknak hogy sikerül, lehet, hogy én rossz helyről – a gyors-fogyas.net – vásároltam?

Vivi

Nekem eddig egészen jól működik, bár még csak 1 hete szedem, viszont sokkal kevesebbet eszek és sokkal jobban tudok figyelni arra, hogy mit. Egy ismerősöm vette nekem, én nem akartam ezzel foglalkozni ő pedig jártasabb az online vásárlásban. Azt hiszem azt mondta, hogy a phentermine.hu-ról jött, de jó sokat vártam rá, 2 hetet :/

Bius

Az elején voltak mellékhatásaim, kicsit nehezebben aludtam el és reggelente miután bevettem megfájdult a fejem. Amint hozzászokott a szervezetem, ami kb 2-3 nap volt, utána nem volt semmi gond vele. Szedtem már ilyen gyógyszert, tudtam hogy erre számítani kell sajnos, így nem paráztam be tőle. 24 éves lány vagyok, és 75 kiló. Azt ajánlotta a sibutramine-rendeles.com-nak a csapata, hogy szedjek eleinte kettő szemet, utána pedig csökkenthetem egyre ha túl erősnek érzem. Egyelőre bőven jó ez az adag, nagyon gyorsan fogyok tőle! 10 kilót fogytam eddig, nem egész 2 hónap alatt.

Nikcu

Egyáltalán nem érzek étvágycsökkenést! Fejfájásom van, hányingerem is és émelygek. Sok rosszat olvastam a gyors-fogyas.net-ről miután megrendeltem, későn kapcsoltam valószínűleg :S

Detti

1 hónapja használom, az eleje küzdelmes volt, nem reagált jól a szervezetem rá, viszont mostanra ahogy beállt az adagolás és én is hozzászoktam, ez a napi 2 tabletta tökéletes. Fogyok is tőle és nincsenek is kellemetlen tüneteim. 6 kiló deficit eddig. Az eredetisibutramine.com-ról rendeltem.

Dzs

Nekem jó volt, igaz nem volt sok feleslegem. 8 kilót tűztem ki magamnak célul ezt bő két hónap alatt leadtam úgy hogy mellette semmi diéta, semmi ugrálás. Csupán a gyógyszernek köszönhetően – amit az eredetiadipex.com oldalon rendeletem – kevesebbet ettem,.

Pál

Hello mindenkinek! 

Főként azért írom ezt le, nehogy valaki hasonlóan járjon mint én és tudjon tanulni a sztorimból. A sztoriban én vagyok a főszereplő, sajnos velem történt meg az eset. 36 éves vagyok, túlsúlyos, jelenleg 120 kiló és 182cm, 36.2-es a BMI-m elméletileg. Egy ismerősöm személyi edző, elkezdtem hozzá járni sportolni, emellett összeállított nekem egy étrendet, amit egyáltalán nem tudtam tartani sajnos. A mozgás megvolt, de ez igazából csak egy kis részét teszi ki a fogyásnak, szóval nem voltam vele sokkal előrébb. Azt tanácsolta, hogy próbáljak ki egy fogyasztószert, ő az Adipex-P-re esküszik.

Azt már nem mondta, hogy honnan tudok szerezni ilyet, így az első oldal ami szembejött velem a ferfipatika.to volt és megrendeltem onnan. Majd 3 hetet vártam arra, hogy kiszállítsák, a végére már napi szintű lett a levelezés közöttünk és mindig csak azt a választ kaptam, hogy hamarosan érkezik. Mindegy is, ez annyira nem lényeges. A fontosabb, hogy nagy bajom lett a gyógyszertől. Olvastam, hogy lehet olyan mellékhatása hogy felgyorsul a szívverésem és kicsit elkezdek remegni. Így is volt, 1,5 hétig használtam, miután megkérdeztem a barátomat, hogy mennyire normális, hogy még mindig ezt érzem. Elkérte a kapszulákat és már külsőre látszott hogy picit más színű mint az eredeti. Ő nála volt és azt odaadta nekem, elmondta, hogy a diszkreten.com-ról rendeljek inkább.

Azt a pár szemet amit kaptam elkezdtem beveszegetni és egyáltalán nem voltak mellékhatásaim tőle, mint korábban. Meg is lepődtem, hogy ez így is működhet. Az étvágyam teljesen elvette, sokkal kevesebbet ettem és gyorsabban is emésztettem meg. 

Végeredményében elkezdtem nagyon nagy sebességgel fogyni amíg ezt szedtem. A sport és a diéta megmaradt és be is tudtam tartani. 3 hónap alatt, eddig 93 kilón vagyok, még mindig a túlsúlyos kategória, viszont már nagyon közelítek a célhoz. 82 kilóra szeretnék visszamenni, nem leszek csont vékony, szerintem úgy már jobban fogok kinézni is.

Beni

Külföldön használtam ilyet, aztán amikor hazaköltöztem újra el akartam kezdeni. Az itthoni kaják sajnos nagyon hizlalnak, szóval gyorsan felszaladt rám egy pár kiló. Az adipexelado.org-ról vettem, kint sokkal gyorsabb volt a szállítás, de legalább a gyógyszer ugyanazt a hatást tudja. Akkor 3 hónap alatt leadtam 12kg-ot, most kíváncsi leszek, hogy mennyi sikerül. Eddig 2 hónap telt el amióta elkezdtem szedni és 10 kilónak mondtam búcsút. Szerintem simán sikerülhet, talán még többet is. Mellékhatásaim ugyanazok, fejfájás, émelygés. Ez teljesen normális, ha valaki szedi ne ijedjen meg ezektől, nekem nem is mindig jelentkeznek.

SZ.Betti

Elromlott az éhségérzetem szerintem! Egyáltalán nem vagyok éhes, bármit is tesznek elém, nem kívánom, kicsit hányingerem van. Végre sikerült ezt elérni, ezelőtt folyamatosan csak ettem volna, bármi is volt az. Egy étteremben a számlát is nehéz volt állni nekem. Megrendeltem ezt az adipex-regenon-reductil.com-ról és fogyni is nagyon gyorsan kezdtem. Néhány hónap alatt szerintem vissza tudok állni normális súlyba.

CzifraG

Két hete kezdtem el, az első 3-4 napban egyáltalán nem éreztem különbséget, pedig figyeltem az adagolásra. Ezután mintha hirtelen beütött volna egyszerre az egész, ezt írták is nekem a sibutraminevasarlas.com-on, hogy létezik ilyen. Onnantól kezdve napról napra kevesebbet ettem, eddig 4 kilót fogytam.

Gina

Ki akartam próbálni, hogy végre tudjak fogyni. Mindenféle diétát próbáltam már, de semmi. Nekem ez sem használ egyáltalán, a ferfipatika.to-ról rendeltem. Így nem lesz jó vége, már egészségtelenül túlsúlyos vagyok.

MCB

Alig vártam már, hogy elkezdhessem és megjöjjön! 30 kiló pluszban voltam, amikor megrendeltem, mire megérkezett 32 lett, mert legalább 3 hetet vártam rá a venynelkul.com-ról. Szerencsére már első nap elkezdett hatni, nem késlekedtem vele, be is vettem miután meghozta a futár. Aznap semmit nem aludtam, mert nem olvastam el, hogy délután-este nem nagyon kéne szedni. Ezután már csak reggelente vettem be, így nem volt semmi gondom. 14-et fogytam eddig, majd 3 hónap alatt.

Maradona10

Adipex-P-t használtam, azért mert azt hiszem ez a legnépszerűbb phentermine-s készítmény. A fogyasztoszerrendeles.com-ról rendeltem, 1 nap alatt érkezett meg.

A gyógyszerről a véleményem: nagyon gyorsan elkezd hatni, miután beveszed szinte azonnal érezni fogod, hogy dolgozik benned, nem kívánod a kaját semennyire, enyhe hányinger érzés és telítettség érzés. A tápanyag bent marad, ne aggódj nem fogsz összeesni. Kicsit frusztrált leszel, de tűrhető, én alapból az szoktam lenni, szóval ez nekem annyira nem volt meglepő. 

Ha nagyon tartod a diétát és mozogsz is, akkor talán le tudsz adni 30 kilót 4 hónap alatt, nekem sikerült. Ha nem hat, rossz helyről rendeltél.

Panni90

1500 kalóriát eszek meg körülbelül egy nap. Emellett használom a Teva adipex P-t, amit a vitalitis-info.info-ról szereztem. Így már megy a fogyás, egyébként nem ment, mert nem tudtam 3000 alatt létezni konkrétan.

Csonty

Szedtem étrendkiegészítőket, vettem be mindenféle bio tablettát, rendeltem mass reducert, mindent próbáltam már, de semmi nem hatott. Valamelyik este találtam meg a gyogyszerrendeles.com-on az adipex P-t. Igazából az oldalról is akkor hallottam életemben először. Megrendeltem, gondoltam nem veszíthetek semmit. Nagyon sokat vártam rá, de megérkezett és elkezdtem szedni. 2021-ben volt ez, amikor kijárási korlátozás is volt, unalmamban sokszor ettem. Ezt teljesen megszüntette és elkezdett fogyasztani is. Biztos vagyok benne, hogy segített feldolgozni a szervezetemnek az ételt, mert önmagában is sokat fogytam amikor még nem állítottam össze diétát. 3 hónap alatt 20 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg.

Manó69

Nekem nagyon durván kellemetlen tüneteim lettek tőle, de egyáltalán nem fogytam. Csak néhány dekától is ha megszabadultam volna nyugodtabb lennék, de semmi. Csak fejfájás és magas pulzus, folyamatosan amíg szedtem és utána még 1-2 napig. Valaki tapasztalt már hasonlót? A ferfipatika.to oldalról rendeltem, szerintem kamut kaptam, mert régebben már használtam, de az kivételesen jó volt.

Gino

Kicsit rosszul éreztem magam amikor elkezdtem használni, de ez megszűnt néhány nap múlva. Én az adipexrendeles.net-ről vettem, olyan megbízhatónak tűnt, szerencsére tényleg az volt, eredeti gyógyszert kaptam. 3 hónapig szedtem, rengeteget fogytam tőle, mindazonáltal még van hova sajnos. 

Babbby

45 éves anyuka vagyok, 2 gyerekkel, akik nagyon nehezen születtek meg, utána volt egy kis szülés utáni depresszióm is, amit evéssel fojtottam el. Közelítek ahhoz, hogy egy mázsa legyek, ami nagyon ijesztő. A férjem szerencsére támogat, folyamatosan keresi nekem a diétákat és mindenféle gyógyszeres kezelésre is rákeresett már, amibe nem akartam belevágni, de a rengeteg kudarc után úgy éreztem, hogy muszáj. 

Rábíztam, hogy vegye meg netről a gyógyszert, hátha tudja, hogy mit csinál, ennyi utánajárást követően. Nincsen semmilyen betegségem szerencsére, szóval kettő hatóanyagon gondolkodtunk, az egyik a Phentermine a másik a Sibutramine volt. Végül az adipex-p volt a legszimpatikusabb, teva gyártja, régen dolgoztam ott, megbízok a cégben. Már csak az volt a kérdés, hogy honnan vesszük. A párom kiválaszotta a ferfipatika.to-t, de bár ne tette volna. Megérkezett a csomag rendben, viszont ami benne volt már a csomagolásán is látszott, hogy gyanús. Fel volt bontva a doboz, nem bontatlanul érkezett. Másnap reggel bevettem és nagyon elkezdett kalapálni a szívem és először hányingerem lett, majd hánytam. Úgy gondoltam, hogy ez nekem nem működik, valószínűleg a szervezetem nem tudja befogadni. Valami más volt benne, biztos vagyok benne.

Folytattam a diétákat, viszont amikor a neten keresgettem újabb lehetőségek után, akkor jött velem szembe fórumokon az a webshop ahonnan én is rendeltem. Más is panaszkodott ugyanerre és írták, hogy utána megvették máshonnan és akkor már semmi gondjuk nem volt. Nem gondoltam volna, hogy léteznek tényleg ilyen átverések, nem is hallottam még ilyenről. Aztán itt ahogy tovább nézelődtem akkor ajánlották sokan a fogyibogyi.com-ot, amiről csak jókat írtak. Nem sokat teketóriáztam, azonnal megrendeltem, úgy hogy a férjemnek nem is szóltam róla igazából. Másnap ő vette át a csomagot, én pont bent voltam a városban, nem gondoltam hogy ilyen gyorsan megérkezik. 

Reggel ki is próbáltam és már teljesen máshogy indult a napom, sokkal energikusabb voltam, ami nagyon feltűnő volt számomra és a párom számára is. Többet mozogtam, gyorsabban kikeltem az ágyból és ami nem utolsó, hogy alig ettem! Ezzel 3 hónap alatt sikerült fogynom 17 kilót! Hihetetlen!

Boga.mama2

Teljesen átkapcsolt az agyam! Mintha nem ugyanaz az ember lennék, aki ezelőtt. Persze jó értelemben, igazából ,,csak” annyi változott, hogy sokkal kevesebbet eszek, nem kívánom az ételeket egyáltalán, étvágyam nulla még akkjor is, ha elkezd korogni a hasam. Napi 2 szemet veszek be, reggel és délben, így az egész napot kibírnám evés nélkül. Azért néha be szoktam kapni valamit. Az eredetiadipex.com-ról rendeltem. 

FJsp

Rendezte teljes mértékben az étrendemet, amivel eddig küzdöttem, hogy ne egyem meg, azzal mostanra már nem is szemezek. Eleinte nehéz volt, viszont amikor írtam a diszkreten.com ügyfélszolgálatnak megnyugtattak, hogy teljesen normális tüneteket produkálok. 7 kilogrammot fogytam, 1 hónap alatt.

Majcsi

Már bevettem 14 kapszulát, 1 hét alatt és egyáltalán nem kezdtem el fogyni. Olvastam ilyenről másnál is most utólag fórumokon és azt írták, hogy kamu a gyógyszer, amit itt adnak. Tényleg az lenne a ferfipatika.to-ról?

KKata

Néhány évvel ezelőtt már szedtem, a túlsúlyomra ilyet, viszont most újra szükséges lett. A legrosszabb amit éreztem akkor is és most is az a szájszárazság, ettől semmi durvább. Cserébe viszont rengeteget támogatott abban, hogy visszaálljak egy egészséges testtömegre. Én régen már nem tudom, de most az adipexretardrendeles.net-ről vettem.

Boldizsár124

Egy ismerősömnek nagy sikere volt a phenterminekapszulákkal, így tőle kértem tanácsot, hogy mire figyeljek ha elkezdem használni. Ő azt mondta, hogy először is arra, hogy honnan rendelek. Sajnos ő is beleszaladt egy hamisítványba a gyors-fogyas.net-en, azt mondta hogy amit attól átélt azt nem kívánja senkinek. Ajánlotta hogy inkább vegyem meg a fogyasztoszerrendeles.com-on. Napi 1 kapszulát szedjek be reggelente és onnantól teszi a dolgát magának. Így is lett, de őszintén annyira nem hittem benne. Már a második napon éreztem, hogy felgyorsult az anyagcserém, étvágyam teljesen elment, kisebb hányinger, de nem számottevő csak annyira, hogy nem kívántam enni semmit. 3 hónap alatt lefogytam vele 15 kilót. Csodálatos tényleg! Semmi mellékhatást nem tapasztaltam, pedig azt mondta az ismerősöm is, hogy számítsak rá.

BoldG

Könnyen éhes leszek, ha megérzek egy illatot, vagy meglátok valamit, akkor szinte azonnal kötelező ennem. Szerintem 1 éve nem mentem el úgy meki mellett, hogy ne mentem volna be, legalább egy sajtburgert megenni. Nem volt egészséges és elég hizlaló is volt. A neten olvastam erről a TEVA-s Adipex-p-ről, ami nagyon megtetszett, meg is rendeltem az adipexelado.net-ről. Elkezdtem használni és sikerült legalább a gyorséttermekről leszoknom. Alig eszek ott, 2-3 havonta egyszer talán-talán. Azóta napról napra úgy érzem, hogy adok le kilókat, még nem mértem magam, fél évet akarok végig csinálni és utána ráállni a mérlegre. Külsőre már erősen észrevehető. Étvágyelnyomás 100%, csak ajánlani tudom az olyan zabagépeknek, mint én is vagyok!

BlueLabel

Angliából költöztem haza, ott kint használtam phentermine-t. Már nem emlékszem pontosan milyen márkát, de itthon azt olvastam, hogy az Adipex az egyik leghatásosabb. Voltak forrásaim, akik mondták, hogy a sibutramine-rendeles.com-ról vegyem, bízok bennük. Ugyanaz a hatása, mint a kintinek. Cool! Az volt, elégedett voltam vele.

John

Sok sikert mindenkinek aki most kezdi! Nehéz lesz, de csak az elején! Utána úgy érzed majd, mintha magától mennének le a kilók, pedig te csak annyit csinálsz, hogy beveszed a kapszulát! Nagyon szerettem szedni, következőre mondjuk nem a tablettak.com-ról rendelnék, hanem valahonnan ahonnan nem egy tépett borítékban kapom meg a gyógyszeres dobozt.

ByeBella512

Semmi cégadat nem volt kiírva és én csak akkor vettem észre, miután már átvettem a csomagot és kipróbáltam… Nem számítottam rá, hogy hamisítvány lesz, semmit nem ért.. Lehúztak a ferfipatika.to oldalon egy fogyni vágyót! Gratulálok nekik!

Névtelen

Ez erősebb mint eddig bármi amit szedtem! Mellékhatásai is vannak sajnos, de ezért az eredményért bőőőőőven de bőőőőőőőőven megéri. Senki nem tud szerintem még egy olyan gyógyszert amitől 3 hónap alatt 16 kilót lehet fogyni. Ez tudja ezt! A sibutraminevasarlas.com-ról olvastam róla, onnan is rendeltem meg! Gyorsan kihozták!

daddy

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft