Clenbuterol (Spiropent)

6.990Ft-tól

Nem szeretné ugyanazt a terméket drágábban megvenni a neten?
Nem szeretne hamisítványt vásárolni és pénzét kidobni az ablakon?
Akkor nézze meg árösszehasonlító weboldalunkon az internetes forgalmazók árait, átlagos szállítási idejét a gyakorlatban és felhasználói értékeléseket a kereskedőről (1-5 csillag).
Ezen kívül menjen bele a témába részletesebben és válassza a “Vélemények” pontot, ahol a valós megrendelők által írt élménybeszámolókat tesszük közzé a forgalmazókról akár negatív, akár pozitív.
A felhasználók által megírt véleményeket rendszeresen frissítjük oldalunkon.
1.9/5

Clenbuterol ára:

14.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Clenbuterol ára:

9.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Clenbuterol ára:

9.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Clenbuterol ára:

10.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Clenbuterol ára:

14.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Clenbuterol ára:

6.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Clenbuterol ára:

9.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 6-7 nap

Clenbuterol ára:

11.900Ft/doboz-tól

Szállítás: 5-6 nap

Clenbuterol ára:

11.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Clenbuterol ára:

15.000Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Clenbuterol ára:

9.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Clenbuterol ára:

9.500Ft/doboz-tól

Szállítás: 4-6 nap

Clenbuterol ára:

18.990Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 nap

Clenbuterol ára:

7.600Ft/doboz-tól

Szállítás: 1-2 hét

Clenbuterol vásárlás mellett döntene, de nem tudja, hogy honnan rendeljen? Kedvező árat szeretne, ahol még gyorsan is szállítanak, és biztosan eredetit kap?

Weboldalunk pontosan ebből a célból jött létre, hogy segíteni tudjunk az Önhöz hasonló vásárlóknak és jelentős könnyebbséget vigyünk a Clenbuterol rendelés folyamatába.

Fő célunk, hogy könnyedén kiszűrhesse a hamisítványokat áruló webáruházakat, ugyanis sajnos rengeteg olyan esetről hallottunk Mi is, hogy nem eredeti készítményt kaptak kézhez a vásárlók. Ez nem csak azért probléma, mert Ön egy teljesen hatástalan szerre költi pénzét, hanem azért is, mert ezek a gyógyszerek veszélyesek is lehetnek, melyet részletezünk Önnek.

Miért veszélyes a hamis Clenbuterol vásárlás?

 • Ezek a készítmények nem tartalmazzák a megfelelő hatóanyagot, általában Kínában gyártják őket, nem laboratóriumi körülmények között. Hatásuk teljesen bizonytalan.
 • Legjobb esetben ezek a gyógyszerek csak hatástalanok, viszont rengeteg esetben kellemetlen és akár maradandó mellékhatásokat is okozhatnak.

Most már Ön is érti, hogy miért kell elkerülnie a hamis Clenbuterol rendelés leadását, ezért jó hogyha tisztában van azzal, hogy mi a reális ára egy csomag tablettának.

Jelenleg egy doboz Clenbuterol(100 szem) 6.000-9000Ft közötti áron mozog. Szemenkénti átlagára 60-90Ft.

Amennyiben 20-30Ft körüli árakat lát néhány webshopban az erős gyanúra adhat okot, mindazonáltal léteznek úgynevezett generikus termékek, melyek olcsóbban is beszerezhetőek, hatásukban, hatóanyagukban teljes mértékben megegyeznek az eredetiével.

Ezeknél a készítményeknél találhat 10-20 forinttal olcsóbb árakat. Továbbá ha esetlegesen nagyobb tételben vásárol, úgy néhány webáruháznál kaphat mennyiségi kedvezményt, ebben az esetben sem kell megijedni a túl alacsony áraktól.

Az árakon túl olvashat Clenbuterol vélemények fülön arról, hogy a vásárlók 1-1 webáruházról milyen tapasztalatokat osztanak meg.

Tudja, hogy minél nagyobb mennyiségben éget el zsírt, annál nagyobb sikereket érhet el a fogyókúrában? De ugyanez igaz a sportteljesítményre és a testépítésre is!

Lehet, hogy korábban már találkozott a Clenbuterol nevével, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy a zsírégetést támogassa, fokozza.

Itt a lehetőség, hogy részletesen megismerkedjen a készítmény tulajdonságaival, jellemzőivel, hogy bátran bele merjen kezdeni az eltökélt szándékába és elérje kitűzött céljait!

Javasoljuk, hogy mielőtt Clenbuterol rendelés mellett döntene, mindenképpen olvasson Clenbuterol véleményeket, hogy minél több információja legyen a készítménnyel kapcsolatban!

Milyen jellemzői vannak a Clenbuterol készítménynek?

 • a szimpatomimetikumok közé sorolható: a szimpatikus idegrendszerre fejti ki a hatását, tehát nem tartozik a szteroidok közé
 • az ajánlott egyszeri dózisa 0,02 mg (=20mcg)
 • 5-10 %– al gyorsítja az anyagcserét
 • hozzájárul az állóképesség javításához, növeli a fizikai teljesítményt és kitartást
 • csökkenti az izomfájdalmat sporttevékenység után

Milyen hatást gyakorol Önre a Clenbuterol (Spiroprent)?

Hatása az adrenoreceptorokkal van összefüggésben. A Clenbuterol világszerte elismert és használt hörgőtágító szer, amely kiválóan alkalmas az asztma kezelésére, légúti szűkület gyógyítására.

A hörgő falában elhelyezkedő béta-2 receptorokra fejti ki hatását, azokra gyakorol izgató hatást, így elérve a hörgőtágítást.

Ennek a hatásának köszönhetően fedezték fel, hogy kiváló zsírégető készítmény, csökkenti a szervezetben tárolt zsír mennyiségét, így kiváló támogatója lehet a fogyókúrának.

Ne lepődjön meg, ha hőmérséklet emelkedést tapasztal, mivel ez a zsírégetés része, amikor a szervezet a zsírokat használja fel energiaforrásként a test felmelegítéséhez.

Ha további Clenbuterol tapasztalatokra kíváncsi, akkor nézzen szét oldalunkon és gyűjtsön információkat!

Hogyan kell használni a Clenbuterolt?

 • a felezési ideje 36 óra, a bevenni szükséges mennyiséget egyénenként kell kitapasztalni, van, akinek a napi 2X1, míg másoknál a 2X2 az elegendő 
 • csupán 20 perc szükséges a hatás kifejtéséhez
 • kb. 6 hét aktív használat után tartson 2-3 hét szünetet

Használattal kapcsolatos Clenbuterol vélemények érdeklik? Tájékozódjon az online felületeken bátran, hogy később ne érhesse semmilyen meglepetés!

Kell-e mellékhatástól tartania Clenbuterol használata esetén?

Szerencsére semmilyen súlyos vagy tartós mellékhatás nem jelentkezhet az eredeti termék használata során. 

Átmenetileg és gyors lefolyással a következőket tapasztalhatja egyes esetekben, de nem mindenkinél:

 • fejfájás
 • kézremegés
 • szapora légzés
 • vérnyomás növekedés

Milyen élethelyzetekben nem ajánlott a szedése?

 • magas vérnyomást állapítottak meg önnél és gyógyszeres kezelést írtak rá elő
 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vese vagy máj problémái vannak
 • terhesség vagy szoptatás esetén
 • gondjai vannak a pajzsmirigyével
 •  

Láthatja, hogy a Clenbuterol használatáva megkönnyítheti a céljai elérését, nagyban fokozhatja a zsírégetést. Nem véletlen, hogy már hosszú évtizedek óta válasszák ezt világszerte az emberek ezrei.

Amennyiben online eladó Clenbuterol kapszulát keres, akkor legyen körültekintő és figyeljen arra, hogy az előírt mennyiségben tartalmazza a hatóanyagot (0,02mg) és, hogy a termék gyártója a Genesis Gyógyszergyártó vállalat legyen.

Milyen Clenbuterol 40mcgárak találhatóak online?

Ha online patikában dönt Clenbuterol vásárlás mellett, akkor érdemes tisztában lennie azzal, hogy milyenek a jelenlegi Clenbuterol árak.

És ezt nemcsak azért kell tudni, mert nyilván mindenki a legjobb ajánlatot keresi, hanem azért is, mert az árak tükrözik a minőséget is.

A túlontúl olcsó Clenbuterol ár, utalhat arra is, hogy nem eredeti a készítmény és bizonytalan összetevőkkel bír. Így nemcsak, hogy azt kockáztatja meg, hogy egyáltalán megfelelően hat-e, hanem még egyéb mellékhatásokat is tapasztalhat.

Azt kell tudnia, hogy jelenleg 2500-3500Ft Clenbuterol ár az átlagos a 10 szemes kivitelre. Olyat tapasztalhat, hogy egy nagyobb, például egy 100szemes kiszerelés olcsóbban jön ki darabszámra, de ha ennél sokkal olcsóbb árral találkozik, akkor legyen óvatos, mert nem biztos, hogy eredeti termékre akadt rá.

Ár összehasonlító oldalunkon a piaci árak mellett Clenbuterol tapasztalatok is várják, hogy elsőkézből szerzett információk birtokában hozhassa meg a döntését.

Válassza a Genesis Clenbuterol által biztosított minőséget és garanciát a hatékonyságra! Próbálja ki bátran és élvezze minél hamarabb az előnyeit!

15 napos darabokra osztottam a fogyókúrámat, amit a Clenbuterollal kiegészítve csinálok. Az első három napban 1 tabletta, a második három napban 2 tabletta, a következő három napban pedig 3 tabletta. Minden reggel 6 órakor veszem be. Így, hogy szépen hozzászoktattam a szervezetem a hatóanyaghoz egyáltalán nem tapasztaltam semmilyen mellékhatásokat. A pulzusom kicsit magasabb volt amikor terheltem magamat, de egyáltalán nem vészesen meg picit talán a kezem remeg. Én a fogyasztoszerrendeles.com-ról vásároltam, időben megérkezett, rendben volt minden.

Beni

Sokat próbáltam fogyni edzéssel. Mindenféle tornát kipróbáltam de nagyon szenvedős volt. Nagyon lassan ment le, hiába fogadtam személyi edzőhöz is jártam. Annyi hasznom volt belőle, hogy ő mondta, hogy Clenbuterol eladó a venynelkul.com webáruházban. Szerencsére hittem neki és megrendeltem. Teljesen megváltozott az egész fogyás. Sokkal jobban olvadtak le rólam a felesleges zsírpárnák. Már két hónapja használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Így van értelme az edzéseknek, látványosan fogyok.

Réka

Szerencsére a gyógyszer hatásos. Nem nagyon hittem benne, de kellett valami amivel rásegítek a fogyásra. A gyogyszerrendeles.com oldalon vettem meg. Nem volt elég az edzőterem. Hetente többször voltam ott, de annyira nem volt hatásos a fogyásomra. Amióta használom a szert már sokkal jobban megy. Fogytam és energikusabb is vagyok.

Demi

Soha nem voltam nádszálvékony, de most közelítek hozzá. Évek óta nem tudtam lefogyni, nem volt hozzá energiám, amit próbáltam az nem sikerült. Véletlenül jött velem szemben ez a tabletta, ami megváltoztatta az életem. Sikerült 20 kiló feleslegtől megszabadulnom és ha szedem még tovább akkor biztosan egy átlag alkatot fogok elérni. A diszkreten.com oldalt javasolom mindenkinek.

Mimi

Ezzel én egy dekát sem fogytam. Hiába szedtem be az egész dobozzal semmit nem ért. Nem voltam nagyon aktív az edzés terén de szerintem az sem lett volna jobb ha nagyobb lendülettel mozgok. Nem tudom, hogy a ferfipatika.to webáruház által eladott áruval van gond, vagy egyszerűen én vagyok rosszul összerakva.

Máté

Sportolás mellé rendeltem belőle, mert nem volt elég hatékony a fogyásom. Hiába futottam napi szinten, állandóan kidöglöttem és fájtak az izmaim is elég sűrűn. Persze volt túlsúly amit magamon cipeltem, de a sima futással ettől nem sikerült megszabadulnom.

Az vettem észre, hogy sokkal gyorsabb lett az anyagcserém. Többet kezdtem izzadni, persze ez nem kellemetlen volt, hiszen futás közben eddig is izzadtam. És egy hét után már nem fájtam az izmaim. Egyre nagyobb távolságokat tudtam egyre könnyebben megtenni. Ugyanakkor a kilók is mentek le rólam. A közérzetem sokkal jobb lett. Tökéltes megoldást találtam a fogyibogyi.com webáruházban.

Csillus

Ma kaptam meg a kamagrapatika.com-ról a Clenbuterol tablettáimat. 20mg-osak. Be is vettem, viszont iszonyatosan elkezdett tőle remegni a kezem. Valaki tapasztalt már hasonlót? 

Pirit

Hiányzott belőlem az akaraterő és a kitartás. Mindig elhatároztam, hogy fogyókúrázok, de legtöbbször az ötletig jutottam csak aztán nem vágtam bele. Ha mégis belekezdtem akkor sem jutottam sokáig. Leghosszabb fogyókúrám egy hónapig tartott. Ezalatt sikerült két kilót leadnom. Nem volt nagy eredmény abba is hagytam gyorsan.

Persze fogyni akartam ezért próbálkoztam mással. Most szerencsére sikerrel jártam. A sibutraminevasarlas.com oldalon bukkantam rá. A gyógyszer segített leküzdeni azokat az akadályokat amik eddig előttem álltak. Így most már majdnem 20 kilóval vagyok könnyebb, mint két hónapja. És nem kell félnem a szigorú diéták miatt. Egyszerűen és gyorsan fogyok. Teljesen felpörgetett, edzések után sem fájnak az izmaim.

Mazsi

Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Barátnőmmel együtt vettünk egy-egy dobozzal és együtt jártunk le az edzőterembe is. Nekem többet kellett leadni, de többet is sikerült. Neki nem hatott olyan jól, mint nálam. Én már 15 kilónál tartok és kezdek megelégedni az alakommal. A vitalitis.info webáruházból rendeltünk.

Lili

Reggelente járok edzeni, azelőtt szoktam bevenni. Eleinte nehezebben bírtam a súlyzózást, viszont most már nem érzek semmilyen változást. 2 tabit szedek/nap. Sokkal jobban izzadok amikor kardio gyakorlatokat végzek, így a fogyás is jobban megy. A cél 10 kiló leadása a következő 2 hónapban, eddig jól haladok. A sibutraminevasarlas.com-ról rendeltem.

320Dzsizi

Nem fogok kertelni, nekem semmit nem hatott. Próbáltam én már mindenhogy adagolni, de szerintem az egész dobozzal is bevehetném, akkor sem éreznék semmi változást. Valószínűleg nem eredetit kaptam a ferfipatika.to-ról, ez lehet a probléma. Egyébként más ötletem nem nagyon van.

Misi

Önmagában az, hogy csökkentettem a kalória bevitelt és rendszeresen mozogtam nem volt elegendő a fogyáshoz. Hónapokig számolgattam a kalóriát és odafigyeltem mit eszek. Nehezen tudtam vele fogyni, alig ment le pár kiló. És ez elkeserítő volt, többször akartam feladni.

Aztán kaptam a tanácsot, hogy segítsek rá a fogyókúrára. Megrendeltem a tablettát a fogyibogyi.com oldalról és ennek segítségével szinte felturbóztam a fogyást. Nagyon gyorsan olvadtak le a kilók. Így sokkal könnyebb volt tartani a fogyókúrás étrendet, látszódott a kínlódásom eredménye. Ma már jól érzem magam a bőrömben.

Ildi

Fontos nagyon, hogy ismerjük milyen adagolással kell szedni, mert ha túl sokat veszünk be egyszerre, akkor sajnos rá lehet fázni. Nekem például nagyon szapora volt a szívverésem, amikor bevettem 4-et egyszerre. eszetlenül emeltem az adagokat, teljesen feleslegesen. Mindenképpen ajánlom, hogy olvassa el mindenki, ami a diszkreten.com-on ki van írva használati utasításba, mert nagyon hasznos!

Tibor

Női testépítőként gyorsan betévedtem a fogyasztószerek, szteroidok világába. Semmiképpen nem akartam szúrni magam, viszont a testzsír%-omat szerettem volna a legalacsonyabbra csökkenteni. Naponta 2-szer futok, rendszeresen végzek kardio gyakorlatokat és emellett boxolok is amikor időm engedi. Az étkezésemre figyelek, de még mindig magas a százalék. Ennek megoldására vettem a venynelkul.com-ról ilyen Clenbuterol tablettát. Nem elfogyni akartam, szóval ez volt az egyetlen fogyasztószer ami nekem megfelelt. Sokkal többet izzadok és 1-1%-ot leadok a zsíromból kéthetente. Hatásos mindenképpen, de önmagában edzés nélkül nem szedném.

BBuilderSophiee

Egyáltalán nem hatásos! Az hogy jobban égeti a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét számomra nem érvényes! A fogyi-tabletta.toról rendeltem, az is egy külön történet, senkinek nem ajánlanám.

TiriPi

Sibutraminet használtam amíg elkezdtem fogyni, viszont most átálltam a Clenbuterol-ra mert most már nem akarok annyira sokat leadni. Korábban is és most is a fogyibogyi.com-ról rendeltem elégedett vagyok velük 120%-ban, mindig időben megérkezett a csomagom. 1-1 tablettákat vettem be, így annyira nem volt erős a hatása, hogy elkezdjek nagyon sokat fogyni. Ezzel és rendszeres étkezéssel a testzsírom 15%-os lett. Nem is rossz.

Katatiri

Miután végre megérkezett a csomagom a ferfipatika.to oldalról, rávettem magam hogy elkezdjem a kúrát. Megterveztem mindent, csináltam magamnak egy külön füzetet amiben vezettem az edzésemet és az étrendemet. Nekem semmit nem hatott. Egyik reggel bevettem EGYSZERRE 6 tablettát (ne csinálja utánam senki) és semmit nem éreztem még így sem. Nem tudom milyen hatóanyag volt ebbe belepumpálva, de biztos hogy semmi értelmes.

Strong

Egyáltalán nem éreztem semmilyen mellékhatást, pedig sokak riogattak azzal, hogy majd így fog verni a szívem, úgy fog fájni a fejem, stb.. Ha ésszel van szedve, akkor egyáltalán nincsenek ilyen tünetek, nekem sem voltak. Egy sem. A tablettak.com-ról rendeltem, 2 hét alatt érkezett meg. 1 hónapig szedtem, leadtam vele 5 kilót, úgy hogy edzettem és 1-2 órákat futottam mellette minden reggel.

Maci

34 éves nő vagyok, 2 terhességgel magam mögött, a második fiam 6 hónapja született meg. Nem volt egyszerű, viszont utána sem, rengeteget híztam ebben az időszakban. Régen mindig nagyon sportos alakom volt és vékony voltam, most nagyon duci vagyok, pedig nagyon figyeltem az étkezésemre. Legalábbis próbáltam, nagyon nehezen tudtam tartani magam, ezért voltak napok amikor elgyengültem és rengeteget ettem. 

Elkezdtem minden héten eljárni edzőterembe és 1-2 órát futópadozni, lépcsőzni. Sok változás nem volt sajnos, ezért úgy gondoltam, hogy elkezdek szedni valamit, ami segíti, vagy meggyorsítja ezt a folyamatot. 

Ez lett a Clenbuterol, egy ismerősöm tanácsára, de sajnos nem sikerült elsőre eredetit rendelni. Én sem tudtam, hogy nem jó minőségű tablettát kaptam, amíg meg nem mutattam ennek a barátomnak és el nem mondta, hogy valószínűleg azért nem reagál a szervezetem rá, mert nincs benne egyáltalán hatóanyag. A fogyi-tabletta.to oldalról rendeltem, senkinek sem ajánlom, egy pozitív dolgot sem tudok elmondani. A gyógyszer hamis, a szállítás sok idő, a csomagolás borzadály, tényleg semmi nem volt jó. Szerencsére nem lett tőle mellékhatásom ahogy elkezdtem szedni, még az hiányzott volna, hogy valami tüneteim legyenek ettől.

Ezután elkezdtem keresgélni a neten, mindenképpen akartam szerezni ilyen tablettát, csak eredetiben. Akkor találtam meg a fogyasztoszerrendeles.com-ot, egy kedves hozzászóló ajánlotta valamelyik fórumon. Meg is rendeltem online, reménykedtem benne, hogy ez már működni fog. 2 nap alatt érkezett meg, sokkal kulturáltabb csomagolásban. Másnap elkezdtem szedni.

Az első néhány napban csak fél szemet vettem be, nem mertem nagyon kockáztatni vele. Utána emeltem az adagot 1 tablettára, majd szépen haladtam felfelé 3 tablettáig, amit 1 hétig szedtem folyamatosan. Összesen a kúra 4-5 hétig tartott, ezalatt sikerült lefogynom 6 kilót, rendszeres edzéssel. Amit én tapasztaltam az az volt, hogy dózisemelésnél mindig megjelentek enyhe mellékhatások. Nem durván, viszont szerintem ha nagyobb léptekben emeltem volna, valószínűleg a mellékhatások is erősebbek lettek volna. Nekem kézremegésem volt és kicsit megemelkedett a pulzusom, de nem az egekbe ugrott. Ezen kívül semmi.

Szerintem majd 2 hónap múlva újra elkezdem a kúrát, most a kicsi mellett nincs időm, a férjem is visszament dolgozni. Még egy kevés zsírtól szívesen megszabadulnék, de már ez is nagy előrelépés számomra!

Fucika

Naponta 4 darabot szedtem, szépen fokozatosan felépítve. Általában úgy szedtem, hogy 3 napig folyamatosan, utána 2 napot kihagytam.  Nekem nagyon hatásos volt, pár hét alatt sikerült lefogynom 7 kilót, szálkásítás időszakban. Most először volt, hogy ilyet vettem be, de valószínűleg nem utoljára, viszont izomtömeget szeretnék most növelni, szóval szünet. A gyogyszerrendeles.com-ról rendeltem egyébként, ezt tanácsolták nekem. 

bestia

Nem voltam egy izzadós fajta, viszont ettől olyan érzés, mintha lefutottam volna egymás után 46 maratont. Nagyon komoly, sokkal jobb tónusa van már az izmaimnak, ezzel minden zsírt el tudok égetni nagyon könnyedén. 2 hónapja rendeltem kb, a sibutraminevasarlas.com-ról, néhány nap alatt kiszállították és azóta tartom a kúrát.

Levi

Most fogyott el a clen-em, viszont ahonnan eddig vettem nem tudom már onnan beszerezni. Most kipróbáltam ezt a cuccot amit a ferfipatika.to oldalon árulnak, hát ez egy szar. Semmit nem ér, biztos nem eredeti.

CseriT

Minden nap emeltem egy szemet az adagokon, még így is voltak néha olyan élmények a kondiban, hogy szorongtam, feszengtem. Nekem a 2. hét után elkezdett csökkenni a hatása, akkor abba is hagytam 2 hétre, szerintem nekem ilyen ciklusokban kell majd szednem. Most tartok a második fázisnál, egyelőre mindenképpen hatásos egyébként. 4 részt tervezek, Ami ugye 4 hónap lesz. A végeredmény már most látom hogy nagyon jó lesz. A tablettabolt.com-ról rendeltem.

Hyri

13%-ra csökkentettem a testzsíromat, ezután kezdtem el használni ezt. 10% volt a cél, ezért gondoltam, hogy rendelek, régen már használtam ilyet. Sajnos nem sikerült normálisat rendelni, a ferfipatika.to oldalról olcsó kamut küldtek, aminek semmi hatása nem volt. 

Berti24

Miután mindenki baszogatott azzal, hogy milyen dagi vagyok, úgy gondoltam hogy megmutatom nekik és lefogyok. Elkezdtem diétázni, rendszeresen edzeni. Ezek mellé kiegészítésnek vettem Clenbuterolt, hogy kicsit felgyorsuljon az anyagcserém is. Szépen elkezdtem fogyni ezektől, viszont 3 hét után megálltam, de nem is éreztem hatását a gyógyszernek. Utána olvastam valahol hogy hagyjam abba egy rövid időre, így is lett. Amikor újrakezdtem megint rohamosan elkezdtem fogyni, fél év alatt sikerült ledolgozni 15 kilót ezzel. Persze kihagyásokkal használtam, egyhuzamban semmi értelme amire már én is rájöttem és fel is világosítottak egyébként a diszkreten.com-nál amikor kérdeztem tőlük emailben. Haladok a célhoz, már csak néhány %-ot kéne leadjak a zsíromból és tökéletes lennék 😊

Karamelliz

Mondhatni, hogy egészen jól működött nekem! Naponta egy-egy tablettával növeltem a dózist, kicsit féltem tőle elsőnek, viszont egyáltalán nem éreztem komolyabb mellékhatásokat. Ami kicsit ijesztő volt, hogy amikor energiaitalt ittam, nagyon megnyomta a pulzusomat, valószínűleg a kettő nem működik annyira jól együtt. Az eredetisibutramine.com-ról rendeltem, valahol olvastam hogy már rendeltek innen és eredetit kaptak. 

AlexR

Jó magyar szokás átverni az embert aki segítséget kér. A ferfipatika.to oldalról rendeltem, miután levelezgettem is velük, megbízhatónak tűntek de ez csak a látszat volt! Egyáltalán nem eredeti amit kiküldtek, ezt egy barátom is megmondta! 

Hali

Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy fokozatosan emelje az adagokat, én 5 naponta emeltem 20mg-al, így egyáltalán nem voltak mellékhatásaim. Mindig amikor kicsit kezdett hozzászokni a szervezetem akkor vettem be többet. 5-6 tabletta fölé kell menni, majd utána abbahagyni 1-2 hétre, hogy ne szokjon hozzá annyira a szervezet. Így egészen jól működött nekem, a vitalitis-info.info-ról rendeltem.

egriC

Kamut kuldenek ki a fogyi-tabletta.to oldalon! Fogyni akartam, de semmit nem ert, egyaltalan nem gyorsitotta az anyagcseremet, ahogy azt kellett volna neki. 

Nandi

Nőként sokan nem ajánlották, hogy szedjem, viszont nagyon jó ötlet volt elkezdeni. Sokkal kevesebb zsír van rajtam miután alkalmaztam, viszont nagyon durván izzadtam. Sokan furán is néztek rám a teremben. Ez teljesen normális igazából ezt csinálja a gyógyszer, a fogyasztoszerrendeles.com-on is írták, ahonnan rendeltem.

Boga

A szervezetem nagyon gyorsan hozzászokott, 2 naponta kellett emeljem az adagokat ahhoz, hogy tényleg hasson. Nem volt gond, csak kicsit furcsállottam ezt. 2 hetente letettem, majd újrakezdtem. Általában minden újrakezdés 1-el több tablettával indult mint ahonnan előzőleg kezdtem. Így nagyon hatékony volt a zsírégetésem, szálkás izomzatot alakítottam ki már. A tablettashop.com-ról rendeltem, ott olvasgattam a hatásáról is, de annyira nem volt részletes a tájékoztató szerintem, mint kellett volna neki.

Fer0

2 hete szedem, de semmi javulást nem látok a fogyásban, nem izzadok jobban, mint ahogy sokak írják és szerintem nem is hatásos nekem ez. Aztán lehetséges, hogy nem jó amit rendeltem a ferfipatika.to-ról, ennek még utánajárok.

2Embi

24 éves vagyok, jelenleg 80 kilogramm. Igazán a súlyom nagyrészét az izom teszi ki, de egy kicsi zsír is van rajtam, amit mindenképpen szerettem volna csökkenteni. 15-16% körüli most a testzsírom. Régebben használtam szteroidot, amitől nagyon könnyen jöttek fel a kilók és nagyrészt izomban.

Most igazából egy szálkás izomzatot szerettem volna kialakítani a nyárra, ez volt az elsődleges cél, 10% zsírral. A kondis haverommal beszéltem, hogy mit ajánl, ő oktatott a szteroidokból is, hogy hogyan kell szedni és mikre kell figyeljek. Mondta, hogy próbáljam ki ezt. Adott 1 hétre elegendő Clenbuterolt, amiből naponta 3 szemet szedtem be. Első nap nagyon remegett tőle a kezem, normális emeléses edzést nem tudtam csinálni, egész nap csak futottam és lábaztam. Úgy izzadtam tőle, mint egy csataló, olyan érzés volt, mintha a teremben körülbelül 80 fok lenne. 37,3 volt a testhőmérsékletem, edzés után mértem meg. Aggasztott, de megnyugtatott a srác, hogy ez teljesen normális. 1 hét után leadtam 1%-ot, ami brutális eredmény. Azonnal meg is kérdeztem, hogy honnan rendelte. 

Végül megvettem én is a fogyibogyi.com-ról nagyon rendben van a webshop, 2 nap alatt kiszállították, normálisan becsomagolva, a futár jó arc volt, tényleg egy rossz szót nem tudok szólni semmire a kiszolgálásban.  Másnap elkezdtem szedni, viszont az előző az nem ilyen márka volt, ez kicsit erősebben hatott rám, így amikor az első nap bevettem 60mcg-t, az nagyon soknak bizonyult, már önmagában izzadtan mentem le edzeni. Nem is bírtam sokáig mert felgyorsult nagyon a szívverésem. Utána elkezdtem felépíteni az adagot 1 tabiról szépen 2-3 naponta emeléssel, míg 100mcg-t el nem kezdtem szedni. Ez ment 2-3 napig, majd abbahagytam egy kis szünetre. 2 hetet pihentettem, viszont eközben ugyanúgy célzottan kardiogyakorlatokat végeztem minden edzésem végén. Jött a következő ciklus, itt már semmi mellékhatásom nem volt. Végül 2 hónap alatt sikerült elérni a célomat, tényleg nagyon fasza! Örülök hogy hallgattam a srácra, most sem mondott hülyeséget :DD 

Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy fokozatosan építse fel a dózisokat, hogy ne legyenek erős mellékhatásai és a KÁVÉT kerülje mindenki. Én szinte egész nap kávét ittam előtte, de olyan szinten megnövekedett minden energiám, hogy teljesen feleslegesnek éreztem és amikor megittam, be is rosszultam tőle.

Zsotya

Számomra egyáltalán nem volt hatásos, bárki bármit mond. 2 hetet használtam, teljesen feleslegesen. A fogyi-tabletta.to-ról rendeltem, a pénzem nem adják vissza, akárhogy is próbálkozok, konkrétan vissza sem írnak az emailjeimre.

TonyS

Figyeljen mindenki arra, hogy a szervezet képes alkalmazkodni a klenbuterolhoz, ezért kell dózisokat emelni és szüneteket tartani. Végig lehet szedni 8 tablettával 2 hónapot, de valószínűleg az elején rossz lesz, utána meg hatástalan. Ha nem eszetlenül van használva viszont, akkor nagyon jó. Ha már leírtam, mit ne, akkor leírom azt is, hogy mit igen. 1. mindenképpen eredetit vegyél, nekem a sibutraminevasarlas.com jött be, gyorsan szállítanak és hatásos a készítményük. 2. kezdd kis adagokkal! amint kezded érezni, hogy csökken a hatásfok, akkor emeld meg, egyébként meg felesleges. 3. tarts szünetet! bontsd ciklusokra a kúrát, nekem a 2hétig szedem 2 hétig nem jött be, de ez egyén függő, próbáld ki, úgy, hogy 3 tabit mikor kezdesz nem érezni. 4. amikor újrakezded, ne adj magadnak lóadagot, mert hidd el, hogy nagyon szar lesz. Ha ezeket be tudod tartani, akkor egészen jó eredményeket elérhetsz, nekem is sikerült, ahogy sokunknak már. 

Ő/V

tettem fel kérdéseket fórumokon, mert az oldal ahonnan rendeltem (tablettabolt.com) nem nagyon válaszolt. Szerencsére segítőkészek voltak az emberek és elmondták hogy adagoljam. 21 éves vagyok, célom a látványosabb izomzat volt. Ezzel sikerült elérnem nekem is.

Bariceloo

Eddig a kondiban pult alól kaptam, viszont valakinek ez baszta a csőrét és nem tudtak már adni. Netről próbáltam rendelni, a ferfipatika.to-ról de ez egy hatástalan szar, semmit nem ér. 

Teso

Ha több véleményt szeretne látni akkor kérjük fizessen bankkártyájával a Fizetés gomba kattintva:

error: Védett tartalom!!

Írjon nekünk véleményt

További vélemények vásárlása

6.990Ft