Adipex Retard árak

Adipex Retard

32.200Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.

Régebben használtam ilyen Adipex retard-ot az adipexretard.info-ról. Egészen jól működött, sajnálom hogy szinte már sehol nem kapni. Sajnos visszajött néhány kiló ezt akarnám leadni. Ajánlották helyette az Adipex-P-t, szerintem ki fogom próbálni!

Rubi

Nekem egyáltalán nem ért semmit, nem is retard-ot kaptam, pedig abban reménykedtem, hogy azt fogok. A gyors-fogyas.net-ről rendeltem, egyáltalán nem vagyok elégedett!

Dettu

Sokat kellett fogynom, amit nem tudtam elérni semmilyen fogyókúrával. Volt átmeneti eredményem, de semmi komoly. Pár kiló után megállt a fogyás és maradt rajtam a sok felesleg. És ezek a fogyókúrák is sokba kerültek a különleges kaják miatt.

Az Adipex Retard vásárlás jó döntés volt, a sibutraminevasarlas.com/ oldal is megbízható. Amióta a kapszulát szedem már 20 kilót leadtam. Ennyit még soha nem sikerült fogynom. Nagyon jól csökkentette az étvágyam. Amit meg kellett szoknom, hogy nagyon sok vizet kell innom mellé. Az elején elég sokszor volt száraz a szám, amíg rá nem jöttem, hogy a kapszulától van.

Rita

Igyekeztem fogyni, de nem nagyon sikerült. Többféle diétán vagyok túl. Volt ahol leadtam négy-öt kilót de aztán simán két hét alatt az vissza is jött. Hónapok szenvedése volt felesleges. Viszont ezek a diéták legyengítettek, rossz kedvem volt és rosszul is aludtam. A végén pedig visszaszedtem azt amit sikerült leadnom.

Nem bíztam már abban, hogy lefogyok. A neten jött velem szembe egy blog ahol sikeres fogyásról számoltak be többen is. Felcsillant a szemem és gyorsan rendeltem is a fogyibogyi.com oldalról. Meglepően gyorsan meg is kaptam, már másnap átvehettem a kísérleti dobozzal.

Első néhány nap után csodálkoztam, hogy sokkal kevesebb lett a bevitt energia. Naplót vezetek az étkezéseimről és számolom a kalóriákat is. Nem éreztem feltűnőnek a változást. Azt éreztem, hogy kisebb az étvágyam, de meglepő volt, ahogy volt olyan nap, amikor csak 1000-1200 kalória között fogyasztottam. Mellé rengeteg vizet öntöttem magamba. 3-4 liter simán lement egy nap alatt. Jót is tett, mert az elején volt egy pár napig szájszárazságom, a vízivás ezt enyhítette.

Érezhető a mérlegen is már, hogy kevesebbet mutat. Közel két hónapja szedem és 5 kilótól szabadultam meg eddig. Lehetne jobb is egy kicsit az eredmény, de nekem ez is tökéletes. Boldog vagyok tőle.

Mira

Felvettem a kapcsolatot a fogyasztoszerrendeles.com-al, hogy mit tudnának ajánlani az adipex retard helyett. Az adipex-p volt az, gondoltam kipróbálom. 82 kilóról indultam és most járok 70-nél 2 hónap alatt. Tökéletesen ugyanazt a hatást adja, mint az előző retard. Már lefogytam, de másnak ajánlom szívesen hogy próbálja ki!

RozsaG

Fogyás elérhető vele. Elég jó a zsírégető hatása. Étvágyamat csökkentette. Naponta 3 szemet szedtem be étkezés előtt. Érezhető volt, hogy nem vagyok annyira éhes. A kevesebb kaja nagyobb fogyással párosult. Nekem bevált és szívesen használom. A fogyasztoszerrendeles.com-ot  mindenkinek ajánlom.

Miska

Pár éve vettem még, akkor használtam, most találtam meg ezt az oldalt, hogy írjak véleményt. Úgy emlékszem hogy az adipexretard.cc-ről rendeltem akkoriban. Nekem nagyon megfájdult a fejem néha tőle, de egyébként semmi erősebb mellékhatást nem tapasztaltam. 7 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg a kúra után.

Krisa

Adipex-P-t kaptam a retard helyett, egy barátom szerint tökéletesen megegyezik a hatása, én nem használtam az előző verziót belőle, de ez is elég hatásos szerintem! Nagyon segítőkészek voltak a sibutraminevasarlas.com-nál, onnan rendeltem. Két nap alatt érkezett meg, alig kellett várjak rá.

Bazsika12

Még csak egy hete szedem az Adipexet amit a sibutraminevasarlas.com oldalon vettem meg, ezért nagy tapasztalatom nincs. Azt már most érzem, hogy kevesebbet eszek. Nem tudom igazán hogy miért, de talán kisebbek lehetnek az adagok, már nem is csinálom annyi kaját egy-egy étkezéshez. És van amikor abból is hagyok. A mérleg még nem mozdult meg, változás nincs a súlyomban, de remélem hamarosan azt is érezni fogom. Nekem mellékhatások egyáltalán nem jelentkeztek.

Csini

Szedtem már ezt a tablettát másik webáruházban, de az megszűnt. Most újat kellett keresgélnem. A gyors-fogyas.net-en rendeltem, de nem ajánlom ezt senkinek. Több, mint egy hetet vártam, hogy megérkezzen. A doboz is picit másabb volt, mint a megszokott, és a kapszulának sem az a kellemes megszokott illata volt. És hiába szedtem nekem semmit nem használt. Beszedtem az egész dobozzal, de semmi fogyás. Pedig még közel 10 kilót kellene leadnom, de ez biztos hamis termék. Nem ajánlom senkinek, hogy innen rendeljen. Most másik webáruházat keresek, hátha ott nem vernek át.

Lili

Adipex P-t használok, 80 kilóról sikerült lemennem 68-ra, a 2.5 hónapos kúra alatt. Voltak mellékhatások, de egyik sem kibírhatatlan, de számítottam is rá, le volt írva a tablettashop.com-on, hogy előfordulhatnak. Reggel kell bevenni és a nap többi részében nem is akarsz igazán enni.

Dobby

Itthon már sajnos nem nagyon lehet kapni retard-ot, de az Adipex P erősebb sokkal szerintem! Nekem a fogyibogyi.com-osok ajánlották ezt, egyáltalán nem bántam meg, hogy elfogadtam helyette, rengeteget fogytam ettől is, étvágyam nem volt. Készlethiányra hivatkoztak. 

B-B

Fél év alatt sikerült leadnom közel 20 kilót a Adipex Retard rendelés után. Nem rég hagytam abba a szedését. Teljesen átállította a napi szokásaim és az étrendem. Alig ettem, volt úgy hogy egy-egy étkezés kimaradt, mert egyáltalán nem voltam éhes. Sokkal felszabadultabb vagyok. Amióta nem szedem nem jött vissza az étvágyam. Csak jókat tudok mondani. A fogyasztoszerrendeles.com oldalt ajánlom mindenkinek.

Mia

Sziasztok! Nem rég kezdtem el szedni a TEVA Adipex-P-t. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy vegyek, viszont ő a retard változatot mondta, amit sehol nem lehetett kapni. Egyáltalán nem használt nekem, lehet hogy hamisítványt kaptam a gyors-fogyas.net-ről. Semmit nem éreztem, pedig már bevettem 10 tabit.

Adél23

A húszas éveim nagy részében azzal küzdöttem, hogy a testtömegindexemet (BMI) végre olyan kategóriába vigyem, ahol azt írja, hogy az normális. 10-15 évesen nagyon vékony voltam, aztán ez valahol 18-19 éves koromban teljesen megváltozott. Egy év alatt felszedtem majdnem 35 kilót, akkoriban nem gondoltam hogy ez lehetséges. Aztán ahogy teltek-múltak az évek, egyre több jött fel és egyre dagibb lettem. Később már nem ismertek meg a régi osztálytársaim, elkezdődtek a súllyal járó problémák. Egyáltalán nem tudtam futni sem. Csináltam többféle diétát, próbáltam méregtelenítést, böjtöt, minden létező dolgot, viszont egyik sem működött.

Aztán egyszer a személyi edzőm adott nekem 30 darab kis tablettát, amit mondta, hogy vegyek be minden reggel. Ezzel 1 hónap alatt leadtam 8 kilót. Ez volt az Adipex Retard. Ezután már könnyebben ment az edzés és az evés is valamennyire beállt, viszont nem volt neki sem több ebből. Akkor nem is volt rá szükségem úgy éreztem, de jobb lett volna ha még akkor megpróbálok szerezni.

Jelenleg 32 éves vagyok, 186 centi és 103 kilogramm. Erősen túlsúlyosnak érzem magam megint, ahogy kicsit abbahagytam az edzést és a megfelelő táplálkozást, szinte azonnal visszaszökött rám minden zsír amit eddig ledolgoztam. Elkezdtem keresgélni a neten, hogy mit tudok ezzel kezdeni, milyen lehetőségeim vannak most. Mindenképpen adipex retard-ot akartam rendelni, mert tudtam, hogy az működik és jó! 

A diszkreten.com oldalán keresgéltem amikor láttam az Adipex P-t. Igazából hatására ugyanaz volt a leírás alapján, szóval írtam nekik egy emailt az egyik este, hogy mit tudnak róla mondani, milyen a retard-hoz képest. Ők tájékoztattak, hogy igazából a hatóanyag ugyanaz, szóval valószínűleg ugyanúgy fogok rá reagálni. Meg is rendeltem és 2 nap múlva megjött. Elkezdtem a kúrát csinálni, valóban jó volt! Most kicsit kevesebbet edzettem és nem olyan az étrendem mint régen, ezért az első hónap csak 4, a második szintúgy 4, a harmadik hónapban pedig 6 kilót adtam le. 14 kilogramm 3 hónap alatt. Nem semmi tényleg. Mellékhatásaim ugyanazok voltak igazából, folyamatosan vizet kellett innom és eleinte nehezebben ment az elalvás. Most a BMI alapján nincs rajtam felesleg, innentől már csak izmot szeretnék felépíteni.

Josepho888

A helyettesítőjét vettem ennek (TEVA Adipex P), ugyanolyan, mint a régi retard, csak ezt kapni is. Én az adipexelado.com-ról rendeltem, nagyjából rendben volt minden.

Katika

Azt olvastam fórumokon, hogy a phentermine-től a legtöbb ember havi 5-10 kilókat simán leadott. Őszintén annyira nem akartam elhinni, de adtam neki egy esélyt. A sibutramine-rendeles.com-ról vettem egy dobozzal, ami elég volt egy 3 hónapos kúrához. 13 kilóval lettem könnyebb ezalatt a 3 hónap alatt. 

Zsebi

Annyit próbálkoztam már, hogy muszáj voltam gyógyszerhez fordulni. Eddig semmilyen diéta, semmi étrendkiegészítő, semmi nem jött be, nem tudtam egyszerűen lefogyni. Most kipróbáltam ezt az Adipex P-t az adipex.info.huról és nagyon megnyugtató, hogy végre tényleg sikert tudok elérni a fogyásban. Még nem végeztem, ha befejeztem a kúrát megosztom a végleges tapasztalatokat, de eddig nagyon impresszívek. 

Eri

Teljes csalódás számomra! Bárcsak hatott volna, ezt próbáltam ki utoljára, de egyáltalán nem ért semmit. Bár furcsállom, hogy sokan azt írják, hogy nem kapni retard-ot én pedig simán tudtam rendelni a gyors-fogyas.net-ről. Lehet valami átcímkézett gyógyszert kaptam volna? 

Or69

El vagyok ájulva! De tényleg! Nem gondoltam, hogy ilyen tabletta létezik, ami lefogyaszt és el tudja venni az ÉN étvágyamat. Annyit tudok enni, hogy az egész családot ki tudnám enni a vagyonából. A kiszolgálás meg amit a fogyasztoszerrendeles.com-ról rendeltem, az hihetetlen. Nem volt 2 nap mire megérkezett a csomag és szépen is volt csomagolva. A visszaigazoló email is tiszta fancy. Néhány hónap alatt úgy eltűntek rólam a hurkák, mintha sose lettek volna ott.

Rebii

2 tablettát szedek, egyet ébredés után és egyet kora délelőtt még. Amíg 3-at vettem be, egyáltalán nem tudtam aludni. Sem ettől, se a másik változatától. Ugyanolyan a kettő én most az adipex-regenon-reductil.com-ról rendeltem, 2 hét alatt jött meg. Ezidő alatt már fogytam volna pár kilót.

ATTila

 Ezek a netes bohóc diéták ezekhez a gyógyszerekhez képest lószart sem érnek. De komolyan. Nincs ehhez hasonlítható és mellékhatásaim sem voltak tőle. A diszkreten.comról rendeltem, 1 nap múlva jött is a csomag és kezdtem a kúrát. 3 hónap alatt fogyókúrával fogytam 4 kilót, ezzel pedig 11-et. Azért érezhető a különbség.

Dédi083

2022 elején akartam rendelni, akkor már nem volt sehol Adipex Retard. Azóta sem találtam, de nincs is rá szükségem, mert az TEVA-nak az Adipex- P gyógyszere tökéletesen helyettesíti. Ugyanúgy fogyok tőle, mint még 6-8 évvel ezelőtt a másiktól. Most a gyogyszerrendeles.com-ról vettem, ott találtam ebből, de ez is olyan lassan jött meg, mintha akkor gyártották volna.

Évi

Júniusban vettem a gyors-fogyas.net-ről TEVA Adipex P tablettákat. Júliusban álltam rá a mérlegre, bár tudtam, hogy igazából semmi nem változhatott, mert nem igazán éreztem semmi különbséget sem magamon, sem az étkezésemen. 85,4 kiló voltam és most 85,9-et mutatott a mérleg. Hát nem valami meggyőző eredmény.

Maja.a.méh

Már-már kétségbeesetten kerestem a fogyásnak a csodaszerét, amikor megtaláltam a fogyasztószereket. Valahogy teljesen látókörön kívülre esett nekem eddig sajnos, de most kipróbáltam az adipex.me-ről. Nagyon jól tettem! Végre elindult a folyamat amivel már régesrég óta küzdök.

Réka

Az első terhességem után használtam Adipex Retard-ot, hogy le tudjam adni azokat a kilókat amik feleslegesen jöttek fel. Egyáltalán nem ettem sokat, jártam tornázni is, viszont így is sikerült 15 kilóval gazdagabban felépülni a szülésből. Akkor nagyon jó megoldást nyújtott számomra ez a tabletta, 2 hónap alatt leadtam ezeket a zsírokat és visszatértem a régi alakomhoz. Kicsit kellemetlen volt eleinte ennek a használata, viszont könnyedén túlléptem a mellékhatásokon. Én álmatlanságot tapasztaltam, viszont nagyon sok energiám volt ahhoz képest amilyen voltam korábban és ez jól jött a pici neveléséhez.

Nem is volt gond, ezután rendszeresen sportoltam és folyamatosan figyeltem az étrendemre. Egészen addig ment ez, amíg terhes nem lettem a második gyerkőccel. Most nem akartam elkövetni ezt a hibát, viszont egyszerűen nem bírtam megállni és neki is rengeteg tápanyagot kellett bevinnem, szóval tudtam, hogy megint elhízás lesz a vége. Nem is nagyon foglalkoztam vele, egészen fél évvel ezelőttig, amikor már stabilan tartottam a 75 kilót (23-al több mint kellene). Nem tudom, hogy más nők hogyan tartják magukat szülés után és hogyan állnak vissza az azelőtt súlyukra, nekem egyszerűen ez nem ment.

Most megint rendelni szerettem volna Adipex Retard-ot, viszont szinte sehol nem találtam. Amiket megnéztem vagy külföldi oldalak voltak, ahonnan semmiképpen sem, vagy nem tűntek megbízhatónak, előre kellett volna utalnom, ami ugyancsak felejtős. Sokáig keresgéltem, írogattam baba-mama csoportokba, hogy ki mit használ és nagyon sokáig nem is kaptam értelmes választ sajnos. Aztán valaki írta, hogy szedjek más fajta Phentermine-t. Itt volt, hogy a fejemre csaptam, hogy de hülye vagyok, hogy nem gondoltam erre. Felkerestem a fogyasztoszerrendeles.com-ot, valahonnan ismerős volt nekem az oldal és ajánlották is. (később kiderült hogy elsőre is innen rendeltem) Tőlük vettem TEVA Adipex P-t. Kb 2 nap alatt ki is szállították, másnap be is vettem az első pirulát.

Mellékhatásaim a szokásosak voltak, ugyanúgy álmatlanság, viszont emellett megnövekedett energiaszint. Nehezen fért össze a kettő, de annyira nem zavart, sőt örültem neki. 3 hónap alatt sikerült leadni 16 kilót. Sokan kérdezték, hogy ez hogyan ment ilyen gyorsan, de ezt a titkot megtartottam magamnak. 😊

Bettina

Néhány évvel ezelőtt szedtem, eddig nem nagyon tudtam véleményt írni róla, de most egy barátnőmnek keresgélek és gondoltam megosztom a tapasztalataim. Én drasztikusan kezdtem el fogyni tőle, jó értelemben. Úgy emlékszem, hogy az adipex.ws oldalról rendeltem még akkoriban. 2 hónap alatt adtam le azt a 12kg-ot amit akartam.

Netti

3 hónapig szedtem, egy dekát nem ment le a mérleg. Hülye voltam igazából hogy bevettem ennyit, de minden reggel csak reménykedtem. Most olvasom, hogy más is járt így a gyors-fogyas.net oldallal, közösen lettünk ezek szerint átverve.

Dikins5

Naplóztam mindent, hogy mikor hogyan reagáltam, valamint hogy mikor mennyivel mutatott kevesebbet a mérleg. Általánosságban heti 2 kiló volt ami lement, volt hogy több, volt hogy kevesebb. Az első 3 hétben voltak rosszabb tüneteim, de azok utána teljesen eltűntek. Nagyon tetszik, szerintem mindenki aki túlsúllyal küzd, ki kell próbálja ezt, mielőtt beleun a diétázásba és feladja az egészet. Sajnos tapasztalatból beszélek én is így voltam, amíg egy ismerős nem ajánlotta a fogyibogyi.com-ról az adipex p-t. Azóta hálás vagyok neki!

Kafka941

27 éves férfi vagyok, régen használtam Adipex retard-ot, most Teva adipex p-t szedek. Ha valaki még nem tudná: ugyanaz a kettő, phentermine. Fogyok tőle rendesen, viszont ezt már szinte mindenki leírta, nekem egy érdekesebb sztorim van, amiből más talán tanulhat, a vitalitis-info.info-ról rendeltem ha kell valakinek. Egyik reggel horgászni indultunk a társasággal és előtte vettem be a gyógyszert. Mi igazából ide inni megyünk főként, ha van valami kapás csak boldogabbak leszünk. Na én nem tudtam, hogy ezt nem lehet alkohollal keverni, teljesen megőrült tőle az agyam. Agresszív voltam, türelmem egyáltalán nem volt, egyszerűen azt éreztem, hogy bármi ami elém kerül azt szét tudnám verni. Szerencsére normális barátaim vannak akiknek leesett, hogy most nem kellett volna igyak, tudják hogy ezt szedem és lenyugtattak nagynehezen. Nem szabad alkohollal keverni, ezt megtanultam.

hutch

Szerettem használni az adipex retard-ot, viszont nehéz volt változtatni az étkezési szokásaimon és későn kapcsoltam, így nem fogytam olyan sokat. Most újra akartam kezdeni, rendeltem is a gyors-fogyas.net-ről de már más nevűt küldtek helyette. A dobozra rá volt írva hogy ugyanaz a hatóanyag, viszont egyáltalán nem működött nekem!

Breez

Nagyszerűen érzem magam a bőrömben amióta használtam! De tényleg, az hogy leadtam pár kilót annyival megdobta a hangulatomat, hogy az hihetetlen. Fogok még szerintem rendelni, csak már szinte sehol nincs ilyen retard tabletta belőle. Most a sibutraminevasarlas.com-tól kaptam egy emailt, hogy ugyanazt a hatóanyagút forgalmazzák, csak teva adipex p a neve. tetszik, lehet kipróbálom.

Time

2 hónap alatt fogytam 11 kilót, viszont ez csak úgy ment, hogy egészségesen táplálkozom és rengeteget edzek. Meg persze használok ilyen Adipex P-t. A phentermine.hu-ról rendeltem retard-ot, de ezt küldték, utána írták, hogy csak ez van. Kicsit furcsa hozzáállás, előtte is szólhattak volna. Nem mintha nem kéne, csak olyan furcsa nekem. Hatása, erőssége ugyanolyan volt, így elégedett voltam vele a legvégén.

Briti

Most telt el a 21.nap, hogy szedem, tehát 3 hete. Minimálisak voltak a mellékhatásaim, egyáltalán nem tudom azt mondani, hogy ne érné meg szedni, mert sokkal jobb az eredmény, mint amire számítottam. Ennyi idő alatt sikerült fogynom 8kg-ot. Még pont egészséges kategória, ettől többet nem is akarnék, ez így tökéletes. Folytatom tovább a kúrát, 3. hónap után leszek kíváncsi az eredményre. A sibutramine-rendeles.com-ról vettem.

V1c4

Ezen a héten kezdtem, már most érzek változást. Még nem olyan látványos, de azért én tudom, hogy hol mennyi zsír volt rajtam és napról napra ettől egyre kevesebb lesz. venynelkul.com oldalon olvastam (ahonnan rendeltem is), hogy előfordulhat álmatlanság, én ettől félek, de még nem tapasztaltam. Fogok később ilyet? :S

LilP

Az első hétben nagyon izzadtam és hányingerem volt, aztán ez elmúlt. Furcsálltam, mert ugyanannyit ettem, mint előtte ezért nem tudtam elképzelni, hogy hogyan tudnék ettől fogyni. Hát sehogy. Igazából arra volt csak jó, hogy legyen tőle egykét mellékhatásom, viszont ne segítsen semmit a fogyókúrámban. Kamu tabit küldtek a gyors-fogyas.net-ről ebben biztos vagyok!

százötven

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

Állandóan kínozza az éhség? Rendszeresen odasétál a hűtőhöz, hogy jó lenne nassolni valamit? Épp ezért a fogyókúrás kísérletei is kudarcba fulladnak?

Ne aggódjon, nem csak Ön küzd ezzel a problémával. De most itt a lehetőség, hogy felvegye a harcot a túlsúly ellen!

Nagyon sokan próbálnak meg megszabadulni a felesleges kilóktól, számtalan diétába belekezdenek. A legtöbbször azonban a kezdeti sikerek után a kilók újra visszaszaladnak.

Nemhiába szokták mondani, hogy az éhség nagy úr, nagyon könnyű elcsábulni a finom falatoknak.

Erre a problémára született meg megoldásként az Adipex Retard kapszula, amely amellett, hogy csökkenti az éhségérzetet még zsírcsökkentő hatással is bír.

Nem mindegy azonban, hogy az eredeti, Gerot Gyógyszergyártó Vállalat által gyártott kapszulát próbálja ki vagy valamilyen hamisítványt. Adipex Retard vélemények elolvasásával sok hasznos információhoz juthat! 

Adipex Retard – általános jellemzők

 

 • hatóanyaga a fentermin (phentermine) (15 mg)
 • sárgás por található a kapszulában, melynek kellemes vanília illata van
 • lassan és fokozatosan szívódik fel, így akár 8 órán is csökkenti az éhségérzetet
 • aranyszínű lágykapszulaként kerül forgalomba

Hatásmechanizmusa:

A hatóanyagnak köszönhetően az agyunk éhségközpontjában csökken az éhségérzet, továbbá kialakít a gyomor körül egy olajos réteget, ami szintén hozzájárul az étvágycsökkenéshez.

Adipex Retard zsírégető kapszula hatása és használata

 

 • 1-3 kapszula a javasolt napi mennyiség, attól függően, hogy mekkora a kitűzött súlycsökkentés
 • a kapszulát főétkezések előtt vegye be bő folyadékkal
 • gyorsítja az anyagcserét
 • vízhajtó hatással is bír, így a szervezet méregtelenítésében is segít (épp ezért fontos, hogy figyeljen a folyadékpótlásra!)
 • megfigyelhető a pulzusszám növekedése, ami segít a felesleges zsír felhasználásában
 • akár már az első 1-2 hétben csökkenhet a súlya néhány kilóval
 • de az első hónap használat után már mások is észreveszik a súlycsökkenésben elért sikereit
 • 3 havonta javasolt 3 hét szünet a szedésben
 • a tapasztalatok szerint 2-3 hónap alatt akár 20 kg súlycsökkenés is lehetséges, ami már igazán látványos lesz a külvilág felé is és saját maga is sokkal jobban fogja érezni magát a bőrében
 • a tabletta rendszeres szedése mellett sem alakulhat ki függőség Önnél

Ha további Adipex Retard tapasztalatokra kíváncsi, akkor nézzen szét oldalunkon, ahol bőven talál hasznos információt!

Adipex Retard mellékhatásai

 

Amennyiben betartja a javasolt szedési tudnivalókat csak elenyésző mértékben kell mellékhatásokkal számolnia, azok is csak a szedés első heteiben jelentkezhetnek, míg a szervezete alkalmazkodik:

 • idegesség
 • izgatottság
 • fejfájás

 

Adipex Retard használatának kizáró okai 

 

A következő esetekben legyen elővigyázatos a használattal kapcsolatban:

 • magas vérnyomás 
 • pajzsmirigy túlműködés 
 • idegrendszeri problémák 
 • szívrendszeri betegségek
 • cukorbetegség

A terhesség és a szoptatás szintén kizáró ok lehet!

 

Járjon el kellő körültekintéssel mielőtt Adipex Retard rendelés mellett dönt, mivel az online felületeken több csaló is próbálkozik olcsó áron hirdetett, de legtöbbször kínai hamisítványok eladásával.

Próbálja meg kiszűrni a nem eredeti eladó Adipex Retard hirdetéseket, mert azokkal kockázatná az egészségét, mivel bizonytalan a termékek összetétele, könnyen tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek károsak lehetnek.

Ne feledje a kapszula nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, mértékkel való táplálkozást! Ahhoz, hogy elkerülje a jojó effektust, vagyis, hogy a tabletta alkalmazása után ne jöjjön vissza a súlyfelesleg, szükség van mozgásra és az egészséges életmódra, kiegyensúlyozott táplálkozásra!

Adipex Retard vélemények érdeklik? Ár összehasonlító oldalunkon nemcsak az aktuális piaci Adipex Retard árakkal kapcsolatban tájékozódhat, hanem fogyasztói tapasztalatokkal kapcsolatosan is gyűjthet információkat!

Mennyi az Adipex Retard ára?

 

Egyre többen döntenek fogyasztószer vásárlás mellett, ezért a kínálat is egyre nagyobb. A nagyobb kínálat magával vonja az Adipex Retard árak változását is. 

De azért érdemes tisztában lenni azzal, hogy mennyi az az ár, ami reálisnak és elvárhatónak számít.

Jelenleg 4500-5500Ft körül tud találni 10 szemes kivitelű kapszulát. Ennél sokkalta olcsóbb Adipex Retard ár már figyelemfelkeltő lehet és gyanúra adhat okot!

Legyen óvatos, döntésének meghozatalában az Adipex Retard vélemények segíthetik! Ne késlekedjen utána járni a kiválasztott online patikának és annak hitelességének!

Szabaduljon meg a fölösleges kilóktól, szerezze vissza régi önbizalmát! Ha Adipex Retard vásárlás mellett dönt, akkor nem lesz nehéz dolga!

3.1/5

Adipex Retard ára:

32.200Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

33.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Adipex Retard ára:

42.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex Retard ára:

35.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

35.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Adipex Retard ára:

36.400Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

36.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex Retard ára:

35.700Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

37.800Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

43.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex Retard ára:

35.700Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

35.350Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

33.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Adipex Retard ára:

33.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex Retard ára:

33.250Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

35.700Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

35.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Adipex Retard ára:

37.100Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

34.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Adipex Retard ára:

38.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

35.700Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Adipex Retard ára:

32.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Adipex Retard kapszulát szeretne vásárolni, de nem tudja hová forduljon? Keresi a legkedvezőbb árakat, de akkora a kínálat, hogy nem tudja melyikkel járna a legjobban?

Ár összehasonlító weboldalunkat épp azzal a céllal hoztuk létre, hogy az ilyen helyzetben lévőket segíteni tudjuk és megkönnyítsük az Adipex Retard vásárlás folyamatát. Nem beszélve annak biztonságosságáról.

A biztonságot azért kell külön kiemelni, mert sok esetben az olcsó Adipex Retard árak hamisítványokat takarnak maguk mögött. Sajnos megjelent egy olyan rétege az online patikáknak, akik kihasználva a vásárlók árérzékenységét, olcsó Adipex Retard árak feltüntetésével bevonzza a vásárlókat, akik a pénzükért cserébe csak hamisítványt kapnak.

Hogy miért nagyon veszélyes a hamisítvány?

 • a legtöbbször kínai gyártású hamisítványok teljesen bizonytalan hatóanyagtartalommal, így bizonytalan hatással bírnak; óriási csalódás lehet, ha számítanánk a hatásra, várjuk az eredményeket, de azok nem jönnek, mert nem megfelelő minőségű a készítmény
 • ennél már csak az tud nagyobb bosszúságot okozni, ha még pluszban olyan mellékhatások is jelentkeznek, amelyek komolyabb panaszokat okoznak és az eredeti minőség esetében szó sem lehetett volna róluk

Hogy ne járhasson így jó, ha tisztában van az Adipex Retard árakkal és nem esik a csalók csapdájába.

Jelenleg 4500-5500Ft körül tud találni 10 szemes kivitelű kapszulát, amelyből könnyű kiszámolni, hogy szemenként átlagosan 500Ft körüli összeg a reális.

Ez azt jelenti, hogy egy 300Ft körüli ár már erős gyanúra adhat okot, hogy a termék nem eredeti. Vannak generikus termékek, amely teljesen más tészta. Esetükben csak a gyártó vállalat különbözik, sokszor kisebb márkanévvel bírnak, de hatásban ugyanolyan jók. Ekkor várhat 100-200Ft-al olcsóbb árat.

Illetve itt is igaz, hogy minél nagyobb tételben vásárol, annál olcsóbb. Mennyiségi kedvezménnyel akár 100-150 Ft-os árkülönbségre is szert tehet szemenként.

Ha további Adipex Retard vélemények érdeklik, akár a vásárlással, akár a használattal kapcsolatban, akkor nézzen szét weboldalunkon, ahol bőven talál belőle.

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft