Sildalist 120mg

5.850Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.
1.8/5

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Sildalist 120mg ára:

5.490Ft/doboz-tól

Szállítás: 9-10 nap

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Sildalist 120mg ára:

9.390Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Sildalist 120mg ára:

5.200Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sildalist 120mg ára:

7.190Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Sildalist 120mg ára:

11.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Sildalist 120mg ára:

6.143Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-3 hét

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Sildalist 120mg ára:

5.850Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Kevesen vannak azok, akik vásárlás előtt nem tájékozódnak egyrészről az árak felől, másrészről a bolttal kapcsolatban.

Sildalist vásárlás előtt is javasolt, hogy ne ugorjon fejest azonnal az első kínálkozó ajánlatba és főleg ne hagyja, hogy az olcsó Sildalist árak megtévesszék.

Sajnos nem egy olyan webáruház üzemel ma Magyarországon, ahol nem eredeti terméket kínálnak. Miért hagyná, hogy Önön nyerészkedjenek, legyen tisztába mik a reális és elvárható Sildalist árak!

Weboldalunkon minden ezzel kapcsolatos információt megtalál. Minden webáruháztól független oldalként működünk, így információikra bátran támaszkodhat. Ha pedig előre információt gyűjt, akkor nem fogják tudni becsapni és eredeti Sildalist rendelés mellett dönthet a legjobb árak mellett.

Már csak azért sem szabad bedőlni az olcsó Sildalist áraknak, mert nyilvánvaló, hogy bizonyos árszint alatt már a kereskedőnek sem érné meg a forgalmazás.

Egyedül akkor tudja a piaci ár alatt adni, ha nem eredeti minőséget kínál. A hamisítványokban kevesebb a hatóanyag és bizonytalan, hogy milyen egyéb összetevőkkel bír még mellette és pláne, hogy azok milyen mellékhatásokat okozhatnak.

Mennyibe kerül a Sildalist?

Jelenleg a 6 szemes kivitelben a Sildalist árak a magyar webpatikákban 9000-11000 Ft között találhatók.

Ebből következtethet, hogy szemenként legalább 1500Ft-ba kerül. Ha ennél több száz forinttal olcsóbb árat talál online patikában, akkor elkezdhet gyanút fogni, hogy mit is kínálnak és szabad-e élni ezzel a lehetőséggel.

Mennyiségi kedvezmények elérhetőek ebben az esetben is, így ha nagy tételben dönt Sildalist rendelés mellett, akkor lehet jobb ajánlatot kifogni. De alapesetben nem szabad az 1300-1500Ft alatti árral bíró tablettát megvenni, mert később megütheti a bokáját.

Márpedig egyértelműen azért dönt potencianövelő vásárlás mellett, hogy azon kelljen izgulnia, hogy vajon bekövetkezik-e a hatása vagy az elmarad, de legalábbis nagyon halovány lesz.

Sildalist vélemények is várják holnapunkon, amelyek segíthetik abban, hogy eldöntse jó választás-e az Ön számára a Sildalist rendelés és mire számíthat, ha kipróbálja!

Féltem, hogy hozzászokok a hatásához, ezért nem mertem elsőre nagyobb adagot rendelni a superkamagra.hu-ról. Miután elfogyott, nem éreztem, hogy annyira szükségem lenne még többre, pedig nagyon jó hatással volt a teljesítményemre. Nem kell félnie senkinek attól, hogy esetleg hozzászokna és nem tudná abbahagyni, mert nálam sem alakult ki semmilyen függőség. A gyógyszernek mellékhatásairól nem tudok írni, én nálam semmi nem jelentkezett.

Feri

A feleségemmel 2 hónapja nem szeretkeztünk normálisan, ezért rendeltem a kamagra-eshop.hu-ról Sildalistot. Nekem semmit nem hatott, félek, hogy már ez sem segít a merevedési zavaromon. Lehet, hogy hamisítványt kaptam, ilyen létezik?

Kicsikiki

Ez lehet, hogy kombi gyógyszer, de nekem alig használ. A megömlésnél nem tudok pozitív hatásról beszámolni, igazán nem érezhető hogy nagyon késleltetné azt. Talán 1-2 perc, de ez nem igazán jó hatás. A merevedésem nehezen szokott létrejönni, mindig kínlódnom kellett, hogy felálljon. Az egy picit gyorsabb lett, de olyan extra teljesítményét nem érzem a gyógyszernek. Nekem ennyit nem ér, mint amibe kerül. A kamagrazsele.hu oldalon vásároltam.

Béci

Nem is tudom hová tenni ezt az egészet. Olyan mintha jobb lenne a szex, mintha keményebb lennék az ágyban, de annyira azért nem vagyok hasra esve tőle. Az együttlétek hossza talán meghosszabbodott, de azért attól sem vagyok annyira oda. Igazán amit nyújt annyi pénzt nekem még megér. A tablettabolt.com oldal tűrhető.

Gaba

Ezzel végre lehet jókat dugni. Nem voltak gondjaim az ágyban, de nem voltam egy nagy lepedő akrobata. Látszott a páromon, hogy élvezi ugyan a szexet de nincs elalélva attól amit nyújtok. Őt akartam meglepni valami jóval. Szerintem sikerült. Keményebb lett a szerszámom, jól oda tudtam pakolni neki. Több meneten keresztül is állt elég jól és bírtam is végig. És érezhetően később spricceltem bele. Sokkal jobb lett minden a gyógyszernek és a kamagrabolt.com áruháznak köszönhetően.

Mackó

Gondjaim voltak, mert sokszor túl gyors voltam. Utána meg már nem akart visszaállni. Muszáj volt valamit rendelni erre. A tablettát a neten találtam a diszkreten.com webshopban. Teljesen rendben rakta az életem az ágyban. Visszajött az önbizalmam és ismét imádok együtt lenni az asszonnyal.

Robi71

Nekem nagyon sokat segített, hogy helyre billenjen az összhang közöttünk az ágyban. Az utóbbi időben egyre gyorsabb lettem és utána ha elmentem már nem is volt képes felállni. Egy menetet bírt csak a falloszom. Így egyre többször maradt kielégítetlenül a párom. Nem szól ugyan érte, de látszott, hogy annyira nem tetszik neki a dolog. Amikor olvasgattam utána, hogy mi lehet a megoldás akkor találtam rá a Sildalist vásárlás lehetőségére és a tablettabolt.com weboldalra. Elég szépnek tűnt a leírás és szerencsére azt kaptam amit leírtak. Nagyon erős lett a merevedésem, már az első menetnél is sokkal keményebb lettem. A második menet sem volt gond, simán visszakeményedett viszonylag elég gyorsan. És a magömlésem is visszatért a normál időbe, mint amikor fiatal voltam addig simán ment egy menet. Így többször kielégítettem a páromat is. Most mindketten várjuk az éjszakákat amikor újra egymáséi lehetünk. Visszajöttek a régi szép idők.

Gyuri

 

Teljesen jól működik. Nem csak biztos merevedést érek el vele, de érezhetően hosszabb is vele egy-egy menet. Korábban volt gondom, hogy nehezen állt fel és gyorsan el is sültem amikor beraktam. Most egyikre sincs gond. A tablettabolt.com teljesen megbízható, mindig innen rendelek.

TTT

Ha jókat akartok dugni akkor ez tuti segíteni fog. Nekem nagyon hasznos volt. Már az első szemnél éreztem, hogy sokkal keményebb lettem tőle. 3 partit nyomunk le általában és végig egész kemény vagyok. A fütykösöm pedig nagyon gyorsan visszakeményedik a menetek között, amik sokkal tovább tartanak, mint korábban. Csak jót tudok mondani róla. Mindennel elégedett vagyok így a diszkreten.com oldallal is.

Zozó

Ez valami kib…szott jó! Nagyon hosszú ideig hat, tényleg olyan mintha összerakták volna a Viagrát és a Cialist. Hatóanyagban mondjuk megegyezik :DD A tablettabolt.com-ról jött a csomag, egészen gyorsan itt is volt.

TariCs

Amióta megszületett a gyerek keveset alszom. Mindig fáradt vagyok. Ha nagy nehezen szexre kerül a sor gyorsan elmegyek és utána puhány maradok. Egyszerűen nem sikerül visszaállítani. A párom rendelt nekem a tablettából a tablettabolt.com-ról, azt mondta próbáljam ki.

Nekem használt. Lehetek bármilyen fáradt a lompos nagyon gyorsan megkeményedik. És nem sül el azonnal. Bírja jó sokáig. Nagyobb is lett a kedvem az együttlétekhez.

B.Csabi

Nagyon király! 2 éve küzdök merevedési zavarral, ez segített legyőzni! A diszkreten.com-ról vettem 2 csomaggal és már mind elfogyott! Gyorsan megjött, minden rendben volt! Az ügyfélszolgálat szerintem Magyarországon egyedülálló, 1 ÓRÁN BELÜL kaptam választ a kérdésemre és ez kétszer is megtörtént. Sildalist 120mg rendelés előtt is írtam egy levelet, meg utána is egy adagolási kérdéssel. Minden le van írva, de jobban szeretem, ha valaki a számba rágja, mielőtt még teljesen elbszok valamit és mellékhatásaim lesznek. Így nem voltak.

G3ri

Nagyon jónak érzem a hatását. Csak a szexet akartam feldobni. Meg is leptem vele a csajom nem tudta mi történt. Jól megdöngettem és jó sokáig is tartott. És a 3. menet is még elég durva volt. Teljesen oda volt érte. Nem tudta mi történt velem. Aztán elárultam, hogy superkamagra.hu oldalon vettem tablettát. Azóta folyamatosan használjuk.

Mirkó

Azt ígérték, hogy 2-3 nap alatt megérkezik a csomag. Ennek tudatában rendeltem a kamagra.hu-ról és csak úgy lett volna szükségem is a csomagra, mert én ezután utaztam volna el. Nem jött meg a nyaralás előtt, amikor kint voltunk, akkor hívott a futár. Mondtam, hogy nem tudom átvenni, de ha hazaérek majd átveszem.

Nagynehezen sikerült leegyeztetni a postással, hogy hogyan oldjuk meg a találkozást. Amikor megláttam a csomagolást levert a víz. Csak az nem találhatta ki, hogy mi van benne, aki nem akarta. Bele lehetett látni és láttam a blisztert. És ez még nem minden! Amikor kipróbáltam, hiába vártam a hatását, ami elvileg 1 órán belül jelentkezik, még 2 óra múlva sem éreztem semmit.

ViaK2

Nem volt jó a szex az utóbbi időben. Valahogy nem bírtam sokáig. Gyorsan el is mentem és nem is voltam elég kemény. Érezhető volt a feszültség közöttünk ez miatt a feleségemmel. Második házasságom 5 éve vagyunk együtt és nem akartam ezért elveszíteni az asszonyt. Meg aztán nekem sem volt így jó és sem élveztem úgy az együttléteket. Így gondoltam hogy meg kellene próbálni valamit hogy ne legyen nagyobb a baj. Nagyon jó megoldást találtam a kamagrabolt.com webáruházban. Egészen más lett a szex. Hosszabban vagyunk együtt és elég erős a farkam is. A nejem teljesen rákapott, szinte minden nap igényli, hogy berakjam neki.

Misi

Jól működik együtt a tadalafil és a sildenafil. Nem az első alkalom, hogy használok potencianövelőt, viszont ez az első ilyen kombinált hatóanyaggal. Nem is értem, hogy eddig miért nem ilyet vettem, igazából sokkal erősebben, kb ugyanannyi mellékhatással kapom meg ugyanazon az áron ezt, talán még kicsit olcsóbban is. A kamagrazsele.hu oldalról rendeltem.

hoes

Hiába vártam a csomagot nem kaptam meg. A potenciavilag.com webáruházban rendeltem meg. Azután vártam. De csak nem jött. Még üzenetet sem kaptam hogy esetleg gond lenne. Írtam az oldalon keresztül nekik, de semmilyen választ nem kaptam onnan sem. Ez nagyon kamu oldal lehet.

Miló

Használtam már sildenafil hatóanyagot, de az nem ilyen volt! Engem nagyon átbasztak a kamagra.hu oldalon, semmit nem ért ez a szar amit kiküldtek.

kutyák

Nagyon rossz a véleményem ezekről.. Nyugodtan nézelődtem a generikus-viagra.com oldalán, hogy melyik lenne nekem a legmegfelelőbb, tudván, hogy megbízható oldal és biztos eredetit kapok. HÁT NEM! Már a megrendelés is szenvedés volt az oldalon, alig tudtam leadni. Írtam az ügyfélszolgálatnak is, leírtam a problémámat és ajánlották ezt a Sildalist 120-at. 2 hét várakozás után érkezett meg a csomag, amibe bele volt hányva a doboza, persze borzalmas állapotba. A bliszter nem volt sérült, csak azért mertem kipróbálni. Semmi hatást nem éreztem, persze amikor ezt taglaltam nekik, akkor már nem voltak olyan segítőkészek, sőt semmi választ nem kaptam.

Pintér

Próbáltam már Viagrát is és Cialist is. Igazából mind a kettőt szeretem, mindig felváltva használtam eddig, amíg rá nem bukkantam erre. Ez konkrétan megadja a kettőt, egy tablettában, nem kell külön-külön szenvedni vele, várni, hogy az egyik kiürüljön, majd bevenni a másikat.

Gabó

Teljesen mást kaptam, mint rendeltem!! Szükségem lett volna valami potencianövelőre, ezért megrendeltem a kamagra-rendeles.eu-n egy csomag Sildalist 120mg-ot. Kiküldtek valami teljesen mást, más volt ráírva. Kipróbáltam azt, de semmi hatás.

Atesz

23 éves vagyok, nem használtam még semmilyen potencianövelőt, csak teljesítménynövelésre kellett volna. A Sildalist 120mg nagyon megtetszett, hogy hosszú ideig hat, nem kell sokat szenvedni azzal, hogy hogyan adagoljam. 

Már csak egy webshop kellett ahonnan meg tudom venni és ez lett a kamagra-eshop.hu (sajnos). Időben megérkezett a csomag, ezzel nem is volt gond. Sokkal inkább azzal, hogy semmilyen változást nem éreztem a merevedésemben, miután bevettem. Teljesen mindegy meddig vártam, az is mindegy volt, hogy mit ettem előtte, mert többször is kipróbáltam már, más-más ,,szituációkban”. Soha nem ért semmit. Fel is vettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy ez mi és miért történik, majd flegmán válaszoltak körülbelül 5 szóban, köszönés nélkül, hogy valószínűleg nem vagyok alkalmas a használatára. Mondom ilyen nincs, ez vicc. Nem lehet immunis a szervezetem a hatóanyagra, főleg úgy hogy még nem is használtam ilyet. Valószínűleg egy nagy lehúzás volt az egész.

MakiB28

Nagyon rendben van! Teljesen megszűnt a merevedési zavarom ettől, amikor beveszem, akkor olyan mintha még fiatal lennék. Talán még akkor sem volt 100%-ban ilyen teljesítményem. Egyetlen dolog most már ami hátráltat a szexben az a vitálkapacitásom, semmi más. Visszatért a reggeli merevedésem is, sokkal boldogabban kelek reggel :DD A tablettak.com-nak köszönöm, hogy kihozták! Mellékhatást még nem tapasztaltam, de szerintem már nem is fogok.

Joke54

Korábban használtam már receptre felírt Viagrát, meg egyszer kipróbáltam a Cialist is. Az orvos jó barátom, ezért könnyedén megszereztem a receptet. Na most amit a kamagra.hu-n árulnak, ahhoz képest lófaaasz. Biztos hogy nincs benne hatóanyag egyáltalán, nem volt rám semmilyen hatása.

oBoa62

Viszonylag korán kezdtem, 15 éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Az a lány elhagyott viszonylag gyorsan, viszont iszonyatosan kívántam a szexet, ezért a pornóhoz nyúltam. Nem fékeztem magam, napi 2-3-szor is végeztem önkielégítést, amiről nem gondoltam volna sosem hogy káros.

24 éves vagyok most, 1 éve realizáltam, hogy szinte semmire nem áll már fel. Egyszerűen nincs erekcióm, semmilyen intimitás után nem érdeklődöm igazán. Ez is akkor derült ki, amikor most megismertem ezt a lányt és másodjára feküdtünk volna le. Elsőre még csak-csak sikerült, de ez már nem. Fel kellett keresnem egy orvost, mert tudtam, hogy ez csak úgy magától nem fog rendbe jönni.

Iszonyat kellemetlen volt, ülni sok idős ember között fiatalon várva hogy sorra kerülj és elmondhasd, hogy igazából merevedési zavarod van a sok önkielégítés miatt. Nem volt egyszerű ezt elmagyarázni igazából neki sem, de egy kis gúnyolódás után megértette. Felírt nekem receptre Viagrát. Elsétáltam a gyógyszertárba, még egy tortúra, az is egy rémálom volt. A gyógyszerés elordította magát konkrétan, hogy akkor Viagrát fogok kérni? Mindenki engem nézett. Amikor leblokkolta, mondta az összeget, és teljesen lesápdtam. Ez valami iszonyatosan drága, mert nincs rá ugye támogatás.. Egyszer kiváltottam, ha már ott voltam, nem tudtam azt mondani, hogy nem kell.

Nagyon jó volt a hatása, teljesen megszűnt a problémám, csak nem tetszett, hogy folyamatosan figyelni kell rá és napi rendszerességgel bevenni, ha akarnék szeretkezni. Kicsit erős is volt nekem, hányingerem is lett tőle. Igazából ha akartam volna sem tudtam volna kiváltani újra, mert nem tudok egyszerűen ennyit költeni erre.

Elkezdtem keresgélni a neten inkább, hátha találok valamit, ahonnan lehet kapni ilyet. Akkor találtam meg a diszkreten.com-ot, amit a mai napig használok. Olvastam a Cialisról, de az meg azért nem tetszett, mert gyengének találtam. Részletesen belemélyültem és megtudtam, hogy ez a Sildalist 120 igazából a kettő kombinációja, így megrendeltem. 

2 nap alatt érkezett meg, villám sebességgel konkrétan, teljes diszkrét csomagolásban. Az előző kellemetlenségekhez képest ez egy álom volt, semmi rosszat nem éltem át. A gyógyszer hatása meg, huh. Tényleg tud 2 napot. Azóta semmi gondom nincs az ágyban és még a figyelmetlenségem sem akadályoz, elég kétnaponta bevenni és még gyorsan is hat.

Baluk

Mondták volna inkább, hogy nincs raktáron a cucc, nem kellett volna várnom 2 hetet és megrendeltem volna máshonnan.. De mondjuk úgy nem tudtak volna lehúzni a hamis tablettájukkal.  Ennyit tudok mondani arról a köcsög potenciavilag.com-ról.

Tami45

Tetszik! Nincs semmilyen bajom, csak azért vettem a kamagrapatika.com ról hogy jobb legyek. Egyértelműen megnövekedett a teljesítményem.

Csongi485

Ez hihetetlen. Két helyről rendeltem 1-1 csomaggal. 20 ezer forint volt kb együtt. Nagyjából egyszerre jöttek meg, egy hét után. A kamagra-eshop.hu és a generikus-viagra.com volt amit kipróbáltam, de bár ne tettem volna. A két tabi már különbözött egymástól, tudtam, hogy az egyik nem lesz eredeti. De az, hogy egyikben sincs hatóanyag az teljesen kiégetett. Merevedési zavarom van 1 éve nagyjából, a receptes helyett akartam, nem vagyok annyira kulák hogy ennyit ki tudjak fizetni érte. 1 hét kihagyással próbáltam ki mind a kettőt, éhgyomorra, pontosan ahogy kell szedni. SEMMI! Nem az, hogy legalább valamit elért volna, tényleg zéró.

porigui

Nagyon jól működik együtt. Amikor a sildenafil még benne van a szervezetben, olyan durva az erekcióm, hogy olyan keménységet szerintem még egyik nő sem érzett. 2 párom van, mind a kettőt dupla annyiszor tudom megdugni, mint ezelőtt :D

csery

Velem van a baj, vagy a potenciavilag.com-al? Azt írták, hogy lehet csak rám nincs hatása a terméknek, de sajnos ezért nem tudják visszavenni. Nem tudom, hogy ez mennyire lehet valós, szerintem semennyire.  

SmithCurtLAPD

A férjemnek rendeltem a tablettabolt.com-ról, mert már nem olyan a szex mint azelőtt. Egy barátnőm ajánlotta a Sildalist 120-at, ő is azt vett a férjének. Nem gondoltam, hogy ez ilyen bevett szokás. 

Reméltem, hogy nem sértődik meg erre. Nem volt gond szerencsére, mert miután bevette megértette, hogy miért is akartam ezt. Sokkal jobb lett a szeretkezés mindkettőnknek, én is jobban élveztem és ő is, hogy nem küzd azzal, hogy esetleg elveszti az erekcióját. Összességében nagyon tetszik!

Kicsicsiri

Gondok vannak az erekciómmal, nagyjából fél éve. Ezért rendeltem Sildalist 120-at, azt olvastam, hogy ez jó lehet. Gyógyszertárba nem akartam menni, sem orvoshoz mert kellemetlen is és azt is mondják, hogy nem olcsó. A kamaga-rendeles.eu oldalról vettem, de nem érte meg sajnos. A szállítás rendben volt, ez az egy dolog amit pozitívat tudok mondani. Ezen kívül a termék egyáltalán nem hatott nekem, a kapcsolatfelvételre meg egyáltalán nem válaszolnak. De konkrétan semmit, még arra sem, ha új email címről kérdezek valamit.

SzNorbi70

Nem az első alkalom volt, hogy rendeltem, de nem is az utolsó valószínűleg! Lehetséges, hogy máshonnan fogok, mert a kamagra-viagra-cialis-elado.com oldalról nagyon sokat késett a csomagom. Legalább eredeti volt mondjuk, ahogy olvasom a véleményeket sok helyen még az sem lehet elvárás..

Krisz

Másodjára rendelek, elsőre nem emlékszem honnan jött ez volt a gond. Megtaláltam olcsóbban, nem gondoltam hogy lehet bármi probléma is. Sajnos rosszul gondoltam, 1 éjszakát benttartottak a kórházban mert elájultam 1 órával használat után. Veszélyesek nagyon a hamisítványok, senkinek nem ajánlom, hogy kipróbálja! Sok csaló van, én most pont a kamagra.hu-t fogtam ki.

fax67

Egyáltalán nem volt teljeskörű a tájékoztatás arról, hogy mit is tud a termék, a kamagra-eshop.hu oldalon. Nem tudom, hogy hogy kellene beszedjem, ahhoz hogy hasson is. Valakinek valami ötlet? Lehet csak a tablettával van gond és nem velem?

Jiwot5

Nincs nagy gondom az erekciómmal, de előfordult már, hogy nem volt olyan erős vagy nem jelentkezett teljesen. Ha valaki olvas fórumokat (amit sajnos én nem tettem) akkor agysebészi végzettség nélkül is lejön, hogy a kamagra-eshop.hu oldal egy orbitális nagy átverés. Én ráfutottam erre, kurvára megjártam vele. Kórházba kerültem mert felugrott a pulzusom 160-ra. Nem voltam soha szívbeteg, semmi gondom nem volt eddig, csak ez hozta elő. 

Gambino

Sokat olvasgattam a Sildenafil hatásáról, mielőtt elhatároztam, hogy rendeljek is. Igazából csak ritkán jön elő a problémám az ágyban, nem teljesen értem, hogy miért, de sajnos fennáll. Orvoshoz egyáltalán nem szerettem volna elmenni, nagyon sok negatívat olvastam ezekről az élményekről, nem szeretem a kellemetlen szituációkat.

27 éves vagyok, féltem, hogy túl fiatal lennék ahhoz, hogy használjam, de megnyugodtam hogy nálam fiatalabbak is alkalmazzák igazából. Csak akkor akarok bevenni belőle úgyis, amikor ténylegesen szükséges, tehát ha érzem, hogy most nem leszek szexre készen. Általában nálam akkor jön elő ilyen gond, amikor bestresszesedik az életem. Volt olyan, hogy a kirúgás nagyon közel állt a munkahelyemen és akkor értem haza, a barátnőm meg várt, felkészült szexi fehérneművel, de én meg egyáltalán nem tudtam rá figyelni.

Félek nagyon, hogy elhagy, ezért is rendeltem meg a potenciavilag.com-ról egy csomag Sildalist 120-at. Azért ez igazából, mert hosszú ideig hat és sokkal erősebb mint a társai. Én ezt olvastam róla. Hát sajnos nem lettem vele sokkal előrébb, mert egyáltalán nem volt rám semmi hatása. Beszéltem egy barátommal, hogy ez a problémám, mit lehet ilyenkor tenni. Mindenképpen az orvost javasolta, azt meg mondta, hogy ezt az oldalt sajnos már ő is benézte és valószínűleg lehúztak egy olcsó hamisítvánnyal.

Nem akartam feladni, mindenképpen a netről akartam beszerezni az okok miatt amit már leírtam az előbb. Elkezdtem bújni a fórumokat, mindenféle oldalt elolvastam már, amikor a tablettak.com-ot feldobta a Google. Emlékeztem rá, hogy már valahol olvastam róla és azt is hogy jókat, szóval megrendeltem. 5 nap alatt érkezett meg a csomag, szerintem annyira nem vészes.

A Sildalist 120 meg nagyon klafa! A két hatóanyaggal együtt világmegváltó lehet lenni! Beveszem és kb 1 óra alatt kezd el igazán megjönni a hatása. Ezután 5-6 óráig bitang erős, olyan szinten kemény az erekcióm, hogy ölni lehetne vele. A teljesítményem is jelentősen megemelkedett ettől, érezhető volt szex közben. Ezután a merevedésemmel semmi gond nincs 2-3 napig, viszont már nem olyan erős. Én ilyen rendszerességgel is szoktam bevenni egy adagot, így nincs semmi gondom tőle.

Sztr22

BÜDÖS CSALÓK! NEM SEGÍTETT EGYÁLTALÁN, PEDIG AZT ÍGÉRTE A KAMAGRA-ESHOP.HU !! SEMMIT NEM ÉRT, HATÁSTALAN SZAR!

soul_vl

Merevedési zavarom van, ez a gyógyszer, tökéletes megoldás volt rá. Amíg rövid ideig (4-6 órát) hat a szildenafil, az nagyon intenzív élmény, majd ezután 2 napig kb semmi bajom az erekciómmal. A kamagrabolt.com-ról vásároltam.

pixelfi42

A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, akartam valamit, amit ritkán használok és kicsit megdobja a teljesítményem. Sajnos szemfényvesztés volt, mert nekem egyáltalán nincs hatása. A generikus-viagra.com-ról rendeltem, valószínűleg nem volt erdzsó.

ctt2

Elhíresültem a faluban :DD Amióta Sildalist 120-at használok, sokkal könnyebben szedem fel a csajokat is, szeretnek velem dugni. Extra kemény vagyok az ágyban, olyan intenzív élményt adok nekik, hogy soha nem felejtik el. 😊 persze elmondják a barátnőiknek is, akik titokban rámírnak én meg nem tiltakozok azellen, ha átjön valamelyik, tökjó unaloműzés :DD Egyszer mondjuk rendesen megfájdult tőle a fejem, de algopyrin az mindenre jó gyógymód! A tablettabolt.com-ról rendeltem. 

bika

Nem tudom, hogy mire számítottam, hétvégente akartam használni, egy-egy utazás alkalmával. Nem olyan kemény már az erekcióm sajnos mint azelőtt, de a fene egye meg ez sem javított a helyzeten. A potenciavilag.com-ról rendeltem egyébként, lehetséges az is, ahogy olvasgatok, hogy hamisítványt küldtek csak simán. 

VasLáb

Igazából olyan tapasztalataim vannak vele, mint mindenkinek. 54 éves vagyok, a merevedésem szokott rakoncátlankodni, ezért vettem a vitalis-info.info-ról. Egyezik nagyjából a véleményem mindenkiével, annyi, hogy nekem mellékhatásnak hányinger jött, amit ritkán olvastam. Lehet eszek majd előtte egy keveset, úgy is megpróbálom. Egy egész hétvégére bőven jó egy tabletta, még vasárnap kora délután is simán működött, amit péntek délután vettem be.

GIJohn

Nem akartam dönteni a Cialis és a Viagra között, ezért ez a ,,köztes” lett, ami igazából mind a kettőt tudNÁ! Sajnos nem sikerült még megbízható helyet találnom, ami a kamagra-eshop.hu oldalról jött az kínai volt, egyáltalán nem volt hatással rám, a merevedésemre meg főleg nem. Ahogy olvasgatom itt a véleményeket, lehet majd ezekből választok valamit. 

pali

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

Kevés azon férfiak száma- főleg az idő múlásával- akik teljesen elégedettek az ágyban nyújtott teljesítményükkel. Vannak olyanok, akik még nem tapasztaltak semmilyen potenciaproblémát, csak szeretnék, ha még nagyobb teljesítménnyel bírnának, hogy partnerük még elégedettebb lehessen

És akadnak olyanok, akik már tapasztaltak valamilyen jellegű potenciazavart, mint például a merevedési zavar.

Bármelyik helyzet is adódott az Ön életében, a potencianövelő választása megoldást jelenthet a problémára.

A kérdés már csak az, hogy milyet válasszon a széles kínálatból. Most egy bivalyerős tablettát szeretnénk Önnek bemutatni, a Sildalist tablettát.

 

A Sildalist tabletta főbb ismérvei

 

 • Külsőleg nagyon jellegzetes téglalap alakú, vörös tabletta, melynek gyártója a Cipla Inc. Gyógyszergyártó (ez azért nagyon fontos, hogy elkerülhesse a hamisítványokat, melynek veszélye online Sildalist rendelés esetén fennáll)
 • a hamisítványok elkerülése érdekében tájékozódjon és olvasson Sildalist véleményeket!
 • nincs még egy olyan tabletta, amely a két legnépszerűbb hatóanyagot egyben tartalmazza: 20g tadalafil és 100 mg szildenafil hatóanyaggal bír

(a tadalafil a Cialis tabletta hatóanyaga, a szildenafil pedig a Viagra és Kamagra termékek fő hatóanyagaként ismert)

  • 60-70 perces felszívódási időt követően maximális hatás kifejtésre számíthat
  • a hatás beindulásához szexuális inger szükséges
 • legalább 10-12 órán keresztül tapasztalhatja meg a hatást
 • a hatás kétféle módon megy végbe a szervezetében: a hímvessző simaizmai ellazulnak és vérbőség alakul ki a barlangos testekben; ez a két folyamat erős és tartós merevedés létrejöttéhez vezet

2 dolgot fontos tisztázni a tablettával kapcsolatban:

 • nemcsak a potenciagondok orvoslására használható, hanem a szexuális teljesítmény növelésére is, ami azt jelenti, hogy egészséges férfiak is használhatják
 • ráadásul anélkül, hogy a szervezetük hozzászokna a hatóanyaghoz és anélkül a későbbiekben nem tudna a merevedés létrejönni, mivel függőség nem alakulhat ki

Kíváncsi, hogy más férfiak milyen Sildalist tapasztalatokat gyűjtöttek? Oldalunkon talál első kézből származó információkat, nézze meg!

Ezeket vegye figyelembe Sildalist használata előtt

 

 • a megengedett mennyiség 24 óránként 1 tabletta, ezt ne lépje túl
 • tilos az alkoholfogyasztás a használat ideje alatt, mivel csökkentheti a hatás kifejtését és még mellékhatásokat is okozhat
 • ne fogyasszon zsíros ételeket, mert gátolják a hatóanyag felszívódását
 • nem szabad túlságba vinni a koffeinfogyasztást

 

Jár-e nem kívánt mellékhatásokkal a tabletta fogyasztása?

 

A gyógyszerek fogyasztása mindig hordozza magában annak a lehetőségét, hogy mellékhatás fordul elő. De nem mindegy, hogy a mellékhatások mennyire súlyosak, ill. milyen időtartamban okozhatnak mellékhatásokat.

A Sildalist tabletta esetében elmondható, hogy semmi komolyabb mellékhatás nem várható, ha betart minden előírást. Amit tapasztalhat:

 • orrdugulás 
 • enyhe fényérzékenység
 • arcpír, bőrpír megjelenése

 

Vannak-e kizáró tényezői, annak, hogy elkezdjük használni a Sildalist tablettát?

 

 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van vagy szívinfarktusa volt
 • véralvadási gondokkal küzd
 • vese, – máj problémája van
 • öröklött szembetegsége van
 • magas vérnyomása van és nitrát tartalmú gyógyszer szedését írták elő rá

 

Mit kell tudnia a Sildalist árak alakulásáról?

 

Ma már olyan széles választékban lehet Sildalist vásárlás mellett dönteni, hogy nem könnyű az eligazodás. Különösen megtévesztő lehet, ha az átlagos árnál olcsóbb Sildalist ár jön velünk szembe. 

Ez okot adhat a gyanúra, hogy vajon eredeti terméket kínálnak-e ott? Mindig legyen elővigyázatos, mert a nem eredeti eladó Sildalist hirdetések számos kockázatot rejtenek magukban. Úgy, mint annak a lehetőségét, hogy egyáltalán nem fejtik ki a hatásukat, vagy épp olyan mellékhatásokat okoznak, amelyet az eredeti, kiváló minőségű tabletták nem okoznának.

6 szemes kivitelben a Sildalist árak jelenleg a magyar webpatikákban 9000-11000 Ft között találhatók. Ár összehasonlító oldalunk segíti Önt abban, hogy részletesen megismerje az árakat és egyéb Sildalist vélemények is várják!

Szeretné, ha csak a felhőtlen örömökre kellene koncentrálni és semmi mással nem kellene foglalkoznia? A Sildalist tablettával olyan kőkemény erekcióban lesz része, amit eddig el sem tudott képzelni!

Amiről kevesen tudnak, hogy még átmenetileg a hímvessző mérete is megnövekedhet és csökkenhet a regenerációs időszak, amely két aktus között szükséges.

Ha szeret mindenről előre meggyőzdni, akkor a Sildalist tapasztalatok várják oldalunkon, nézzen szét, hogy más férfiak milyen benyomásokat gyűjtöttek használat közben!

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft